144

Сергей

преди 11 години

Другари! Вече се чудя какво да Ви лъжа!

143

ново СРС

преди 11 години

Хизбудалата и Моник са загубили 12 милиона евро според офшор лийкс заради 10 % данък върху депозите в кипърските офшорки. Данък наложен от Меркел, Господ здраве да и дава!Значи тоз с 4 години стаж и крадливата му '' съпруга'' имат поне 120 милиона евро ''заделени'' ...Ако искате червената *** да Ви краде отново ,а вие да им работите за 500 лева , изберете ги пак...

142

Щирлиц

преди 11 години

До Анонимен 154 Ако спечели БСП ще има по един крив ....й , осигурен с любов от СерГей и Лабмо, Р.Овч и Р.Петков-Шардаванчето. За младите симпатизанти(ки) ще бъде поднесен с осолен финес и изтънченост.

141

Пролетарий

преди 11 години

БСП обича бедните. След управление на БСП има повече бедни.

140

КУКУ

преди 11 години

ПЕТ Е ДОБРО ЧИСЛО НАНАСЯ НА ГРОБАРИТЕ,ТЕЖКО ЗЛО.

139

до 183

преди 11 години

100 годишната упорита Мичуринска селекция при комунистите е оставила само гените на лъжата, наглостта, безочието,което е ГЕРБ(извънбрачното дете на БКП)

138

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, какво да те правя като мразиш БСП, а не ГЕРБ.На 12.05 ще разбереш, че си в малцинство.

137

Айде спрете

преди 11 години

Симпатизантите на ГЕРБ не разбраха ли ,че ГЕРБ вече няма да управлява! Дори да приемем ,че има с няколко процента повече от БСП ще е нужна коалиция между ГЕРБ и БСП за да се състави правителство и да няма втори избори!

136

Анонимен

преди 11 години

До КокоПо-добре Винету, отколкото Талмудата и джихадистките наръчници!

135

##

преди 11 години

Не измря ли вече червения електорат най-сетне?Стига с това БСП и ДПС.Няма ли други партии в тази държава?Те ли са най-кадърните в БГ?И,ако е така защо народът им бие шута през 4 години и слага други да управляват?

134

Анонимен

преди 11 години

Do KokoOh Koko, lipsvaha mi agresivnite Vi izliqniq, no sega ste tuk i kato 4eta komentarite Vie se 4uvstvam kato ... pred tankovete na P.Mladenov 1991. I taka Koko kopiram "..Хората на улицата ви крещяха..."Ta bih iskala da znam Vie bjahte li s tezi na ulizata ili taka izotzad i v garba e po-sigurno ??

133

Коко

преди 11 години

ГЕРБ са прочетена книга, много прилича на Винету!

132

Анонимен

преди 11 години

БСП винаги ще бие Герб, колкото и вият герберастите те вече са история.

131

Анонимен

преди 11 години

Абе вие герберите сте много ***.Защо разделяте хората на Герб И БСП.Сигурен съм че почти всички който пишат срещу герб,не подкрепят БСП.Просто БСП е зло,ама ГЕРБ е най-голямото зло

130

Граовец

преди 11 години

Нека не забравяме как след като Проф Любен Беров управлява повече от година със служебно правителство с подкрепата на БСП, после през 1994 дойде едно просто момче от БСП и започна управлението си с една "Бяла Книга". Аз не бих ползвал тази книга дори и в тоалетната, ама и тогава ни обещаваха мед и масло. Да си спомним какво стана после . . .

129

състрадателен

преди 11 години

Този мишок е за съжаление направо. Станишко , ти слънчаса бе човеко , хистеряса покрай подготвянето на компроматите и СРС-тата. , полудяваш яко и си много смешен в желанието си да подражаваш на Бойко . Разликата между вас двамата е , че хората на тълпи отиват при него , а ти сам-самичък горканчо ходиш да се молиш за внимание от човек на човек. . . На тебе ти викат Съсел , а на него-Бойко. . . ха. . . ха. . . ха. . . . Вземи се прибери при Монката , че и тя нещо ти е набрала напоследък , да не свариш къщата празна някоя вечер.

128

Е

преди 11 години

До АнонименЕ тогава ще има да сдавате властта с кръв. Нали все с това плашите, *** ЧЕРВЕНИ!

127

червената каста вън!

преди 11 години

Ясно! Над 100 годишната упорита Мичуринска селекция при комунистите е оставила само гените на лъжата, наглостта, безочието и другите от тази *** поредица! Лощо стадо са или по-точно глутница! Излишно е да се спори с тях! По-добре да се изолират в резерват!

126

до 173

преди 11 години

Обади се на Цветанов, той вече го е засякал :)))))

125

ди

преди 11 години

Абе, Станишев и компания да мълчат, че няма да им стигнат на тях 100 години затвор...нали, ако трябва да сме четсни .....Да не мислят, че ние сме толкова глупави и не знаем те какви ги вършеха ааа И НЕ ПОМНИМ какви мизерници са, точно ТЕ СА НАЧАЛОТО! МНОГО НАГЛИ!