38

Да

преди 11 години

До Анонимен (36)Пич, къде и кой ти каза, че са изнесени 40 тона злато от България, след като годишния добив за 2012 на злато в България е 5300 кг, тоест 5 тона?

37

Veselin

преди 11 години

Работниците освен, че са служители са и клиенти не го забравяйте, те също пазаруват, и след като могат повече да пазаруват и оборотите на частниците, ще се покачат значително .

36

Veselin

преди 11 години

Иначе държавата за какво е ако не регулира бизнеса и пазарите, ако няма държава системата ще се самоизяде , като сложи минимална заплата от 1000 лв приемрно покупателната способност на хората ще се вдигне .

35

да, ама не

преди 11 години

Чавес е вдигнал социалното положение на най-бедните. Ама е платил с петролните залежи. Венецуела са 2ри в света по залежи. Ние с кво ще платим 500 лв. пенсий Волене. Щото сметката не излиза. И златото и Лукойл да национализираме, пак няма да стигне.

34

Анонимен

преди 11 години

Ама тази шепа тука Атакисти дето седят у форума и ръсят глупости за *** най ме забавлява.

33

Хапчета

преди 11 години

Да ме стаме 1000 лв. = 1000 Музамбишки долара. Волен пий хапчетата бе човек.

32

Анонимен

преди 11 години

до 23Тези 54 милиона от злато са само от концесиите, щото държавата не получава друго. Иначе миналата година от страната са изнесени над 40 тона злато - хайде сега пак го сметнете, по 80лв на грам.

31

18

преди 11 години

Сидеров е прав, България не зависи от никого. Това че има натрупан дълг, че има чужди компании заличаващи всичко тук, не е по наша вина, а по вина на управниците, можем да си върнем всичко, то е наше по право, а отнено от предишни упр., чрез корупция, измама, измяна на Родината и чуждо поданичество. Можем да го направим, ще ни изолират, но ще получим подкрепа, силна подкрепа и ще се справим. Не на робството в модерния свят!

30

Veselin

преди 11 години

Ако някой мисли, че с "огромната" минимална заплата от 1000 лв, която иска Волен икономиката ни, ще се срине се заблуждава :), но ако са прави нека да направим минималната заплата на 100 лв или защо не 50лв :) по тази логика, ще изпреварим за няколко месеца всики развиващи се страни :)))))

29

Анонимен

преди 11 години

SIDEROV , SAIDEROV , IMAME SI . IMAME SI BKP IMANE SI GERB , IMANE SI NDSV , IMAME SI DPS IMAME SI MARE6KI I MAGARE6KI ZA KAKVO NI E I UGO 4ABES . NALI ZA TOVA 4E SI IMAME VSI4KITE TEZI GLAVO4I SME NA TOVA DEREDJE . TA SEGA I EDIN 4AVES NI TRQBVA I DA CAFNEM I VARJEM . STIGA BE BOLEN MOZAKO . STIGA ZAPRI SA MAIMUNO KOMUNISTI4ESKA ,, 4AVES , MAVES , GERB , MERB .

28

Veselin

преди 11 години

Май Сидеров на края, ще се окаже най нормалният човек в цялата страна

27

18

преди 11 години

Еквадор съди Юнайтед фрут къмпани (Чикита) и Дел Монте за робовладелчество и престъпления срещу човечеството, национализира банановата индустрия (Еквадор е най-големият производител на банани в света) и лансира национален план за инвестиции в чистото био и екоземеделие. Сега в момента Еквадор процъфтява.

26

Бързо да се лекува

преди 11 години

Този бързо да почне да пие хапчета че май става все по зле.

25

Анонимен

преди 11 години

Тия политици пак ще излъжат народа това вече е сигурно, въпросът е докога. Можеш да лъжеш някой хора известно време, но да лъжеш всички постоянно не можеш. Те революциите в Европа едва сега започват.

24

Veselin

преди 11 години

Волен иска да направи 1000 лв минимална заплата :) а условията на криза 1000 лв са малко, но като за начало е добре, докато си стъпи страната на крака и излезне от 24 годишната кал .

23

Гошо Тъпото

преди 11 години

Венецуела е на 5-то място в света по износ на петрол,освен това има и много други природни ресурси.Населението е около 30-сет милиона,а по територия е близо 8-9 пъти по-голяма от нашата.Това си е една сериозна държава със...стратегическо значение.Ние,дори и да дойде Чавес,не може ни управи,след този 23 годишен...погром.

22

dp

преди 11 години

Нито е болен нито се е загрижил толкова, просто си играе ролята, която му еспусната. В началото, когато опитваше да се докарва с кожено-метални глупостимного му личеше, сега вече не, намерил си е ролята. И не е да няма *** да мувярват, ако и да не са голям процент.Сега иска и той като Чавес да национализира петрола и да го даде на масите,блестяща идея.

21

99

преди 11 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА !!!

20

Да

преди 11 години

До Анонимен (13)Това е спорно какво имаме и колко. Миналата година от добива на злато има приход само 54 милиона долара в България, което е точно едно нищо. Мед има в целият свят и нашите залежи не са много големи. Среброто и платината също. И да национализираме всичко, с продажбата на тези метали сме умрели гладни. Пари не можем да печатаме, имаме валутен борд, абе както и да го погледнеш не става. Виж ако можеше да продадеме *** на някой )))).

19

18

преди 11 години

Еквадор е заличена? ДА, но не. Още на другия ден Уго Чавес обявява официално, че ще даде своя принос, доставяйки гратис петрол и газ на Еквадор за 10 години. Четири часа по-късно бразилският президент Лула обявява по телевизията, че ще предостави гратис 100 тона дневно пшеница, ориз, соя и плодове за прехраната на населението, докато страната не си стъпи на краката. Вечерта Аржентина обявява, че ще предостави на Еквадор гратис 3% от своята продукция на телешко месо първо качество.