52

Джо

преди 4 години

Точно това ни е необходимо, но за целта трябват много тестове, които някой да ни продаде в условия на огромно търсене от цял свят от държави с много пъти по-голямо население от нас. Някои в отчаянието си да купят тестове се вързаха на нескопосани тестове с 30% достоверност, така че задачата не е лесна и ще мине време, през което трявба да продължат строги мерки, като сегашните. Като имаме яснота ще отпускаме мерките, до тогава гледаме какво става на запад и изкарваме изводи

51

Анонимен

преди 4 години

Никой виросолог - от световните светила не препоръчва такова тестване на всички. Трябва да се открие точно произхода на вируса и да се -- СЪЗДАДЕ ИМУНИЗАЦИЯ- само имунизаране на населението е спасението. Този вирус ще си се връща когато си иска. Затова имунизация. За това се борят световните специалисти.

50

Байфидан

преди 4 години

Пак пожелания, пак препоръки без реална оценка на ситуацията. Мрънкач бездарен.

49

Анонимен

преди 4 години

Радев, дай пример - с 50% от заплатата си може да помогнеш на 15-20 социално слаби семейства изпаднали сега в затруднено положение. Ти и без това ще имаш пожизнена пенсия след прецеденството така че не си застрашен да останеш без пари.

48

Анонимен

преди 4 години

радефф, радефф, НИКОЙ в света не знае колко ще продължи кризата.

47

Анонимен

преди 4 години

Нищо смислено не чухме от президента. Нали бързите тестове са неточни? Защо да се правят? Това няма да успокои никой. Каква е гаранцията , че утре няма да се заразим? Китайците се затвориха и успяха да се справят. Само изолация му е майката!

46

Анонимен

преди 4 години

Това е начина икономиката отново да заработи.

45

Анонимен

преди 4 години

Радев, трай си! Остави го Бацо да се оправя, това е негова работа!

44

истина е

преди 4 години

Президента е единственият който громи шайката по всички фронтове !!

43

Анонимен

преди 4 години

Освен за заразен се гледат и антитела. Има хора са го изкарали това нещо, ама даже не знаят . И сега затворени в къщи, а дефакто могат да си работят спокойно . Нито ще се разболеят скоро, нито ще заразят някой. Трябва да се знае какво става. Сега да тестваме само за заразени е много грешно.

42

Бай Годжи

преди 4 години

Глоби до дупка!! И продължаваме с вноса от чужбина ... на вируси! Ние вратите на всеки български дом ще затворим, но границите никога! И това е така, защото всички в Европа ни искат и непрекъснато напират и ни канят и в Шенген, и в еврозоната, ама ние все не щем и не щем!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Радев,знаеш ли ,че заради твоето вето Спекулата тръгва вече ! Тази пандемия е Непредвидена , целия свят е в Несигурност и Нестабилност и е много Непочтенно да излизате ти и кака само с цел Анти ! Не е сега времето за мъстп.с. не съм от герб

40

Анонимен

преди 4 години

Така е г-н Радев ,но парите отидоха за самолети Ф16 USA,няма пари сега,малка бедна плати сметката да лети с мерцедес.

39

Анонимен

преди 4 години

Прав е!

38

бай х

преди 4 години

куче влачи диря няма .... те така откак се помня

37

мед сестра

преди 4 години

До Татрататата Болестите и простотията не избират при кого да отидат !

36

Анонимен

преди 4 години

Трябва да сме много вниметелни къде потъват парите рече чорапа и отиде да си вземе 11 бона заплата за нищоправенето.

35

решетников

преди 4 години

радеф пак напъва за социални и икономически мерки, за да сме добре след кризата. А бе, ***, убиец, като измрат много хора за къф ч.е.п ни е икономиката. А и откъде толкова пари за тези мерки. То лесно отстрани да стоиш и критикуваш.

34

Анонимен

преди 4 години

След всичко което се изговори и изписа, този не умен, не е дори българин. Аз вече нямам президент! Уволних го!

33

Анонимен

преди 4 години

Прав е! Само тестването ще покаже. И какво се мотат, досега трябваше да имат поне една извадка от 5000 човека за антитела. Докога ще чакаме в карантина - докато я минат 3 млн българи ли. Че то по 20 на ден, ще е другото хилядолетие.