68

Анонимен

преди 11 години

Няма да се учудя, ако с тези циркове Сидеров се опитва да си разцепи групата, за да улесни събирането на депутати за кворум.

67

naso_fr

преди 11 години

Като е болен да си носи последствията. Той е депутат, негов проблем че е невменяем.Къде е прокуратурата питам!!!Дали е болен или не трябва да се обсъжда в съда!!! Сега той подканва към гражданска война!! Имаме ли институции, които работят в полза на гражданите???

66

Shop

преди 11 години

Не се подавайте на провокациите на малката зла гад, която иска да провали бъдещето на българските деца в угода на московските си господари.

65

Как не

преди 11 години

Господин народен представител, България отдавна е заприличала на вандалска тверитория, благодарение персонално на теб и на още 239 като теб. Не разбирате ли? Ходете си!!! Претестиращите са символ на обществото колкото и да не ви се иска да е така. Ти и другите като теб не сте символ на обществото (пази боще от такива символи като вас). Тези хора са повече Българи от тебе продажно, изменно и предателско нищожество. Да - стерористи не се преговаря - затова народа не иска да преговаря с теб ! Чао!!

64

bla bla

преди 11 години

После ниските хора не били озлобени.Волене, куче, което лае не хапе! Отивай да си ближеш г*за и млъквай.

63

Анонимен 1

преди 11 години

България е държава в която, голям брой от населението(сериозен), разполага с огнестрелно или газово оръжие, така, че внимателно с бутилките и камъните:)

62

неда

преди 11 години

Искам всички ние от протеста да заведем дело в Срастбург срещу Волен Сидеров - този човек не трябва да стъпва по нашата земя, за да не я мърси повече

61

Ka6e

преди 11 години

Тоя е луд и трябва да му се снеме имунитета и съден за насаждане на омраза и подбуждане към насилие!!!

60

Анонимен

преди 11 години

99% е сигурно, че Бюлент Сидероглу е кремълска агентура и Атака е руска имперска креатура, но започвам да се чудя, едва ли кремълските му господари са толкова глупави, че да спускат задачи на такава абсурдна личност. Някой психично здрав не би ли им свършил по-добра работа?

59

Анонимен

преди 11 години

:)))))))))))))

58

naso_fr

преди 11 години

Болен Лидеров призовава/плаши с гражданска война!!!Прокуратурата спи ли???

57

kzl

преди 11 години

kradeca vika drujte kradeca!Vsi4ki maloumnici s ka4ulki okolo toq 6izofrenik sa plateni!Na tva ludo jivotno mqstoto mu e ili v psihodispanser ili zad re6etkite

56

Анонимен

преди 11 години

До ВиирджинияВиирджиния, колко ме забавляваш с ограниченият си умствен багаж. :)

55

Един

преди 11 години

#ignore

54

Анонимен

преди 11 години

Ето кой ще бутне правителството.Ясно е,че е хвърлил око на мястото на МВР шеф.Наистина този човечец си е повярвал, че е голяма работа.Той не само получава факсове от кораба-майка ами и ги изпълнява.Това е човекът-оркестър.Сам с цяла програма.А дали е сам???

53

Джовани Фалконе

преди 11 години

В Държава има ли институции, които да противодействат на безобразията на депутата Сидеров. Къде е МВР министъра? Къде е Прокуратурата? Къде е Председателя на Народното Събрание? ....и защо позволява това безпардонно и арогантно поведение в Парламента? Няма ли най-накрая да започнат институциите да си вършат работата! Кой позволява на въоръжени лица та било те и депутати да влизат в парламента с оръжие?

52

Виирджиния

преди 11 години

Точно защото с вас не може да се води диалог /измежду няколко стотин човека тук има един единствен, който пише смислено и защитава свои позиции и това е Одисей/ започвам да се чудя пред мен живи хора ли има или просто програми за тролинг, в които са заложи 5 фрази, които трябва да се повтарят и то дори не в случаен алгоритъм)))

51

5

преди 11 години

По-страшното е, че има такива, които гласуват за този опасен с пристъпите си на лудост човек. По-страшното е, че има и онакива, които гласуват за опонентите му, плашещи със същото....Мислете, хора! Мислете за децата си!

50

Калин

преди 11 години

Никога ама никога повече не гласувайте за този човек. Някой мислят, че би било добре да е част от опозицията и затова са му дали глас - това е грешка хора !!!! Този наистина ще направи гражданска война!!!

49

stivybg

преди 11 години

Болен наистина провокира безредици,а ако има достатъчно власт може да ни сбие и с комшиите.