37

Сплескан натовец

преди 3 години

Тоя вече не знае къде се намира от *** за 5 хиляди лева и чекмеджета!Ескобар от Банкя!

36

ДЕМЕК :

преди 3 години

До payak... Бойко има и акъл ли ?Щом има акълЪ , защо никой не иска ГЕРБ а е в изолация ?

35

Анонимен

преди 3 години

Тиквата крадлива умори и прокуди милиони българи,гаврейки се с тях, а сега прехвърля вината върху дядо си. За панделата си бай алтънкюлчане.

34

Анонимен

преди 3 години

Този още ли не е в затвора?

33

1

преди 3 години

Едноличната власт я видяхме. При втория мандат на Вождът.Правителство, областни управители, местна власт, доминиран парламент, полиция, прокуратура, ДАНС, ГДБОП, президент. И всичко това под "мъдрото" управление на Борисов. Плюс партийни структури по подобие на БКП, благодарение на Цветанов във всяко кътче на държавата. Партийни назначения във всяка институция. Главен прокурор. Митници. И т.н. Пълен контрол в стил БКП.

32

Анонимен

преди 3 години

А така плюйте по Боко , но дано някои не реват като за тато .

31

отровна гад

преди 3 години

Няма партии, няма мартии! Цялата политика в момента е или ЗА Бойко Борисов, или ЗА Румен Радев!

30

Анонимен

преди 3 години

Така Е гледаме Филма на Георги димитров и тодор Живков - тази политика излезе едно Недоносче

29

до протестърите

преди 3 години

НЕ ВИЖДАМ ПОЛЗАТА ВИ, като лайете всики ден и от сутрин до вечер срещу Бойко, да не би да очаквате да си подаде оставката, ами хайде ОСТАВКА! оставка, оставка обаче на изменника и метежника фигуранта гадев, като дойдат да го приберат от НАТОВ-ските служби ще запеете друга песен, НЯМА НАЧИН ПАК ДА БЪДЕМ ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНЯ

28

...

преди 3 години

тия лъжи вече не минават

27

КАКВА ВЛАСТ?

преди 3 години

---ЕДНОЛИЧНА !? До сега как управляваше Борисов , ''не еднолично'' , и не ''тоталитарно'' ЛИ .Какво казваше Валери Симеонов , ''Борисов взема решениата еднолично , не знаем какво мисли и какво е решил , научаваме го от медииите'' ...Борисов иска да управлява и да надмине Т.Живков и по тоталитарно и по дълготрайно управление , ВИДЯХМЕ НА ПРАКТИКА !

26

Анонимен

преди 3 години

Моля журналистите когато вземат интервю от шизофреник, да му показват кратки клипове и записи от последните 11 г с аналогични герберски случки, макар да има риск от ТОВА НЕ СЪМ АЗ! Все пак никой луд не си признава, че е ...

25

Анонимен

преди 3 години

бойко хората виждат добре какво става и на изборите ще те подкрепят и нови хора. стига бандита радеф да не фалшифицира изборите

24

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че отменихме смъртната присъда!

23

Трън

преди 3 години

До payakАлтернатива няма, защото всички са от едно котило.

22

payak

преди 3 години

Който не работи, той не греши. Не съм фен на Бокича, ама не виждам алтернатива от предлагащите се. Истерични лелички, гладни комунисти, шайка ***, пияни сценаристи. Кой да аресаш? То и селска бакалия да управляваш трябва акълец. Лошото, че ще си изпати народа от всичко. Като секнат и париците на Европа ще стане страшно.

21

Анонимен

преди 3 години

"Лъжливото овчарче" Бойко рекетираше и лъжеше 12 години. Никой не вярва.

20

Диктаторът

преди 3 години

говори за еднолична власт. Психично болен манипулатор. Трябва да влезеш в загвора ***, не че не си бил в Чехия преди 30 години ***, долен престъпник, комунист!!!!! А вие медиите до кига ще продължавате да сте част от всипката тази манипулация и лягсне на този болен индивид?!!?

19

ХХХ

преди 3 години

Твоята власт е била двулична ? Така е .....

18

брей ,бре !?

преди 3 години

Където да чукнеш все до Бойко опираме , и за този случай ли не е знаел , след като ВСИЧКО МИНАВА ---ПРЕЗ--- НЕГО !