14

ЕИ МАСКАРИ

преди 10 години

този БО*ЛУК ВИНАГИ ЗАПОЧВА ДА ГОВОРИ НАПАДАТЕЛНО, КОГАТО ВИЖДА И УСЕЩА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА НАЛАГА И ИМА ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НЕ ОТТЪРВАТ НА НЕЗАКОННАТА МУ ПАРТИЯ! ВИНАГИ КОГАТО УСЕТЯТ, ЧЕ ЗАПОЧВАТ ДА ГУБЯТ КОНТРОЛА, ЗАПОЧВАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА ЕТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ - ВИНАГИ!ТОЗИ Е НАЙ-ВЪРХОВНИЯ ЛИЦЕМЕР И ПРЕДАТЕЛ - ЗАШО НЕ КАЖЕ И ПОКАЖЕ В КАКВА МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА ЖИВЕЯ ХОРАТА В ПЛАНИНИТЕ, ЗА КОИТО ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЧЕ ЗАЩИТАТВАТ - 25 ГОДИНИ ГИ РЕКЕТИРАТ И МАНИПУЛИРАТ И НАСАЖДАТ СТРАХ У ТЯХ !ЛИЦЕМЕРИ - ЛИЦЕМЕРИ!

13

Анонимен

преди 10 години

Така е.Затова по-добре да няма напрежение.Защо го предизвиквате ?

12

Анонимен

преди 10 години

Досега никога не съм гласувал, но ще дам гласа си само за тази политическа сила, която заяви че ще забрани комунистическата и тази противоконституционна депесарска партия. Като не му харесва езика на страната, в която живее да хваща пътя си за мангалия.

11

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Моля, спрете да показвате всеки ден тоя с триъгълната глава.Защо трябва да разваляте на хората уикенда !

10

Анонимен

преди 10 години

До 7Да бе, кой създаде Доган, ако не правяшкото прасе. Руснаците в Украйна като не им харесва, да си ходят в Русия. *** и турците от бкп/батака/*** като не им харесва-да си ходят в Турция. Просто.

9

Анонимен

преди 10 години

и като знам че до 2017 год ще го гледаме всеки ден

8

Анонимен

преди 10 години

Тоя турчин за какви етноси говори, какво общо имат *** с Турция. Защо не отиде да види как ще го приемат, минал покрай турците . А за възродителния процес не е по-малка вината на днешните в ДПС, които активно са сътрудничели на ДС. Като не им изнася живота тука-да хващат влака и накъдето им очите видят.

7

Анонимен

преди 10 години

ЛЪЖЛЬО!Ти се опитваш да съсипеш страната и живота и на турци и на българи и на *** Много ти е изгодно да насъскваш народа ТАКА ПЕЧЕЛИШ -суматохата която се опитваш да наложиш ти дава възможност да крадеш незабелязано

6

Анонимен

преди 10 години

"Етническото напрежение не е мит, а опасна реалност"И надрусан Местан не е мит, а опасна реалност. Виждам го на снимката.

5

Анонимен

преди 10 години

При Живков Местан и Доган щяха да са отдавна в затвора.

4

Анонимен

преди 10 години

Опасна реалност е някой ден да бъдеш обесен за топките заради думите си!

3

Анонимен

преди 10 години

За какво напрежение говориме след като "националиста" другаря Славей-Ага се отчита в сараите.

2

1243

преди 10 години

Писна ми от сервилност и клиентелизъм от страна на медиите към тези политици. Всички сядат в уютната атмосфера на студията, където журналистите ги разпитват с мазнички въпроси. Никаква острота, няма дори и капка агресия. Което ме навява на мисълта че 90% от интервютата с политици, особено от управляващата коалиция, са НАГЛАСЕНИ. Предварително се договарят какви въпроси да им бъдат задавани, а за реалните проблеми и престъпления не се говори. Да не вземат да се отворят очите на българина..

1

Анонимен

преди 10 години

Бойко Тикво ти докара страната ни в това състояние за 3.5 г. засрами се и недей повече с политика да се занимаваш. ГЕРБ не е нормална партия, а по скоро криминална групировка, състояща се от мафиоти, гангстери, наркотрафиканти, престъпници и лобисти. Цялото ръководство на тази престъпна банда трябва да бъде арестувано, начело със мутрата Бойко Методиев Бандита.