115

Анонимен

преди 11 години

Точно пък липсата на изолация ни надува сметките... и един мармот завива шоколада в станиол.Аз имам изолация и к'во? Сметката пак огромна

114

бг

преди 11 години

Номер 118 цепи мрака!

113

Анонимен

преди 11 години

"И кой ще санира,тук като в бившето ГДР?"Само един е начина за саниране! И не струва 5 лева! Толкоз! Питай онзи *** на снимката кой ще санира така и кой ще плаща!

112

Анонимен

преди 11 години

Росица Плевнелиева е пак в мен.ис!!!!

111

Анонимен

преди 11 години

Всеки собственик ще трябва да даде поне 6000 лева,а останалите държавата от ЕС ще ги плати.Това значи кредит за всеки пенсионер собственик.Подвижните мандри ще ги изкупят мутри и това са работните места.

110

Анонимен

преди 11 години

Новото строителство е бомба със закъснител - справка изгорелите западняци на Черноморието ни!Оттам не ми се мисли колко майсторско ще е санирането!

109

вейдър

преди 11 години

Остава и президента да тръгне с едни ножици да реже ленти по изолациите :)

108

Анонимен

преди 11 години

Яяяяяя, що ги няма платените герберасчета да възхваляват роско? Предлагам те да дадат пример като изтеглят загробващи кредити да си санират панелките.

107

баровец работодател

преди 11 години

Да падат бе !! Аз си живея у Бояна !!!

106

Безплатен съвет

преди 11 години

Взимат се едни 5 млрд евро, от някоя евреопейска програма за "Енергийна ефективност", "Енергиен рекет", "Енергийна диверсификация" или др. подобна, парите се привеждат по целеви сметки(т.е само за саниране) на всяка една панелна сграда, и тази сграда(дом съветът) да има правото да си избира фирмата, която ще извърши санирането.пп Така ще са защитени Българските интереси, и ще има прозрачност, а не продажност.

105

Анонимен

преди 11 години

Ооо да тя Европа ще плати.Колкото плати за собствения си проект в България Коридор No 8 (познат под името а.м Тракия)Чакай от ЕС пари.Хората да се обуят в още заеми и тогава ти ли ще ги плащащ бе Русти?Ако някой е взел пари от ЕС нека сподели.

104

мдааа

преди 11 години

Явно Росенчо се наигра много бързо,време му е на тоя безхаберник да си ходи.

103

Анонимен

преди 11 години

Tia produljavat da se 4udat ot kade da otkradnat ot naroda! Sega panelkite shte mi sanirat?! Te horata ve4e mesec i polovina protestirat sreshtu mizeriqta, toq za panelki mi govori! Samo revoluciq shte gi opravi tiq!!

102

Анонимен

преди 11 години

А това саниране ми звучи като онова със слънчевите колектори.Уж работни места,ама за свои фирми за да усвоят едни европейски пари за себе си и народни пари също.А подвижни малки ферми пак ще са на кредит и пак за наши хора и оборот на наши фирми.Всичко е за ГЕРБ!Ето как уж ще се бори с монополите Плевнелиев!Това е като с номерата на колите регистрационните.Ето гърците още си карат със старите.Санирането също може да е постепенно,а не сега да задължават хората с кредити.

101

петко

преди 11 години

Бате Роска, то хубаво, ама санирането не е само топлоизолация, преглед и укрепване на цялата конструкция, смяна на инсталация и т.н. Та как си представяш да евакуираш един блок от 300-400 души , заедно с цялата покъщина, за около месец? Или само така, да се кажат едни големи думи, пък ще видим?

100

Анонимен

преди 11 години

Панелката издържа и на пожар и на земетръс и на воина ,а и на газова експлозия!Че трябва да се подържа трябва ,но просто пред 98% от сградите в ЕСи САЩ е по сигорното жилище!Тоя много му здраве ама когато Италианците си саборят 2/3 от историческите сгради (дето се и сринаха на 5 степен) ,британци и американци си напуснат домовете ,че са силно запалими и след 20 години се разпада талашита и засмардяват ,тогава да се замисли кои ще е на палатка!!!Маи скоро не иска да е президент а!

99

ХА,У,ХА,ХАААААА..

преди 11 години

.....АМА , НАЛИ ЩЕ ИГРАЕМЕ НА "залозите " НА ОВЧия и сърГЕЙ, БЕ.....ШЕ СПЕЧЕЛИТЕ И ШЕ СИ ПЛАТИТЕ ТОКА ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААА.....!ИГРАЙТЕ ,БЕ ДРУГАРИИИИИИ.....ХА,ХА,ХААААААААА....НЕ Е ВАЖНА ПОБЕДАТА И ПЕЧАЛБАТА ОТ ДОЛАРИ ЗА БКП/бсп--ВАЖНО Е УЧАААААААААСТИЕТООООО......ХА,ХА,ХАА.....!"ЗАЛОЗИТЕ" ЗА ВАС------ДОЛАРИТЕ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ , ЗА НАС!!!!

98

до 119

преди 11 години

Колко плаща бе профан? Колко %? Работа било... Ха-ха-ха! Работа ама "от временен тип".Комисионни, "проекти" и "разрешителни" е въпросът кой ще прибира! А ти като една банкянска Тиква "икономика" ще ми прави от саниране. Я в лЕво!

97

Анонимен

преди 11 години

До 110Да, ряпо...санирането е работа, но и средство за прибирането на пари...Аре бегай в градината да цъфтиш, че сезона започва!

96

йордан

преди 11 години

Никакъв респект към държавността и старанието на един доблестен мъж ,какъвто безпорно е Плевнелиев.Това посяха ***,злоба и вечно недоволни от всичко и всички.