126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159 "Всички лигльовци в момента тук са като тебе"----И ти ли си лигльо ?

125

Анонимен

преди 3 години

Не е тайна, че под съмнение са поставени 40 хиляди документа за самоличност. Сега обаче лъсва и нов детайл че парите за поне 400 от тях, всеки за по 25 хиляди евро, са потънали директно в джоба на воеводата. Информацията ни сочи, че министърът на отбраната е инкасирал 10 милиона евро, които са потънали в офшорни сметки

124

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, ГЕРБерастите са бесни. Тресе се kochinata от паника и раздори !!!

123

Stiling

преди 3 години

Няма страшно! Към 4.15 сутринта като оредеете и се наковете, идва милицията с камион на чистотата и пак раздигане на катуна. По един акт за 1000 лева на всеки който гепът да блокира пътя! И така всеки ден докато ви свършат палатките! И ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ВСИЧКО И ДА ПРЕЧИТЕ!

122

Анонимен

преди 3 години

WCимеонов, що не минеш орез Орлов мост ? А наесен след изборите как смяташ да ходиш по улиците? Милиционерите няма вече да те пазят, а десен прав може да ти дойде отвсякъде.

121

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Време е за палки и гумени /засега/ куршуми

120

Септември

преди 3 години

Почва учебната година на западните университети ще се изтеглят" младите и умните". Ще останат онези като неплащалия пет години осигуровки. И триото тъпун гери. И разни неориентирани безработни. И пенсионери диабетици. Обаче септември почва и нашата учебна година и хората се връщат от отпуски. Не знам нервите как ще са около Орлов мост.:))

119

Анонимен

преди 3 години

Тея просто прекалиха !Напишете им глоби по 5000 лева !

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Мечтай си. Още нещо да искаш? безплатна бира и 50 лева?

117

Анонимен

преди 3 години

За бясното куче Борисов...бой докато му дойде акъла...

116

Анонимен

преди 3 години

Комунистическите отрочета залагат на хаоса и тормоза над обикновени хора. Методите на комунистите са известни от историята-терор и безредици. Съратникът им, криминалният престъпник Георги Димитров и той вдигнал през 1923 г балъците на борба, които са гризнали дръвцето, а той се покрил в сръбско. Няма как да им се получи в 21 век. Комунизмът няма почва у нас, най-вече в София.

115

Анонимен

преди 3 години

До БългаринМи като си тийнейджър и още мама и тати ти го слагат в устенцата какво си седнал да оправяш държавата? Я по - добре вземи и наблегни на образоването си и на това да вземе да стане нещо от тебе. Не да вилнееш в Интернет и да си мислиш че си хванал господ за... Всички лигльовци в момента тук са като тебе.. И на това трябва да се гледа сериозно? В никакъв случай

114

ъъъ

преди 3 години

До Няма ли да спитеОтговаряш на някой друг, но ще ти кажа нещо за себе си като човек, против тези лишени от съдържание протести. Работя за чужда компания и какъвто и да е изходът от протестите, той няма да ме засегне особено, да не кажа хич. Затова ми е все тая, но не ми е все тая за тези, които ще изядат дървото (а такива има много), ако се разклати цялата държава (на което глупавата част от обществото е способна). Затова съм против протестите, а на изборите през март - каквото-такова.

113

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам каскета на какво разчита? Мафията ГЕРБ отрязаха клона на който са седнали, и сега "Олеле мале, падаме!"Ми ще падате я! С този акъл!Милиционерите нещо се умориха май? И Бойко свърши парите и не им дава бонуси за извънредните дежурства?А взеха и много да се разболяват от коронавирус, а?Лошо Седларов, лошо!

112

Dtrumpp

преди 3 години

Well done guys!

111

Анонимен

преди 3 години

За бясното куче - тояга.За бясната правителствена глутница - клетки!

110

Анонимен

преди 3 години

Софиянец, тия там половината са престъпници. Това трябва да го убиваш, иначе то ще те довърши. Готов ли си?

109

Анонимен

преди 3 години

До бой по гербПлондер, мечтай си... Никаква стачка няма да има. Загубеняци като теб си въобразяват, че някой им е длъжен. Работил съм достатъчно време, над 40 години вече и тук и в четири други държави в Европа и Азия. Винаги съм имал добра работа, даже и по соцвремената. Добра работа има навсякъде по света, но трябва да знаеш и можеш. Ако не можеш и не знаеш - сърди се на себе си. Ти си лузер. Навсякъде.

108

Анонимен

преди 3 години

Бой по кърлежите от ГРОБ...отскубнете ги от тялото на изстрадалия български народ и ги смачкайте...

107

Анонимен

преди 3 години

Блокираааай! Отивате си, мутри, при това си отивате много болезнено!