45

какаду

преди 4 години

Голяма част от българите даже още са хипнотизирани . Малко хора да чуят и помислят посланията на президента ще е голямо и полезно упражнение. Все пак ще стане, каквото трябва.

44

Зозо

преди 4 години

Да добавя. Може да има предвид оная изтрещялата вчера от протеста, дето Бил Гейтс щял да я чипира и псува на майка :)))))))))))))))))))))))) Е такива са му избирателите :)))))))))

43

Анонимен

преди 4 години

Трололо, как сте...А че президента е единственият ни адекватен и достоен политик няма и съмнение!

42

преди 4 години

БСП чрез Радев и спонсора им Божков се опитват да съборят държавата. По-слаб и зависим президент никога не сме имали. Позор.

41

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите, все - повече се убеждавам, че най- умния в ГЕРБ е Барба Ганьос!

40

Митев

преди 4 години

Абсолютно е прав за сринатото доверие, но , съвсем случайно, забравя да каже, че именно Президентската е със сринато доверие. От сега нататък, който и да стане президент, ще е с две глави над настоящия.

39

Зозо

преди 4 години

Тоа па са изказа без да го пита никой :)))))))))))))))))))))))))))))) Клоун.

38

???

преди 4 години

Радев, така са те хипнотизирали, че май няма да се събудиш. Каква паника те гони? В моето обкръжение няма паникьосани хора, ти къде ги виждаш не знам.

37

Колонката ...

преди 4 години

.. на пРезидента.Не, не тая дето БСП си точи финансирането, тя е по друга партийна линия. Тая с полюциите на пРезидента, в която той ни разкрива какво го е споходило предната нощ докато е сънувал червено небе ....

36

Анонимен

преди 4 години

Балълайка - Руски музикален инструмент

35

Анонимен

преди 4 години

Празнодумец

34

Чиновник

преди 4 години

Радев напълно е изтрещял. Единствено той се опитваше да всява паника и страх сред хората. Никой друг! Даже за гладни бунтове говореше. А "гладните бунтове" така и не се състояха. За сметка на това всяка събота и неделя народа си организира тежки софри по вили и къщи за гости.

33

Анонимен

преди 4 години

Този ли насъскваше хората срещу кризисния щаб?

32

Щерю

преди 4 години

След време нито Б. Борисов, нито Р. Радев ще бъдат на власт, но проблемите с корупцията ще си останат. Докато всеки индивидуално не се научи, както е казал Господ Исус Христос - да влиза във "вътрешната си стаичка" и да получава от Вселената нужните за истинската промяна дарове отгоре, животът на обществото в ниските вибрации - гняв, омраза, протести - ще продължава да си остава напълно БЕЗПОЛЕЗЕН с/у силата Световното Зло...

31

Димитрова

преди 4 години

Цитирам президента "ние сме отворена икономика и ако се забавим......" Проблемът е че ако другите икономики не за работят, ние няма къде да реализираме продукцията си. Това е най-важния проблем пред който сме изправени! Заведенията нали отвориха, сега да накараме българите да ги посещават и какво от това. Този човек спешно трябва да си смени съветниците! Те не са в час, а може би и той самия след като ги слуша. От всички президенти до сега, този е най-калпавия!

30

Анонимен

преди 4 години

Радеффф, зелен чорап...дай поне едно решение на проблема, стига само критика.Заслужи си заплатата от 11 000лв.

29

Анонимен

преди 4 години

президентът убиец, заради него загиват хора

28

Този е

преди 4 години

Дълбоко хипнотизиран !

27

бай Пешо

преди 4 години

Ами Румба, не беше ли ти който създаде паниката? Замисли се!!

26

БЪЛГАРИН

преди 4 години

радеф е ПО3ОР!!!!