126

до 166

преди 11 години

На тези избори отивате в ла.ната, куманоиди ***

125

Анонимен

преди 11 години

Василев, именно най богатите хора по селата са били ятаците на партизаните.

124

Анонимен

преди 11 години

Василев преди 9.9.1944 година народа е ходил с налъми и парцали по краката си, и именно тези прощляци са взели власта.

123

злодей

преди 11 години

До Василев-Василев,ти сам вярваш ли си на това което пишеш,бе кюлхане? Какви МИЛИАРДИ стокооборот сънуваш-оборот за Турция-да,но не и за България!Какви изгонени и натирени ,предателю-отвориха границата и те се изнесоха за "родината-майка"!И нали гербаджиите сте против ДПС и турците,пък постоянно им лижете сюнетите!Най-големите предатели и туркофили-това сте вие от ГЕРБ!

122

н

преди 11 години

Естествено, то е в интерес на Турция да ни оправляват ***.

121

Анонимен

преди 11 години

*** на Боко явно наистина е умряла, Ердоган бил звънял на Тиквата (интересно какво е правил Рашидов при Тиквун в този момент, колко неочаквано, какво съвпадение), турчина му пожелава успех /това със сигурност е било в края на телефонния разговор, провел се на тема общи приказки/ и Боко пуснал по медиите новината, че Ердоган му пожелал успех... Плоско и елементарно, Боко, точно като теб.

120

Анонимен

преди 11 години

Боже пази България !Нямаше никаква адекватна реакция на турската карта,където полвин България е турска, нито ,че започват строеж на аец на черно море." Поздравления " , Конгретчюлейшън" ? ! ?

119

Щом Турция

преди 11 години

подкрепя ТИКВАТА ЗНАЧИ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ГЕРБ

118

Анонимен

преди 11 години

Братовчедите не ни забравят .Толкова години минаха ......

117

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, че трябва да подържаме добри отношения. Но тези отношения трябва да бъдат при което и да е правителство, без намеса във вътрешните работи и с взаимно уважение.Имаше един Ангорски договор май, но никой не го поставя на дневен ред. Ако сега, когато Турция иска да влиза в ЕС не ги притиснем, то тези около 20 милиарда ги отписвайте.Договорите се спазват, но нашите дупедавци винаги гледат да са политически коректни.Вадиш договора и го слагаш на масата, официален документ е, спазва се!

116

ЕР ДОГАН ЕФЕНДИ

преди 11 години

. Да внимавате със тия избори.Да ми пазите бащинията че като струпам 20 милиона аскери на границата и комунистите ще се изпонасерат и ката хукнат та чак във роден Магаданск ще се покрият . Между другото кога Република Турция ще заведе дело за тъи нареченият ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС. Ние веднага ще и екстрадираме цялото полит бюро на БКП/бсп/ Във Диярбекир да се порадват на кюрдски бахур на дърти години

115

Анонимен

преди 11 години

До ВИНЕТУЯ пак си помисли и спри да плямпаш глупости.

114

Анонимен

преди 11 години

Няма как да бъде другояче, все пак става въпрос- не за политически отношения, а за наркотрафик в особено големи размери. Още от 2000г. г-н Борисов се стреми да превземе канала контролиран от сърби и албанци и успява с много показни убийства по улиците на България, премахва структори който няма да му се подчиняват. Започва да вкарва гл. суровина "бензилметилкетон" от сърбиа, произвежда "амфетамини" и ги разменя с Турция срещу "хероин" в саотношение 4:1. Продукта от Турция заминава за холандия.

113

Анонимен

преди 11 години

До Отегчено Така е, но малко хора са се събудили, за да го разберат. А като го разберат, ще бъде късно.

112

Анонимен

преди 11 години

След лато всички лидери от ЕС му обърнаха гръб, ББ вече се чуди откъде да проси подкрепа и Веждичката му превеждал :))) много ми е чудно как е започнал разговора :))).................. Къде си бе ка**** да те ***....................:)))

111

Анонимен

преди 11 години

До Дани Тези глупости къде ги сънува, бе аркадаш?

110

Анонимен

преди 11 години

До ДО ПОБЕДА 139Интересно ти с какво мислиш, защото като гледам нямаш връзка с главния мозък, ама хич ?

109

Отегчено

преди 11 години

Никаква изненада. За всеки е ясно, че не Ахмед Доган и Лютви Местан, а Бойко Борисов и Касим Дал са хората на Ердоган сред тукашните политици. Поне от 2009 г. насам. Явно Борисов и Дал най-добре пасват на неоосманистката политика на съвременна Турция по отношение на България.

108

ГЕРБ

преди 11 години

Имаме воля, имаме и Главен *** начело на партията, небезизвестния Асфалт Паша.

107

Анонимен

преди 11 години

"Имате воля" да играете под зурнята на Турция и Америка! България за вас нищо не чини.