37

Анонимен

преди 11 години

Докато форумите са пълни ,а площадите празни ,ще оцеляваме.Няма такава държава!

36

Анонимен

преди 11 години

ЗДРАВЕЙТЕ ГЛАДНИ МИЗЕРСТВАЩИ БАЛЪЦИ-БЪЛГАРИ,АБЕ ВИЕ МАЗОХИСТИ ЛИ СТЕ БЕ ?БАСИ ПЛЕМЕТО ТЪПО ,ИЗЛИЗАЙТЕ ДА ГИ РИТАМЕ ,ВСИЧКО Е КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ ,ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ БЕ ХОРА

35

Алексей Петров

преди 11 години

От все сърце дарявам на партията на слави бинев един голям лилав вибратор втора употреба.

34

Анонимен

преди 11 години

Една *** Мутра,срещу друга,още по-*** мутра ! Държава на мутрите,калинките и говедата ! Някой пак прави сценарий !

33

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Тоа не може нищо да постигне... - името Слави е девалвирало... - никой нема да му се върже...

32

До пост 27

преди 11 години

Здрасти Странджа,Виждам, че неправилно си разпределил провизиите. Отредил си всичко на "куманазите".Не мислиш ли, че е по добре "спин-а" да отиде при Яне Янев, а кокаина и морфина са приоритет на Бойчо още от началото на 90-те. Нали за това ще го разследва ЕК "Антимафия".

31

Супа ТОПЧЕТА

преди 11 години

радвам се че такава смехория като Горд може да събере само 5 хиляди ! Отвратително е на връх национален празник да се държиш анти държавнически.

30

Ха ха хааааа

преди 11 години

И този слави е като онзи слави от учин дол дето се прави на патриот а трупа капитали на гърба на една шепа ***.

29

brigante

преди 11 години

симпатизирайте на тези партии, които са русофилски настроени иначе тази страна е обречена на гибел!...*** гнусната програмна логика на кепчата:)няма да се напечелите от тези рефрешвания божкеееее

28

НО!

преди 11 години

Подкепям протеста, НО не искам никоя политическа партия да се възползва от недоволството ми!

27

Гошо Тъпото

преди 11 години

Всичките Слави Биневци и Валери Симеоновци,са бледи копия на Сидеров и Атака.Има да дишат прахта им и да се...напъват да съберат някой...друг пенсионер и...заблуден и ошашавен селянин,като ги представят за...опозиция.

26

АНАЛизатор

преди 11 години

Онази пенсионерка дето я даваха по новините ми беше достатъчна.Сама си каза,че още не знае името на политическата партия която подкрепя,а когато показваше потребителската си кошница в другата ръка държеше цигара.Такова порно не бях гледал скоро по новините.

25

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Този радикален ислямист от Ал Кайда имал среща с Румен Запалката и братя Галеви... - отдавна съм казал, че централата на мафията е с адрес "Позитано" 20...Визитната картичка на *** са диверсиите, саботажите и атентатите... - а дето и СПИН-а - там и кокаина и морфина...

24

Ха ха хаааа

преди 11 години

Другарю бинев колко ти струва този митинг? Колко *** и колко дни работиха за него?

23

Анонимен

преди 11 години

ПОДАРЯВАМ ВИЛАТА СИ В СЕН ТРОПЕ,ТАКЪВ ПОДАРАК НАПРАВИ БИНЕВ НА ЕДНА СВАТБА ,АЙДЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО ЧЕ ДА Я ИЗБИЕ

22

Анонимен

преди 11 години

Интересни времена се задават за "успешното" правителство на пожарникарчето. Нали хората уж беха доволни, бе? Що тогава протестират? Що утре милиционерите ще протестират?

21

Г. Илиев

преди 11 години

Славчо шлякано стига се прави на мъж, много добре знаеш какъв пухлйо си и пак ще ядеш шамарите. Умори се да въртиш на сидеров и сега се гушна в шестака сидеров.

20

охранител

преди 11 години

Това жалко Слави Бинев имаше серия от заведения,переше пари,държеше *** и бате Боко беше всяка вечер при него...Хора,спрете да слушате и да четете глупоти,бил съм там и съм видял,кои са тия 5000 които застават зад един от най-страшните престъпници които тази жалка земя е родила??

19

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Само така - мачкай Слави!

18

БПФ

преди 11 години

А ако Бинев и борисов искат да си ги мерят - да го сторят на татамито. То той Бинев го предизвика преди време де, ама борисов се скри като плъх в дупката си !!!