40

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в Бряг на черепната кост. Банана бахама. Скоро няма да работите, ще търкате билетчета и живеете в рая на криминалетата.

39

Анонимен

преди 3 години

Бойко, смачкай ги със спокойствие и безразличие. Върши си работата, както досега. Друго не очакваме от правителствотоХейтърите ще си хейтят

38

Х

преди 3 години

Мъдро

37

Влади

преди 3 години

Нека да подаде оставка. Тези протестъри после ще се изядат за власт и далавера! Държавата пак ще спре за няколко години, ще погладуваме пак, помним Луканов, Виденов, Орешарски. Лошото е, че новият парламент ще е орел, рак и щука, никой няма да носи отговорност. А умнокрасивите ще избягат да мият чинии в Европа.Ама нека - *** народ, слаба държава!

36

Руски мааши

преди 3 години

Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, К.Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил.

35

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбирам, отровните черепчета си мислят, че сме им някакви заложници.

34

Анонимен

преди 3 години

Живущите на Орлов Мост да си издирят контейнерите и да си го ползват по предназначение. Нищо, че са преместени

33

браво за подкрепата

преди 3 години

на независимите протестиращи в чужбина

32

Анонимен

преди 3 години

Убийте протестърите с безразличиеИ тази лудост ще отмине с лятото

31

ДО 28

преди 3 години

ФАШИСТА ГЕЙШЕФТ МУ НАБЛЪСКА ТЕИ ДЕЛА ПОДСЪДИМ Е И СЕ КРИЕ СЕГА ГЕДА КЪТ ПАТКАНЧЕ У ТРИЦИ .ЩОТО *** НА ТЕРОРИСТА БОЮ ПЪК ОНИЯ ГО ПРЕДАДЕ КАКТО ВОЛЕНИЯ ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ!ГЮРЛЮЦИИ

30

Чебурашка

преди 3 години

Баце с тези си действия става съучастник на превратаджиите Радев и Божков. Щом е такъв човеколюбец и пацифист да си хваща д нцето и да става послушник в някой манастир. Но да знае, че ще остане в историята на България като национален предател и съучастник на антибългарската пета колона на Москва.

29

Протестиращ млад

преди 3 години

До 25 ... ние вас ще изчетем мутри недни крадливи.. вие унищожихте България ,вие унищожихте нас и няколко поколение българи,,, сега ние ще ви изметем мръ.сни БКП ***.

28

Анонимен

преди 3 години

Доган му е свил перките и му е казал още една акция среднощна и следващия затворник в Софийския Централен е Лойко. Как ще го въртят там с 200!!! Голям кеф ще му е!

27

Анонимен

преди 3 години

божковТВ, откъде ви е инфото.

26

Хахаха

преди 3 години

Само да попитам тролчетата?Вие тоа наистина ли го харесвате, или само щото ви плащат?

25

правова държава

преди 3 години

ПРАВИЛНО - съда ще ги изрине !!! " СДВР внася в прокуратурата доказателства за вандалите от "Орлов мост". Организаторите в паника и истерия заради проваления пуч...Освен записи на поразиите, които буквално разрушиха знаковото кръстовище в София и околностите с изкъртени пейки, кашпи и бетонни постаменти, от полицията са установили и самоличността на хулиганите, причинили тежките щети. Доказателствата ще бъдат подкрепени с точните имена на рушителите "....

24

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази наивност,млади,успели в чужбина.Като Милен Велчев и Николай Василев ли?Ако са млади им е рано да са и успели.И стига с тая мантра,че всички , които са в чужбина са успели.Българската общност зад граница е много разнородна.Безспорно има и много успели между тях.Ама защо все трябва да чакаме някой да дойде и да ни оправи?

23

Анонимен

преди 3 години

Правилно, всеки който не може да премине през моста да благодари на Фигуранта и Червените каскети, до изборите има още време и рейтинга им ще удари нулата. Щом искат да тероризират града да си сърбат кашата не допускайте медии в района, че ни писна от новините да ни облъчават със 5 палатки, голямата новина.

22

Анонимен

преди 3 години

Абе какво става с др Сидеров?Някой знае ли?

21

Анонимен

преди 3 години

Ако е умен, ще подаде оставка сега, иначе наесен я вземат 10-12% гербаджиите, я не!