37

Така като гледам

преди 5 години

Украйна е окупирана държава и прави каквото и наредят окупаторите.

36

Не мерси

преди 5 години

ЕС, ЕП и ЕК не се застъпва за и не подкрепя българските граждани в България на ЕС, че са най- бедни в ЕС, заплатите са им ниско смешни за стандарта на ЕС заради политици, бизнес- които постоянно с доклади ЕС обвинява в корупция, тръгнали да се застъпват за фашагите от " Десен Сектор" в Украйна.

35

Анонимен

преди 5 години

Започва ваденето на зъбките на руския агресор един по един без упойка. Русия не може да се крие зад някаква митична гражданска война в Украйна, зад митични опълченци миньори и комбайнери възстанали срещу някаква измислена от руската пропаганда фашистка хунта в Киев. Агресора се разкри изцяло без зелени човечета дошли от други планети без отпускари дошли да заработят от войната в Донбас. Руските въоръжени сили извършиха пряка агресия без никакъв повод във води предназначени за междун. плаване.

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТа Русия е федерация т.е. в нейната територия има много колонии .А татарите са българи . Чувашите също . В русия руснаци има около Москва !Другото са роби !

33

Анонимен

преди 5 години

На хората от свободния Свят им е пределно ясно, че на власт с преврат са фашагите от " Десен Сектор" в Украйна, държани на повод от САЩ- съюзници на САЩ в Сирия се разбра- терористите от ИДИЛ- нищо че им викат " бунтовници за американска демокрация".И докато САЩ, диктуват на Украйна и чрез украинските фашаги да провокират Русия, ще има всеки ден статии като тази- Украйна заплашва и провокира с бандтиски действия Русия в Черно и Азовско Море!Какво тук не е ясно, каква заплаха от Русия?

32

Скоро

преди 5 години

Ако не се спрът с провокациите ще свършат като Грузия 1998

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Какви руснаци през 9 век ???? Тия ги няма на картата но 14 в. И е Московско княжество не руско .А виж Киевска Рус е от 9 век .Нали се сещаш ,че не са се дигнали от Киев да се преместят в Москва та да са руснаци !Та или украинците са руснаци или русия е украинска !А за твое сведение на територията на днешна русия е била българската държава ( стара велика България , Волжка България ) и хунската империя ... които са си производни .Та ... руснаци НЯМА . Русия е федерация !

30

Идват избори там

преди 5 години

Каква бойна готовност,тяхната армия е рязбита в Донбас,нямат флот,фашиските отряди са не боеспособни,а са тръгнали провокации да правят.....

29

до 33

преди 5 години

С грешка си, в 9-и век в Крим не са дошли още даже и татарите, а "Русия" е било някакво географско понятие далеч на Север, защото Киевската Рус няма нищо общо с Русия.

28

Анонимен

преди 5 години

97% от населението на Крим са руснаци.И те не са нахлували никога. Те просто си живеят там - от 9-ти век.Такова чудо като украинци няма.На територията на изкуствено създадената държава Украйна, непризната от половината свят живеят само два вида етноси :- руснаци - в Източна Украйна и- поляци - в Западна Украйна

27

Да 28

преди 5 години

Прабългарите са били братовчеди на хуните, а Атила и прабългарският хан Авитохол са били една и съща личност.А татарите са се пръкнали 7-8 века по-късно.

26

Анонимен

преди 5 години

До 26В интерес на истината е прав :) Българите са минали от там но са седяли много :)

25

Анонимен

преди 5 години

украинската армия чака с нетърпение да обяви Порошенко война че да могат да се влеят в редовете на руската армия по безпроблемно.....холем майтап

24

Анонимен

преди 5 години

Абе Кримнаш, Кримваш, ама Русия не може да си прости, че загуби много по-важното - Украйна !Умират от яд и русофилите и затова но стоп повтарят Крмнаш, но това е слаба утеха !

23

до25

преди 5 години

а да бе, български, на шумерите е, я чети история

22

Крим е руски

преди 5 години

ама друг път. Крим е БЪЛГАРСКИ още от времето на Хан Кубрат!

21

Анонимен

преди 5 години

Интересно , каква бойна готовност може да обяви Украйна - слаба и немотивирана армия , беден и гладен народ, разрушена икономика, два братски народа. Ами те още при първият залп ще преминат към Русия.

20

Констатация

преди 5 години

Путинизмът е странна смесица от рашизъм и руслямизъм, във всеки случай на светлинни години от Останалия свят.

19

9К51

преди 5 години

Петя Порошенко се чуди как да остане на власт и затова сътворява тези кьор-фишеци ...,когато икономиката е срината и украинците не могат да си плащат дори сметките за газ единствения коз е национализма и "заплахата от вън". Жалко за пострадалите 3-*** моряци, но хохлите си търсят белята, всяка държава има своите териториални води и те се охраняват .. и сега ... ами нищо, ще подрънкат оръжия и всяко чудо за три дена ...

18

Буря в чаша вода

преди 5 години

или Много шум за нищо