11

Анонимен

преди 4 години

Ким Чен Ун и Бацо единни в борбата срещу коронавируса и демокрацията!

10

Анонимен

преди 4 години

Само ако не знаете, петрола е под тридесет долара за барел от доста време , а електроенергията с цена близка до нула за един мегават час, на борсите . А крадеца говори врели некипели, купи чертежи за самолети и по стар милиционерокомунистически обичай и традиции, плаши с това колко са зле в чужбина.

9

Тонката

преди 4 години

Кви мерки бе?:):):))На "дъртата свекърва"и се лудува:):):):)Не и се седи вкъщи:):):):)

8

Анонимен

преди 4 години

Борисов да се научи че няма СЗО. Използва се съкращението WHO. Отнеми ми време да разбера какво е това СЗО.

7

срам и позор

преди 4 години

Безделникът от Дондуков 2 цели да създава смут сред хората. Иска хаул. Имаме късмет, че този безхаберник и лъжливата *** не са на власт в този труден за страната ни момент. Щеше да стане като в Чернобил. докега половината народ нямаше да го има. Умолявам медиите: Не му давайте трибуна, не ставайте съпричастни с това безумие! Човек с нисък интелект, корумпиран, злобен, властолюбив -това е човекът, случайно попаднал на Дондуков? Да му берат срама тези, които го избраха. Аз не съм от тях.

6

Анонимен

преди 4 години

Е питай ме кога ще гласувам за теб.Хората мизеруват а ти им обясняваш за СЗО.Какво значение имат глупаците от СЗО ?Те са една сбирщина от дилетанти.6 месеца нямат твърда позиция скапаният вирус колко дълго време живее на различни повърхности!!!! Тва какво е?Вчера писали че ултравиолетовата светлина не убива вирусът нито бактерийте на пневмонията ?!Верно ли?! Не трябвало да се носят маски?! Извинете ама аз който въобще не се занимавам с биология медицина и химия съм смаян.Средновековни суеверия.

5

Анонимен

преди 4 години

Когато сте избрали *** човек да ви управлява не ви чак нищо добро.Какво ще ви се случи предстои да видите.Аз знам но вие НЕ.И да, не следвам съветите на "щаба" а мои лични изградени върху препоръките на СЗОи доказани западни експери във вирусологията.Половината от това което ви казват да правите е ПАГУБНО за вашето здраве!!!Ще го разберете ама после.

4

Анонимен

преди 4 години

Важното е, да си държим маркуч в изправност.

3

Ром"с

преди 4 години

СЗО танцува под САЩ,Борисов танцува под Вашингтон ...а вие искате някакви разумни и адекватни неща от него,той не смее сам да приеме нищо ...все отвън му се пише сценарият ..да не направи грешка се страхува-такъв човек не е за управител .

2

zeus

преди 4 години

Мечтата на Баце се сбъдна, безконтролно крадене на милиарди

1

Хемус

преди 4 години

Акумулаторът ми е паднал!Службите почнаха с депресиите!