66

ДО 64

преди 3 години

Да. Истински са. На изборите даваха в чужбина по 150 евро като заведеш 10 човека да пуснат за Дългия. Не ми ги разправяй на мен твоите врели некипели щото нямам роднини в България от 25 гидини избягаха заради мизерията и политическите трупове БСП създали групировките. Още през онези години си взигнаха чукалата и се изнесоха. Не са се връщали повече от 3 пъти за 20г. Но имам връзка и знам какво става там. Хората не пасат трева. Всеки има познати и роднини навън и зане истината.

65

Хопер

преди 3 години

Аз не бих и припарил до младежите защитници на имота Му.Знам ли откъде ще из кочат брадясали те уж полицаи от делта гард. От там дето са притаяват.И после бития а бит .....

64

Анонимен

преди 3 години

От турция ще дойдат само гласове за герб! На последните избори 7000 гласа от анадола бяха за бойко паша!

63

Анонимен

преди 3 години

Вътрешно държавните, вътрешнопартийните и междупартийните борби и противоречия унищожават и най-прогресивните синове и дъщери. Народът жадува за истински българи, за патриоти, които ще го поведат по верния път на развитие и благоденствие на всички. Скъпи младежи, колкото и невероятно да звучи, сте просто едни кариеристи.

62

Анонимен

преди 3 години

БорисовюгендПутлерюгендВсякакви прилики не са случайни...

61

Е, па...

преди 3 години

Пореден пи ар, нищо повече! Как нямат страх от Господ точно на днешния ден? Срам е ясно, че не изпитват. Толкова долнопробно мероприятие! От къде имат информация, че някой заплашва вожда им, от кой враг го пазят? Къде са нашествениците, коя е заплахата? Пълно безумие!!!!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Номерата на фашизоидните метежници пт протестърските партии вече няма да минават безнаказано.Народът се организира срещу предателството на новите партии да задължат децата ни да изучават турски език в училище!Долу протестърската хунта!

59

Социолог

преди 3 години

До 57 Слави на изборите имаше 400 000 лайка и събра 570 000 гласове, така че всичките му лайкове са истински, а не фалшиви! Рада дълбоката не ми я давай за пример не може да стъпи на малкия му пръст!

58

Anonymus

преди 3 години

Тоя пък каво му пазят? Да не е Доган в Росенец да е окрал земи и пари, че да го пазят така от 'посегателства'? Аз за готвена провокация не съм чул, явно те помежду си си ги пускат тия слухове да си намират играчка.Няма кой да го търси Боко вече, мина му времето. На никого не е интересен и сега партията гледа как да го върне в устите на хората.

57

Анонимен

преди 3 години

Аве ква гербава младеж ? Това си е дъртофелска партия. Тука имало три вида гербераси .Трима от гербатата младеж и останалите са дупитати на герб (те са тука по работа нали това работят ) и техните жени (обаче не на всичките жените им са съгласили да са излагат . те тва е то . Сичко на сичко трима от гербавата ,,младеж,,

56

Анонимен

преди 3 години

До сега единствено браниха по този начин застъпниците на г-н д-р инж. Ахмет Доган. Георг Георгиев се излага. Не трябва да се притеснява. Той е оправно момче и ще работи занапред в някое герберско кметство. Иначе ГЕРБ ако имаше толкова избиратели, колкото гласове, до сега да са направили и те отровно трио, демонстрации, блокади и т.н.

55

до 51

преди 3 години

Справка в най-авторитетната и популярна платформа за анализ на последователи (followerAudit) показва, че именно при Радан Кънев нещата са най-фрапиращи 25% фалшиви профили + 24% неактивни профили означава, че близо 50% от последователите на евродепутата са ***. При президента Румен Радев те са над 37%. Много по-надолу в класацията е Бойко Борисов със своите скромни 20%. ЗНАЕМ КАК СЕ ТРУПАТ ЛАЙКОВЕ. ТЕЯ ЩЕ ГИ ГОВОРИШ НА ББА ТИ ВУНАА.

54

не се плаши

преди 3 години

До Анонимен 49Това че "умните и красивите" показаха,че за нищо не стават не е трагедия за България!Трагедия е за този,който е разчитал на тях!

53

Анонимен

преди 3 години

Бедността е най-справедливото наказание за гербавите народи.

52

Анонимен

преди 3 години

скоро време в името на вожда очаквам да почнат мостове да взривяват и жп линии, а ще ги приписват на руското ГРУ

51

Социолог

преди 3 години

Слави събра повече гласове отколкото са лайковете му във фейса, така че броят е показателен.. до оня долу дето ми оспорва социологията!

50

Само питам

преди 3 години

Стъки с баба си там ли е?

49

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов - 220 714 лайка на фейсбук страницатаРумен Радев - 338 396 лайкаСлави Трифонов - 689 973 лайкаИзходът на изборите е ясен.

48

до офф

преди 3 години

дали Хитлер юген или млади ремсисти, устрема в погледа е еднакво ***

47

ИНтересно

преди 3 години

Премиера в оставка излезе ли да поздрави така загрижените симпатизанти от младежката организация на партията си?Аз бих останал малко разочарован, ако бях на тяхно място и не видя Вожда си да маха поне от някоя капандура. Но това съм аз. Тези не ги знам.