35

Анонимен

преди 11 години

Над 10% спад в строителството отчете НСИ.Вече четвърта поредна година.Страната е в колапс

34

гхъу

преди 11 години

Спящия в Осло Буда пак ни пързая по улея.

33

sviro

преди 11 години

КГБ в Украйна, разпостраниха иформация за свой служител(двоен агент), мюсомански терорист от Хизбола с пвсевдоним Хамстера.

32

Анонимен

преди 11 години

На цялото му позорно и мръснишко минало има още очи да се надува!?

31

Надежда

преди 11 години

Дано да не дават и един цент за следващите 5 месеца защото Герб са пътници и грабят всичко като за последно.

30

Анонимен

преди 11 години

Бъ Бъ е наговорил куп глупости и лъжи:" за преодоляването на последствията от младежката безработица,По тази програма България получава за следващите седем години общо шест милиарда евро, уточни той"200 млрд.получава ***.Договорени суми 2007-13 8.1млрд.евро изплатени :2.7 млрд.евро от които ЕС -1-7 млрд.евро , останалите от репуликанския бюджет:1 млрд.евро.Усвояемост под 30 %И следващите седем години ще е същата песен.А ежегодните вноски в ЕС са 0.9 % от БВП eufunds.bg/

29

Анонимен

преди 11 години

Според мен е време България да се вземе в ръце и да започне сама да си изкарва парите. Сега приличаме на *** на помощи от държавата (ЕС).

28

Наблюдател

преди 11 години

Европа видя че България затъва под игото на Буда и отпусна малко средства хората да си вземад дъх от тази немотия доведена от циркаджийското правителство на Герб.Няма да е за дълго-всичко ще отиде за асфалт и пълнене на гербаджийски гуши.

27

Гербудист Нахуйников

преди 11 години

Бат'Буда е най-великия БУДА от всички Буди, по всички земни кълбета!

26

Анонимен

преди 11 години

Алексей Петров: Буда може да се окаже в моята килия за връзки с организираната престъпност!

25

Винету

преди 11 години

Сега пък *** го раздава икономист.От кога започна да разбира от икономика този *** та е започнал да смята и с проценти.Няма такъв майтап

24

Фейсбук

преди 11 години

Така че хора очаквайте скоро моята политическа фракция, движение или партия. Няма да допуснем хора със старият ретро антиморал. Няма да допуснем алчни и корумпирани хора. Ще се борим до дупка за ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА И ДЕМОКРАЦИЯ! ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ СЪМ И ОТГОВАРЯМ ЗА ТЯХ С ЖИВОТА СИ! ЯСЕН ЛИ СЪМ, ВЕ, *** ***., е написал вбесен Мишо Шамара на стената си във Фейсбук.

23

Мишо Шамара

преди 11 години

Мега *** сте и за гангстери ве, Бойке, *** ***. Като си гангстер поне бъди такъв като хората ве, некадърен *** смешнико. Казах ти 1000 пъти мега си смотан, нагъл си, наистина си зъл гад долен. И като паднете от власт след няколко месеца как ше ми се оправдавате после, ве ***, хахаха . Бааааааахти такива мега *** ни управляват, че направо си се самоиздигнах в собственните си очи. 1000000000% съм класи над тоя *** като интелект, а аз нямам много, хахах .

22

Хе хе

преди 11 години

1ви Април е обявен за ден на лъжата и ГЕРБ

21

СерГей

преди 11 години

Вие как мислите,като вземем Власта-веднага ли ще спрат Парите или ще ни оставят няколко месеца да се облажим с Батко?

20

ATAKA

преди 11 години

На *** по един *** у гъ..зо и право в Ливан при ходжата.

19

Анонимен

преди 11 години

Ами много хубаво,но какво от това парите пак ще потънат при "нашите" хора...другите без евросредства бележат 5-8% икономически ръст,а ние и с подаянията си оставаме най-бедни и не отлепяме от дъното.И 100 МИЛИАРДА да получим докато не отстраним този крадлив елит резултата ще е един същ.Ами ако не членувахме Евросъюза?

18

до 20

преди 11 години

Нали знаеш, че 9 юни завършва с куршум в тила на 1 февруари?...

17

млрд

преди 11 години

Много от драскачите тук си нямат и бегла представа какви пари са това, след няколко години България няма да прилича на себе си !! Ако не дойде Станишев/Доган да се изплякат на метеното.

16

Анонимен

преди 11 години

ееееееееееее НАЙ ПОСЛЕ РАЗБРАХТЕ ли каква е пряката файда от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , ще спрете ли малко да лаете , това са си близо 2 млрд преки инвестиции в икономиката ни и то не за СИВАТА ИКОНОМИКА , това са и косвените плюсове , защото всеки европроект изисква прозрачност на изрзазхофдваните средства и продължителност на дейността . Защото освен всичко останало тези проекти са и сучебна цел.