49

Българофил

преди 4 години

Рано или късно всеки русофил става национален предател. За рубли. По времето на Стамболов са ги наричали рубладжии. Жалка работа.

48

Анонимен

преди 4 години

До Деси БановаВиж сега. Това е като сюжет на *** холивудски филм. Колкото повече го мислиш, толкова повче безсмислен става ...

47

Деси Банова

преди 4 години

Нека запознатите ме поправят ако греша, но не трябва ли един шпионин, за да върши някаква работа, да е внедрен, засекретен и т.н.? Що за прикритие може да бъде длъжността председател на гражданско сдружение "Русофили"? Излиза, че Малинов е репресиран заради симпатиите си и контактите си с граждани на една държава с която официално НЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА и никой не я е обявил за враг!!? По същия начин в Северна Македония до скоро арестуваха техни граждани обявили публично че са българи. Уж че са шпиони

46

Анонимен

преди 4 години

Може ли да ми кажете, в какво точно е обвинен?Уж беше "шпионин", а сега имало "пране на пари".Еххх ... не се научиха тея - правиш дин хотел за 2 милиона на морето, а после пишеш че по 1000 души на ден, са ти давали по 1000 лева на стая ...

45

Bad Company

преди 4 години

Браво на службите! Сега да захванат и руските *** !

44

Анонимен

преди 4 години

Кремълската хибридна война става все по-нагла и безогледна !

43

Анонимен

преди 4 години

Ха ха,герберюгите ще се разчекнат да си защитят филията с мас и използват старите каменистически лозенги-вън,долу,да живей...Не смей им се,не пей им се-оттук вече ще да плачат.

42

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, пак ще плаща данакоплатецът. Пари баце каза , че има. Само съдът в Брюксел да отсъди и пак олекваме с определена сума.

41

Българин

преди 4 години

До БългаринаЯвно си агент под прикритие, щом имаш ежедневен достъп до тези доклади. Интересно какво работиш в тези организации - да не си хигиенист?

40

Анонимен

преди 4 години

Вън руските шпиони от България !

39

Риторичен ?

преди 4 години

А Радев кога ще бъде обявен за персона нон грата ?

38

Брюксел съд страх ..

преди 4 години

Ок ... Дай, сега:Човек, които е в движение, което е кажи речи полярната опозиция на сегашната власт, бива арестуван от сегашната власт по обвинения в шпионаж. Държавната измяна е едно от най-тежките престъпления, които може да бъдат извършени и следователно се наказва подобаващо. Въпросният обвиняем в шпиона, бива освободен под гаранция.Така - ако аз съм обучен шпионин и лидер на голяма и богата организация. Кой нормален съд не би ме пуснал? Освен ако обвиненията не са пълна шашма?

37

До 29

преди 4 години

На теб толкова ли са ти важни отношенията ни с една диктаторска окупационна държава?Вие обичате Русия повече от България...касскети.

36

СТОЯН ГАНЕВ

преди 4 години

Този Иван Гешев има ли родственост с ОНЯ ЦАРСКИЯ Иван Гешов от 1940-те години ?Муахахах...Иначе Браво на Гешев и на Цацаръ .

35

Анонимен

преди 4 години

И какво сега-няма да има Копринка?Тогава ще има Коприва по герберските дупаги.

34

Анонимен

преди 4 години

защитаваме националния интерес само пред Русия ли?

33

До 28

преди 4 години

Еех..тези миролюбиви руснаци....анексират миролюбиво чужди територии...а вие *** им се радвате.Да влезе Турция в Кърджали и да си кажат спокойно...че просто си взимат територия населена с турци...Ии..ние така..спокойно да се съгласим.Всички любящи матюшката сте лъжци и циници...четящи действителността, както на вас ви е угодно.

32

Вайзоф

преди 4 години

И Гешев на своя ред ще си замине.Фураж и нему ще никне над праха.Един ще плаче,друг ще го проклина,но неговите простотии все ще се четат.Те жив са отклик на мерака Мутрев,решил да цъфне,преди да дойде сетния му час.

31

майорски

преди 4 години

не разбирам какво лошо има човек да русофил ...има германофили ...франкофили ...американофили ...напоследък се появиха сосрсофили.....шо трябва едните да ги гоним а другите да ги търпим ...... и аз харесвам някои неща от културата на Русия ...и какво ...ако го обявя публично ...ще ме арестувате ли !?

30

Чавдар Михов

преди 4 години

Цацаров и Гешев, вие консултирахте ли се с Чайка преди арестите или на своя глава?