68

някой

преди 11 години

Също така Слободан Чашуле е внук на Илия Кепев - директор на българската гимназия в Прилеп през 1918 г. Баща му променя фамилията си от Кепев на Чашуле. За съжаление в българомразството си Слободан се е метнал на баща си, а не на дядо си.

67

do 84

преди 11 години

HAHAHA ? ... nai-dobre se smee koito se smee posleden.

66

Анонимен

преди 11 години

Трябва да ги избомбим!ВЕДНАГА!

65

Анонимен

преди 11 години

""България има териториални и етнически претенции!"" .....................................................................................PA IMAME !!! ... ama dobre, 4e be6e Boiko da gi zaiavi.

64

Шокиран

преди 11 години

А бе това, че "македония" е на 21 години, означава ли, че тази "държава" все още чака първия си висшист!

63

Съвсем нов

преди 11 години

До хляб и водаВинаги има изстъпления, защото в армията също попадат елементи с криминални наклонности. Много биват осъдени от военнополевия съд, други, връзкари, успяват да отърват съдебен процес и възмездие, и дълбоко се покриват след това - от страх от възмездие, или срам и разкаяние, все едно. Категорично това не са били масови практики, защото военния устав не е допускал подобни неща - престъпност винаги има.Що се отнася до самия Слободан Чашуле, един от хилядите сърбияши -

62

Анонимен

преди 11 години

Колку за потсетувае кое е педигрето на Слободан Чашуле. Неговиот татко, Коле Чашуле во 1938 година активно е вклучен во комунистичкото движее. На 21 ноември 1946 година Коле Чашуле како член на судот го осудува на 11 години затвор еден од наголемите македонски борци и првиот македонски претседател Методиа Андонов Ченто. Истиот то Коле Чашуле е осуден како организатор на атентатот на деецот на ВМРО Мане Мачков, велат од ВМРО-Народна Партиа. Слободан Чашуле, велат од партиата, го држи рекордот на македонската политичка сцена како човек ко има променето намногу партии.

61

някой

преди 11 години

Слободан Чашуле е син на Коле Чашуле - югославски партизанин. През 1946 г. Коле Чашуле, заедно с Лазар Мойсов като членове на съдебния съвет осъждат на 11 г. затвор българския комунист-патриот Методи Андонов - Ченто (председател на Народното събрание на НР Македония), който се противопоставял на преследванията на българите в Македония и концепцията за "македонска" нация. В затвора Ченто разбива здравето си и умира малко след като е освободен. Благодарение на бащата на Слободан Чашуле.

60

Анонимен

преди 11 години

Веднага да се разположат войски и военна техника до границата ни с Македония!

59

Анонимен

преди 11 години

БЮРМ (Македония) е ВРАГ НОМЕР 1 НА БЪЛГАРИЯ И СРАМ ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!ЕДИН ДЕН НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ ЩЕ СЕ ИЗЧЕРПА, И НИЕ ЩЕ ЗАТВОРИМ ТЕХНИТЕ МРЪСНИ ЛЪЖЛИВИ МАКЕДОНСКИ УСТИ!

58

Анонимен

преди 11 години

Търсим преводач от и на македонски езикИзисквания:- Добро владеене на македонски език - писмено и говоримо- Документ за владеене на съответния език - висше филологическо образование, диплома за средно образование от езикова гимназия, сертификат за езикова квалификация- Отлично владеене на съответния език, както и на съвременните македонски книжовни норми- минимум 22 години стаж :DЗаплата:20 лева без удръжките

57

българин-македонец

преди 11 години

Този вонящ сърбоманин изглежда е с албанско потекло, но те КОМУНИСТИТЕ РИД НЯМАТ. Няма нужда да му се обръща внимание, той още не е забравил коминтерновските мохабети. Това да ни е кахърът - как ще "обясним" на ЕС, че не приемаме FIROM да влиза в него. Нямам спомен, приемането да зависи от "обяснение". Важна е позицията. Сърбоманските комунистически ***, които отровиха съзнанието на македонските българи, от друго не разбират, освен от тупаници в зурлите. FIROM ДА ОСТАНЕ ИЗВЪН ЕС ЗАВИНАГИ.

56

Анонимен

преди 11 години

До 28 германски посланник.Другарю посланник никога в България не е имало нацистка власт.Набий си го в кухата глава това.България се е присъединила към Тристранният Пакт ,НО е имала законно избрано Българско правителство.

55

Матадор

преди 11 години

F*ck the Maketa!!!

54

Анонимен

преди 11 години

Аз не знам какво изобщо се занимаваме с тия ***. Тиквата да не им обръща внимание. Оставете ги да бъдат яздени от шиптери, тия неблагодарници.

53

Анонимен

преди 11 години

Шепа много смешни хора, под смешен флаг...Смешни убеждения и твърдения! Забавление...

52

BAY PANDEL

преди 11 години

MOITA BABA E OT S. TRNOVO-DO KRIVA PALANKA . TQ SI BESHE BALGARKA. NEMA KAK SEGA TIQ TAM /KRAY VARDARO / DA SA ,,MAKEDONCI,,/

51

test

преди 11 години

на цялата немотия и на комшии не сме случили

50

5

преди 11 години

режете ги тия за ЕС и да мирясват

49

Анонимен

преди 11 години

Имаме териториални претенции, да!Албанците също имат, така че в удобен момент ще си поделим вашата жалка територия.