88

Анонимен

преди 4 години

То в Европа въобще няма държава, която да е по-зле от Бългрия, независимо от валутата.

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Атези 340 милона човека които са с евро зле ли са?

86

До 55

преди 4 години

Ще ти направим това,което показва първата сричка от първото ти име.За теб и всички герберасти.

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 89Стига с тези тролски опашати лъжи бе! Не лъжете хората, гнусняци! Цяла Европа като прие еврото обедня ли?? Рубладжии гнусни!

84

ало,Ваньо

преди 4 години

Няма държава с евро, която да е по-зле от нас......не само с евро, но и с паунди , крони и злоти и форинти..... Горкото ,опитва се да каже нещо умно...но това е явно непосилна задача за Него!

83

Проблем не е еврото,

преди 4 години

а простотията на герберите. Днес ни лъжат, че курса ще се запази, но когато въведат еврото, курса ще стане друг. На мошеници не може да се вярва. Нямали да се променят цените!? Няма да се променят цифрово, но ще са вече в евро, което значи двойно вдигане. Ц.иганина Костов така ни опапа спестяванията, сега искат пак същото да направят, но с еврото.

82

Анонимен

преди 4 години

Аз се изумявам, как е възможно да има толкова елементарни хора тук, които да свеждат всичко до Русия и САЩ и някакви си хибридни войни. Абе мислете за своето материално състояние, за това, че ще обеднеете. И без това в момента повечето от вас свързват с трудности двата края. Какъв е този мазохизъм не мога да разбера. Калеко сигутрно има едни *** от десет години, които кърпи всеки месец, тръгнал да ми говори за русофилство и евроатлантически ценности. Вземете се в ръце и мислете за своето благо.

81

хх

преди 4 години

в случая е от управляващите не от еврото

80

тя

преди 4 години

Ееее, ние ще сме тая държава !

79

Анонимен

преди 4 години

Баце е толкова "умен" , че още не е разбрал, че е признал колко сме зле.

78

Анонимен

преди 4 години

Някой да е чул гражданин от еврозоната да се е преселил в Русия?? Ххахахахахахахахахаххахах! Не сте ли бре?! Не сте?! Ами няма и да чуете защото такъв няма! Ххахахахахахах!

77

Анонимен

преди 4 години

Тоя не знае на кой свят е бе какво му анализирате думите какво бил казал?Вижте че повтаря едно и също нещо като развален робот " комунистите виновни,социалистите виновни" А той какъв е бил? Солташака на Тодор Живков.Баща му милиционер. На 18 влиза в БКП.

76

Анонимен

преди 4 години

Ние сме по-зле от Сърбия, Македония, Черна гора - въпреки, че там имаше войни, а също и от Турция. Еврото ще ни съсипе. То е за богати държави. Питайте какво му беше действието на еврото в Испания, Португалия и Гърция. Почти ги потопи.

75

Калеко Алеко

преди 4 години

България ще влезне в Еврозоната колкото и да лаят евроскептиците, въпрос на време е ... В торбата с караконджулите на Курнелка сега заедно с "Джендъра" ще се подмятат и инсинуациите за девалвиране на лева при подмяната му с евро, но това си е част от стратегията на нашите социалисти, да ни плашат с всичко по линия на ЕС и НАТО, което не обслужва рушките стратегически интереси ... !!!

74

Анонимен

преди 4 години

Да! Ние ще сме първата

73

ПроСоТо

преди 4 години

не се трае вече тоя с брътвежите му.да си зема дисагите и да се маха!..-В България има освен него още 5 милиона българи и със сигурност има поне десетина хиляди по-достойни,почтени и компетентни от него!!!..Да се маха!..АМАН ОТ НЕГО!!!!!!

72

Тинтири Минтири

преди 4 години

А при държавите без евро как е?

71

Анонимен

преди 4 години

Ти чуваш ли се какво говориш,бе?Леле майкооо,тоя не е на себе си.До вчера ни внушаваше колко сме забогатели,а днес сам си признава,че няма по-зле от нас.

70

Анонимен

преди 4 години

Не виждам в Европа държава с евро да е по-зле от България". Нали бехме добре, стояхме добре, икономиката работела, чекохме фолцфаген всеки момент да дойде тук, също и Хюндай, а сега кво излиза , че сме зле. Ами попитайте обикновените немци може и гърците като приеха еврото колко са добре.

69

Пижо

преди 4 години

Държави БЕЗ евро: Хърватия, Чехия, Унгария, Румъния, Швеция, Дания, Норвегия, Швейцария, Исландия. Европейски държави по-зле от България С или БЕЗ евро: няма."Тези, които сме били в социализъм, рязко се отличаваме от тези, които са с евро". Не знаех, че еврото е обществен строй! Но, ако някак, се опитаме да открием смисъл в тази недомислица, бившите социалистически страни: Словения, Словакия, Литва, Латвия и Естония ползват евро.