25

Анонимен

преди 11 години

19, протестите бяха срещу енергото, но Бойко и компания от десет дни се ослушват и чакат да мине бурята. Днес нелепата оставка показа страха и безизходицата на правителството. Вече няма връщане назад. Или още тази вечер трябва да обявят сметките за незаконни, или трябва да подадат оставки. Иначе Бойко ще бъде изгонен с камъни, както много отдавна предвидих.

24

Анонимен

преди 11 години

До Ben GanБСП или Герб, все тая човек, въпросът не е името на партията, а какви хора има вътре. Да вземат Любомир Дацов и Орешарки от БСП, да вземат Дянков от Герб, да вземат Мартин Димитров от СДС, да вземат Йордан Цонев от ДПС дори, това са умни и доказани специалисти на много, много високо ниво. Ако ги съберат заедно нещата ще тръгнат нагоре, защото всеки ще следи другите и няма да могат да правят глупости. В същото време, ще виждат нещата в дълбочина, а не повърхностно като Станишко и Боко

23

td

преди 11 години

служебно правителство съставено от кадърни хора и без без нито един алчен продажник, нито една стара ояла се муцуна, но къде са, нека излязат

22

Анонимен

преди 11 години

герберастките *** се свиват ...предусещат края си ... СВОБОДА ИЛИ ГРОБ !

21

НОВИЯ ЛОЗУНГ:

преди 11 години

Всеки ден ще е така до ... оставката !Всички знаем чия .... :)

20

ИОК ПАРА

преди 11 години

Истината е ,че заплатите в Бьлгария са наи-мизерните в света ,как може така да ти замрази този заплатите и пенсиите ??? Дянков се маха защото трябва да е финансов министьр на страна без финанси...

19

Анонимен

преди 11 години

Мирен протест с хвърляне на камъни.

18

Анонимен

преди 11 години

Абе, днес да са изборите, пак за ГЕРБ ще гласувам. Не, не съм платен писач, както ви се върти в *** кратуни. Имам позиция и я отстоявам, не се обръщам като фурнаджийска лопата, след година-две. Тия протести трябваше да са срещу енергото, а не да се обръщат на политически. И да ви направят предсрочни избори, и да изберете някой, пак ще го плюете след две години. НЯма да ви казвам защо, вие си знаете.

17

Не разбрах

преди 11 години

Само не разбрах какво общо има министъра на финансите на една държава с енергийния сектор и защо той трябва да е отговорен за ресора на министъра на икономиката??? Аааа, да сетих се, щото на Дянков рейтинга му е по-нисък от на Добрев и е по-удобно той да бъде махнат...смешници...никой не мисли за бъдещето, само тъпите избори ги интересуват...нещастници.. Дянков да не се занимава с тях, а да си гледа живота човека и повече да не се връща в тая курумпирана държава, тука само *** виреят добре.

16

Анонимен

преди 11 години

гледай те канал 3 да видите полицеиското насилие върху децата на българия

15

Асен

преди 11 години

ГЛЕДАЙТЕ КАНАЛ 3,САМО ТЕ ПРЕДАВАТ ДИРЕКТНО ОТ ОРЛОВ МОСТ,СКОРО ТАМ ЩЕ ИМА СБЛЪСЪЦИ..

14

pet

преди 11 години

Къде са смешните агитки на ЦСКА и Левски?Браво на Локо Пд и Ботев!

13

Анонимен

преди 11 години

ДЯНКОВ СИ ОТИДЕ БОЙКО Е НАРЕД.ИЗГОНИ БОЙКО СПАСИ БЪЛГАРИЯ

12

Ben Gan

преди 11 години

До Решения под емоция..Абсолютно ви прав. Другото тъпо е, че БСП и ДПС отново исползват ловко ситуацията. И пак ще си ги изберем. Не казвам да гласувате за ГЕРБ! Просто помислете, ХОРА. БСП и Турците си ги гледаме през 4 години. Не ги избирайте пак.

11

do 6

преди 11 години

прав си, ама българите сме си *** трябва бойко и станишев да и докарат до 96-97, за да се осъзнаеме най-после и да почнеме на мислим. Все пак аз оставам оптимист, ще се боря и ще правя това, което зависи от мене, от там нататък, каквото ще да става, аз ще знам, че правя всичко по силите си!

10

ВАРНА КИПИ!

преди 11 години

В МОМЕНТА ВЪВ ВАРНА ТЕЧЕ МНОГОХИЛЯДЕН МИТИНГ! ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ! МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ! ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ГЕРБ! Сигнализирахте за неуместен коментар Сигнализирахте за неуместен коментар

9

Анонимен

преди 11 години

То като видиш какви престъпни физиономии има по протестите и ти става ясно кой стои зад тях.

8

Анонимен

преди 11 години

До Дядо Иван! Не е ден ,а поне година!

7

БЪЛГАРИН

преди 11 години

БОКО *** ПРИ ДЯНКОВ!БЕГОМ МАРШ!

6

Решения под емоция..

преди 11 години

*** е, че заради популизма на ГЕРБ, единствения умен човек в това правителство си замина. Не можаха да разберат 20 години, че единствения начин да тръгнем напред е да имаме кадърни хора, които са доказани специалисти в това, за което се занимават. Дянков може да е неприятен, защото казва нещата каквито са, но той е най-добрия финансов министър от началото на прехода. Ако на всеки пост имахме по 1 неприятен, но добър експерт, нещата щяха да са много, много по-различни. Жалко..