85

stomin

преди 11 години

До ЛЕВСКИ Левски се обръща в гроба от такива като теб.От икономически протестите станаха политически и накрая в никой не знае какви.

84

krasimira drumeva

преди 11 години

Плевнелиев ми се струва по-заинтересован от това да лансира отбрани хора в служебния парламент, отколкото да се среща с протестиращите и да лобира за реални промени в енергийния сектор или навярно и той като всички в родния парламент е дал своя принос да плащаме сега тези сметки да робуваме на ЕРП-тата.

83

Анонимен

преди 11 години

ЧЕСТНО, НЕ ВИ РАЗБИРАМ. ПРИ ТРОЙНАТА ИМАХТЕ ИЗЛИШЪЦИ, ИНДЕКСАЦИЯ- НЕДОВОЛНИ. ПРИ ГЕРБ- ПРАЗНА ХАЗНА, БЕДНОСТ- ПАК НЕДОВОЛНИ. КАКВО ИСКАТЕ ?

82

баба Гицка

преди 11 години

Народът ни е много издържлив на глад, мизерия, всякакви политически и финансови експерименти, но който се изгаври с парчето хляб на българина, макар и любимец на мнозинството, пада от власт!Всички на протеста!Ако не ни предложат друга алтернатива на управлението на прехода - няма да гласуваме, за да не гладуваме !!!

81

ORCE

преди 11 години

Pod predpostavka deka za tri do cetiri meseci se ce se sredi i ce imate VLADA izgubivte najmalku cetiri do pet godini od razvi\ojot koj vece bese pocnat.Definitivno greskae e sto Borisov se povlece pred izborite FALA BOGU PODOBAR VO MOMENTOT I NEMATE.nO TOA E STO CE SI ZGOTVITE TOA CE GO JADETE

80

Анонимен

преди 11 години

Всички на улицата докато не настъпи промяна!Стига обещания!Искаме промяна!

79

kikka

преди 11 години

Хората и на Плевенлиев не вярват, та той не им обърна никакво внимание, когато протестираха пред президентството, в момента е твърде зает с кроежите кои пионки на съмнителни бизнесмени да бъдат подредени в новия служебен кабинет.

78

петя

преди 11 години

България никога не е имала по-голям клоун за президент. Няма визия, нито създава усещане за президент, не прилича на сериозен човек, държи се инфантилно.

77

aksiniya

преди 11 години

На Плевнелиев не може да се разчита, след като още от сега е готов да лансира някакви си пионки на олигарси като част от служебно правителство. Напълно безсмислено е хората да разчитат на него да гарантира исканията им.

76

Bobi

преди 11 години

Сметките се вдигнаха миналата година заради т. нар. зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ "Марица Изток I" и то от Росен Плевнелиев. Плевнелиев да си подаде оставката незабавно и да се чудя още какво се опитва да докаже с това, че иска да присъства на протестите "при хората", като част от тях, а всъщност самия той е вървял срещу тях?!

75

ХАХА

преди 11 години

""ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ А НОВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА НОВИТЕ БОЛШЕВИКИ И ПАРТИЗАНИ.ТОВА ЛИ ИСКАТЕ .БРАВО""". преди 23 г искахте обратното ПРОСТАЦИ КОИТО НА 4Г СИ ГО САМОДОКАЗВАТ.

74

Анонимен

преди 11 години

Бях на протестите през 1989 - 1991 и пак през 1996 - 1997 г. Доста видях, доста поумнях, доста напреднах житейски и професионално. Имам политическа и гражданска култура доста над средното ниво.Няма да упреквам младите протестиращи хора. Тяхно свещено право е да изразят недоволството си. Но искането за чисто мажоритарен вот е погрешно за незрял политически народ като българския. Същото е и за ВНС. Иначе икомомическите и социални искания срещу монополите ги подкрепям!

73

katerina

преди 11 години

По всичко личи, че и Плевнелиев с нищо не се различава от тая шайка люде, които са в парламента и които хората искат да изметат от там има пръст в сделките с Марица 1, с Прокопиев по всичко личи са си аверчета, след като и неговите медии така го четкат, а с Бориславова редовно карат ски.

72

USA

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ СПЕШНО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОСТРОЯВАНЕТО НА 5-6 НОВИ ГОЛЕМИ ЗАТВОРА, В КОИТО ДА БЪДАТ ВКАРАНИ ХИЛЯДИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ***, ДЕПУТАТИ, ПОЛИЦАИ, МИТНИЧАРИ...В САЩ ИМА ЗАТВОРИ САМО С ОГРАДА И БАРАКИ - ВКАРВАЙ *** ТАМ, СТИГА СА КРАЛИ И УБИВАЛИ БЪЛГАРИТЕ...

71

Мартина

преди 11 години

Нека покажем, че не сме изчезнали.. Че още носим българското в себе си !!

70

ДО 93

преди 11 години

А БОЙКО ?

69

56

преди 11 години

Плевенлиев иска да си набута бизнес партньорите в служебния кабинет и още повече да ни вдигнат сметктие за тока? Нима Кристалина Георгиев или Симеон Дяков ще оправят нещата? Кристалина е човек на Костов, а Дянков на Цвететелина банкерката! Ясно е като бял ден!

68

ПОТЕСТИРАЩ

преди 11 години

След 10.30 не искам да виждам тук коментари, стига тракайте никой не ви чете и няма да промените ничие мнение. Ставайте от топлите столове, за да осигурим бъдещето на нашите деца.

67

ЛЕВСКИ

преди 11 години

братя БЪЛГАРИ да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да вкараме в затвора тираните от ГЕРБ,БУДА И СДС който 4 години подлагаха на гладна смърт и геноцид БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.да не оставяме ненаказани престъпниците от ГЕРБ и техните слуги от сдс.затвор за ЕРБ,БУДА,СДС който ни докараха до просешка тояга и нашта родина на ЛЕВСКИ И БОТЕВ днес е ограбена и оглозгана и докарана до фалит от ЕРБ,БУДА И СДС.БЪЙЛГАРИ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ЗАТВОР ЗА ГЕРБ,БУДА И СДС ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ..

66

до 65

преди 11 години

Преди 20 години протестирах заради бъдещето на децата ми. И?Аз няма да изляза! Протестът е политизиран и отново обслужва нечии интереси. И аз няма да участвам в това!