34

Анонимен

преди 6 години

27 Като не разбираш не се намесвай , много добре знам какво пиша . Всеки превод на света минава през американските банки

33

zeus

преди 6 години

До Анонимен 29Чакам обосновани аргументи да те видим колко разбираш, и не се крий зад анонимни поустове, а турни един ник да знам с кого споря!

32

Анонимен

преди 6 години

Пием боярищник-1, тосол-4, одеколон тройник, но се хвалим със сатана-2. Закривайте колхоза!!!

31

1200 МЛРД$

преди 6 години

Се канят да похарчат САЩ за нови оръжия. Единствено от РУСИЯ ги е шубе така,че ще фалират накрая

30

Анонимен

преди 6 години

Тик так тик так иде 2 февруари който от сега нататък ще бъде ден на Путин а не на ......

29

Анонимен

преди 6 години

До zeusЗевсе моля те скрий се и спри да се излагаш. Не се правте на големи разбирачи по теми от които нямате идея. Разбрахме, че русия са най-добре и тн, айде.

28

Защо

преди 6 години

такива двойни стандарти? Ш.орошоидния *** може да обижда без да бъде трит, а аз нямам право да му обясня ситуацията! Щом го направя следва ***. Не така бе, човек! Къде отиде свободата на словото?

27

SS

преди 6 години

До Сокол 9Ма за тая цел трябва да имат авуари в американски банки, в Швейцавия не става и на сейшелитер също. *** ги ти САЩ не им е толкова дебела тоягата.

26

zeus

преди 6 години

До Анонимен 18Ракетите се свалят в началото на траекторията им, тогава още не е ясно каква е целта, после е почти невъзможно да бъдат прихванати. Не случайно американското ПРО е на кораби и е разположено максимално близко до евентуалния противник. Това, че били преценили, че не е опасност, са приказки за такива като теб, които си нямат и грам представа от техническата страна на нещата.

25

Сокол 9

преди 6 години

А ако задействат американците ядрената опция в икономиката - блокирането на SWIFT системата за Русия последната съвсем ще втаса , но има време за сега и другите санкции действат.

24

Ядрен Статист

преди 6 години

Ядреният арсенал на едните е достатъчен да унищожи планетата 17 пъти, а на другите - за късмет- само 14 пъти.

23

Анонимен

преди 6 години

Русофилите ни са се подмокрили до ушите гледам не могат да сварят да сменят мокрите *** :) ще кажеш, че има някакво значение ПРО при ядрена война :)) смешници.

22

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Това, че ги изпробват и правят изпитание... - само по себе си доказва, че не са съвършени... - и по този начин оправдават провалите и неуспехите си...

21

Анонимен

преди 6 години

Хе-хе,да не си мислиш,че ще ходят за виза до посолството за "Сатана-2"

20

ПРО ала бала

преди 6 години

През комина на Белия дом могат да влезнат руските ракети. С подаръци за Коледа от ПУТИН

19

Анонимен

преди 6 години

До Иззуй *** САЩхаха ок :)

18

Анонимен

преди 6 години

До zeusПич ти наистина нямаш рационална мисъл своя. Ако си чел нещо по случая извън днес бг щеше да знаеш, че ракетата е била засечена, проследена и е било взето решение, че не представлява опасност и за това не е била свалена. Това, че хората са се били скрили в бункерите си е стандартна превантивна мярка, защото хората нямат данните които имат военните на пулта. Както казах мисъл в главата ти никаква.

17

Анонимен

преди 6 години

Когато нещо в Русия не върви както трябва се започва с хвалбите.

16

Циник

преди 6 години

Пак "мерене на пиш ки" .... искам децата ни да живеят в сигурен свят.Безспорно световния полицай САЩ прекалиха с наглостите!

15

Сокол 9

преди 6 години

Американците имат много по ефикасно оръжия от ядреното и то се казва санкции , санкции върху определени физически лица и фирми , като им резнат финансирането , като им замразят авоарите, като им отрежат визите на хората на Путин и последния ще клекне , ще го принудят своите , няма къде да ходи . Тогава тези пушкала стават абсолютно ненужни , могат да плашат само гаргите и ад повдигат самочуствието на ватницитте по време на запой.