19

Василев

преди 4 години

При положение, че България е на 100% енергийно зависима от Русия, и руските енергийни проекти са на път пак да бъдат реализирани, за какъв руски шпионаж намеквате???Този скандал се прави, за да се прикрият злоупотребите на васалното герберско правителство, което краде от народа в интерес на мултинационалните корпорации и банки , независимо дали са от запада или изтока!!!Агент Нейтън Боузес!ЦРУ!!!

18

Истината

преди 4 години

Не Русия е врагът и рано и късно ще го разберем други са изедниците хора.

17

Да попитам

преди 4 години

Соломон Паси не е ли американски и израелски шпионин? Второ, обществената поръчка за изтребители беше между F-16 (американски) и "Грипен" (шведски изтребители). Какво общо има Русия с цялата работа?

16

Анонимен

преди 4 години

Проблемът у нас е,че на касата гербаджии и позволяват да *** и трупа шкембета срущу услуга-да им плащаме яко за всичко,като се сещате кой плаща.Е,как да не им пишат похвални слова.Щом го допускаме да се угояват за наша сметка. Соломон,тоз предател извратен,отдавна в ада нейде запратен...

15

Анонимен

преди 4 години

Прилича на партенка.В официалният сайт на фирмата производител за дадени пълните данни за тоя самолет.Руснаците си нямат интернет не могат да четат ли?Освен това нали сега се гушкат с турците.Турците имат много ф16 даже май го и произвеждат със сигурност ще им разкрият тази невероятна 50 годишна технология..хахах

14

Анонимен

преди 4 години

Ако наистина са шпиони значи 100% сега трябва да има и убийства. Нима шпионите седят с кръстени ръце докато някой говори за тях, сочи ги с пръст.Така, до тук на всички ни стана ясно, че в един момент шпионите ще убият всеки, който говори.Ако наистина има руски шпиони сега "мароканеца" ще го убият с чадър? Ако, обаче няма руски шпиони. Тогава никой няма да го убие, но за да изглежда, че наистина има руски шпиони американски шпиони ще се представят за руски и ще убият "мароканеца".Значи до

13

Стоп

преди 4 години

Повръща ми се от тези глупости и лъжи и то от продажниците....

12

анонимен

преди 4 години

амарикански шпионин министър на външните работи да ви е честит

11

Циник до 7

преди 4 години

Ако първо беше помислил - защо съм написал главно О... сега нямаше да питашИ ти си от активите!

10

Анонимен

преди 4 години

България с F-16 стана освен най-бедна и най-глупава.

9

Анонимен

преди 4 години

България е единствената държава в ЕС, която няма пари за собствен хеликоптер-линейка, който да бъде използван за спешни животоспасителни акции.

8

Анонимен

преди 4 години

САЩ продават на Словакия 14 самолета F-16 за 800 млн. долара. Американската компания Lockheed Martin е сключила договор за по-малко от 800 милиона долара за производство и поддръжка на 14 изтребителя F-16 за Словакия, сочи доклад на Министерството на отбраната на САЩ. Споразумението със Словакия е с фиксирана цена на стойност 799 955 939 долара и предвижда доставката и поддръжката на 14 самолета F-16 блок 70.

7

панчо

преди 4 години

До Анонимен 2та какво казваш са продали да чуем обоснованото ти твърдение подкрепено с доказателства а не само с предположения плод на фантазията ти?

6

граматик

преди 4 години

До ЦиникОбаче аз съм учуден,защо си очуден.

5

Анонимен

преди 4 години

Ние от язовир Копринка искаме БКП и СССР, и товариш путин искаме, и бахур искаме !

4

бай ганю

преди 4 години

русия напразно плаща и държи на щат 200-300 свои шпиониефективността им е 0

3

Анонимен

преди 4 години

Ей,полуеврей,никой не е говорил за руски самолети ,а за грипенки-по евтини и не по лоши.Като си толкоз акълия натуфец,що не издейства сделка като поляците-32 броя ф-35,а не 16,веднага и срещу 6 млрд.А ний 6 бройки за стари ефки,още непроизведени още за над 2 млрд,които платихма веднага.Да ви го наукам у подмазвачитее фрости.

2

Анонимен

преди 4 години

Соломон Паси и Росен Плевнелиев са най-продажните политици в новата история на България. Особено Саломон.

1

Циник

преди 4 години

А иначе - и американци... и руснаци - са от един дол дренки!