34

Анонимен

преди 4 години

Такова крадене скоро не е било.

33

Advice

преди 4 години

Гледайте сега да задържите хората здрави, нахранени и с работа. Другото ще го избачкаме ясно е. Но нека не му се изтърва края, че кризата после ще е тежка като няма кой да работи понеже всички емигрират.

32

мишо бирочето

преди 4 години

а ве мутрьо "специалното" положение е от 10 деня. беше фалирал още като плати на американските ефреи такса спокойствие 2 милиарда. къде отидоха три милиарда? за маските и обклеклата дето и в нарочената за инфекционзна болница ги нема? със самолетчето и в израел ли? на мис *** и малката ема ли е издръжката това? къде беше сега два деня плешив импотентник.

31

Анонимен

преди 4 години

А народа си спи пак ...

30

Анонимен

преди 4 години

"Премиерът информира, че от излишък, вече сме на 3 млрд. дефицит," И как точно успяхте за 3 дена да го постигните?

29

Анонимен

преди 4 години

Какъв дефицит бе, лъжец! Народът за 3 дена закупи толкова тоалетна хартия, колкото обикновено потребява за година. Само от ддс-то върху хартията трябва да има свръх излишък!

28

Анонимен

преди 4 години

До madaТака е,защото най-голямятя маса "работещи"-чиновниците,не плащат осигуровки.И това ако не е безобразие...

27

Анонимен

преди 4 години

А с ония 30 милиона за стадиона на ромите ко стана? 3 дена и вече те в дефицит?

26

Анонимен

преди 4 години

А с парите отпуснати от ЕС какво стана?

25

Анонимен

преди 4 години

А кой подари на краварите 3 милиарда за стари таралясници? Кой потроши 2 милиарда за стиропор? Кой фалира КТБ? Кой купува на метресите си къщи в Барселона? Кой подари на частни клубове милиони за стадиони? Докато гербавите са на власт, винаги ще сме в дефицит, прекалено много крадат просто.

24

Анонимен

преди 4 години

Дефицитът ще расте, защото фирмите масово започнаха да пускат хората в неплатен или директно да ги пращат на борсата.Поискай си милиардите на ефките от САЩ.Оставка и служебен-военен кабинет, че да излезем от кризата!

23

Анонимен

преди 4 години

Премиерът информира, че от излишък, вече сме на 3 млрд. дефицит, защото бюджетът не се попълва и напомни, че трябва да се има предвид, че всеки месец отиват милиарди за пенсионната система.------------------------------------------------------------------При 2160000 пенсинери и средна пенсия ок.350 лв - около 750 мил. на месец.Останалото до няколко милиарда откраднато ли е ?

22

Анонимен

преди 4 години

Депутатите да си намалят заплатите на половина. Спрете да крадете от еврофондовете. И ще минем пак в излишък..

21

Д-р Исня

преди 4 години

В дефицит сме, така е! От 30 години имаме страшен дефицит на нормални хора за сметка на излишъка от продажно-глупави мишоци!

20

Waffen SS

преди 4 години

Някой лъже или е лъгал и то много.Какъв дифицит,как се получи.Откраднаха ли наличностите.Няма как преди 3 дни да има 14 милиарда,а днес 3 милиарда дифицит,ако правилно съм разбрал.Как за 5-6 дни изчезнаха 17 милиарда.Загадка.Ако е кражба,което няма да е някаква изненада при това правителство,то това ще е най-голямата кражба в историята на човечеството

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До Сатира3 МИЛИАРДА НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ В ХАЗНАТА . А СЕГА СА ОТПУСНАТИ 500 МИЛИОНА. ТАКА ЧЕ СТАВАТ 3.5 МИЛИАРДА

18

mada

преди 4 години

"всеки месец отиват милиарди за пенсионната система"Най-големият дефицит е в управлението, дето 20 години не направи нищо, за да има пенсионен фонд. А не от бюджета.

17

Анонимен

преди 4 години

Гешев да хване Горанов бързо, преди да е избягал!

16

хе

преди 4 години

Как пък все на народа се пада лошото.Той да търпи,тегли,влачи.От не се откажете и вие депутатите от някои блага?Да сте солидарни с народа.Из ро ди гад ни.Добре,че са японците.Има готово лекарство за вируса.Ура.

15

уникум СТЕ !

преди 4 години

Стига бе ,човек ,вчера даваха 3 хил . работника ,без маски и ръкавици ,които се бутаха един в друг , а ние изнасяме облекла и маски за да печелим !