40

Анонимен

преди 10 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕТИСНЕ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА *** И ДА СЕ ПОИСКА В НАЙ КРАТКИ СРОКОВЕ БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕ ЕС И ДА МИНЕ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ,ЕС Е ПОЛЕЗЕН САМО НА СТАНИШЕВЦИ И БОЙКОВЦИ КОИТО СА ДАЛИ ОБЕД ДА ДЪРЖАТ БЪЛГАРИТЕ НА КАИШКА,ВЪВ ЕС БЪЛГАРИЯ НЕМОЖЕ ДА СЕ РАЗВИВА ЗАЩОТО НЕ И ПОЗВОЛЯВАТ ДА ТЪРСИ ПАЗАРИ,НЕ НА ЕС,ПЪРВИЯТ ПОЛИТИК КОЙТО ГРЪМКО И СМЕЛО СЕ ОБЯВИ ПРОТИВ ЕС ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С УБИЙСТВЕНО МНОЗИНСТВО

39

Крим

преди 10 години

Вигенин: "Няма да признаем"...ОК! Нищо изненадващо. Както обикновено, България се продава Русия по- евтино. Много благодаря, братя- българи! Сбогом!

38

Мечката и мравката

преди 10 години

Отишли мравките на война и оставили една мравка да пази правуняка от меката. Каза ли и "Ако дойде мечката не отстъпваш, с всички сили защитаваш мравуняка"... Дошла мечката, вилняла, трещяла, разрушила мравуняка, изяла всичко и си отишла. Върнали се мравките и попитали мравката дето я оставили да пази: "Какво стана, защо не опази мравуняка?"... И мравката казала: Ако знаете как отмастих... И как, попитали? Отидох в хралупата на мечката и се израх.Та това може да направи и Вегенин.

37

Анонимен

преди 10 години

Абе, италианците гък не са казали по темата - скатават се и гледат, а тия български майкопродавци един през друг се надреварват да лижат задниците на ЕС и САЩ. Затворете си устата бе, охлюви!

36

Анонимен

преди 10 години

Явно има квота за евреи на държавни постове Няма лошо знаят си хората правата

35

Атакист

преди 10 години

До asdАз ще ти кажа кой е той. Той е просто евреин!

34

Avi

преди 10 години

Неприятен тип,а и много дле4 от истината, Марионетка подла и глупава мистер Вигенин.

33

Цецо

преди 10 години

От две седмици всички демократични лидери на тъй наречения свободен свят се скъсват да се заканват за санкции към Русия и незачитане референдум за Крим! Не искат да изпратят наблюдатели, но и не признават от сега бъдещия резултат :)))) Тия са като 2група в детската градина:))) .. Изпадат в разни крайни изказвания все едно са готови да жертват здравето и живота на собствените си народи да се бият с Русия за една населена с руснаци провинция в Украйна която не е член ни на ЕС ни на НАТО.

32

333

преди 10 години

Сега очаквам и военния ни министър да излезе с гръмка декларация да сме първите които ще тръгнат да освободят Крим от агресията на русите.

31

Атанасов

преди 10 години

Кой ни натиска та звъним?!То пък оставаше да кажем нещо друго, нали сме в ЕС, в НАТО. Бих се изненадал приятно ако имахме собствена позиция, ама нейсе.

30

Анонимен

преди 10 години

Остават 5 дни.

29

Анонимен

преди 10 години

Тоя не може и няма моралното право да говори от името на Българския народ. Нямало било да признае. А да признае позицията на ЕС спрямо Украйна може. Ама си го признал от твое име Вигенин, а не от името на България.Може и да ни набие в договори и споразумения със сегашното терористичнои правителство на Западна Украйна. После България да стане по тези договори задължена на Украйна (не към сегашното правителство) и ЕС. Скарвате братски народи. Пионка на ЕС - това е Вигенин.Искаме справедливост.

28

Анонимен

преди 10 години

ВАГИНЕЕЕ,ВАГИНЕ,ЦИОНИСТКА КУКЛИЧКЕ,ЧУДЯ СЕ ВЪВ КОЙ РОД ДА ТИ ГОВОРЯ,МЪЖКИ ИЛИ ЖЕНСКИ ,СЕГА ГОЕПОДАРИТЕ ТИ ОТ САЩ И СЕ,ЩЕ УЗАКОНЯТ И ТРЕТИ ПОЛ ,ПОЛ ОТ КОЙТО СИ ТИ ВАГИНЕ,Е ЗА ТВА МЕ Е ГНУС ОТ СЛУГИТЕ НА ЗЛОТО,БЪЛГАРИЯ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ЕС,НЕЗАБАВЕН РЕФЕРЕНДУМ

27

Българин

преди 10 години

Българската политика е като тоалетна чиния-там са събрани шепата мръсни хора които излагат цялата нация пред света. Крайно време е да се сложи Атака на власт за да спрат да ни излагат пред света чучела като тоя и офшорко. Общественото мнение въобще не кореспондира с техните изявления и възгледи!!!И те знаят това отлично! Значи меко казано те злоупотребяват с дадената им власт. А откровено казано са едни *** и жалки подобия на мъже.

26

Валентин

преди 10 години

Абе този Вигенин докога ще тича наляво-надясно под предлог, че защитава българските интереси. Първо се среща с превратаджиите без никой да му е казвал под предлог да защити бг малцинството. Сега щял да налага санкции на Русия въпреки, че не му се искало. Ае у лево и стига сме се бутали между шамарите.

25

Анонимен

преди 10 години

Поредният повод за бурен смех в Кремъл. Я и президентО да мъцне нещо по темата, та да им се осигури забава до зори

24

FCK

преди 10 години

"Вигенин: Можем само да гадаем какво цели Русия" - пед*раст смотан, няма какво да гадаеш. Русия си защитава населението и територията. **** смотаняка му със ***....

23

batevale

преди 10 години

Нова Студена война? ---- Ами ,тя никога не е свършвала !

22

СПАС

преди 10 години

Господин ***, ще признаем, народа го иска!!!" А вие, вие сте ***"-Ботев

21

Анонимен

преди 10 години

Поредната издънка на български външен министър. От Германия нищо не хваща България, ама Русия ако ни обърне гръб ще ни скапе и туризма, и енергетиката. Смотльо.