14

ssss

преди 12 години

Не ги подкрепямИ добре остават на работа.....и БДЖ фалира....това е.След това държавата да го предодврати трябва да тегли 500 милиона,и ше ги връщаме ние данъкоплатците....И държавата ще вземе един борч да върне друг.......Това ли е правилното решение ?

13

krasos

преди 12 години

Че трябва да се свие персонала в БДЖ трябва,че трябва да се съкратят ненужните дестинаций трябва, но не трябва когато е обещано нещо да се случва обратното !!! Г-н Борисов защо не започне да свива персонала в министерският съвет и парламента ,там също има няколко хиляди , който са на хранилка и е време да отидат наистина да поработят и да видят как се живее в Бг.

12

Препатил

преди 12 години

Охх, дали осъзнавате, че последния проблем на ЖП-то са тези 2000 човека. Точно преди 8 месеца имах предложение към министерството на транспорта за обща информационна система. Което щеше да струва около 120 000 лева. Едно експертче ми заяви, че ако има интерес ще ми се обадят. Точно два месеца по късно се изляха едни 10 милиона лева за същата такава система. Дали ми се обадиха ? Предположете :-)

11

Обща стачка !

преди 12 години

Защо само БДЖ ? Другите добре ли живеете ?Докога ще се оставяте да ви залъгват с измислици като Световна икономическа криза и др. подобни глупости ?Снощи чух, че "специалисти" прогнозирали, че Европа щяла да се стабилизира икономически най-рано след 10 години. А, когато обявиха началото на кризата говореха, че след година-две всичко ще е ок ! От тогава минаха 5, а ни подгатвят за още 10 !!!Дали изобщо ще излезнем някога от "кризата" ?И дали изобщо има такава криза ????

10

Автопревозвач

преди 12 години

А така!!!Браво!Направо се самозакриите!!А пък ние ще поемем пътниците!То и без това , като се качи човек във влака и му се доповръща!БДЖ е хранилка за некадърници!

9

Анонимен

преди 12 години

Закриваи Боико ... откак си дошьл само режеш и стабилизираш направо изкоренявяш ,а така мачкаи Боико браво герб , Вече сме наи-стабилната страна в Европа всички барозовци ни дават за пример , ама никои не ще бьлгарска заплата и живот в София да не говоря за живот вьв Видин или Белоградчик и да не почвам да изброявам щото такьв няма ,кога някои щедоиде да се лекува в Бг болница или да учи в престижен Бг университет ? А така ,мачкаи боико червените виж как вият браво икономисте --глеиите само !

8

жаго

преди 12 години

специално тия на снимката ги разбирам - такива *** са директно за социалното , заедно с жаговците по 100 лв и в почивка . Пушат и пият като скотове,чалга, дебели, без зъби, после искат работа , а прилича на *** . Никаква култура на живот .

7

Анонимен

преди 12 години

точно така спрете влаковете - това е истината стачки

6

hit

преди 12 години

Господи помогни ми моляте!Само ми се иска да видя физиономията на съкратен железничар гласувал за герб преди седмица.....

5

Анонимен

преди 12 години

Евала на БДЖ-ейците

4

Пешо кантонера

преди 12 години

Абе, да ви кажа - ЖП-то е като слон. Трудно се събаря, но падне ли един път, изправянето отново е проблем. И още нещо - не съществува държава в света в която ЖП сектора да е печеливш ! Просто е прието, че е транспорт от национално значение, който се дотира от държавата. Ама и в Германия е така. И във Франция. И във Великобритания.

3

Тра-ла-ла

преди 12 години

Криво да седим - право да съдим! Факт е, че БДЖ прелива от излишен персонал. Факт е, че железният път и вагоните са в лошо състояние. Ниски скорости на придвижване, мръсни купета, миризливи тоалетни... Искаме промяна - защо е мръсно - защото не се чисти, защо е лош пътя - защото не се изпълнява ремонтната програма... Къде бяха синдикатите до сега? БДЖ е търговско дружество, а не служба "Социални грижи и подпомагане до пенсия".

2

Мдаа

преди 12 години

То рано или късно щеше да се започне. Ама и гербаджиите са кухи тикви. Ясно е, че трябват съкращения, но ги започни от колосалната сбирщина милиционери и военни. Обществото щеше да ви подкрепи *** ! А сега сами си го набутвате ... без вазелин.

1

жаго

преди 12 години

Добри хора, не съкращавайте БДЖ - дайте им още милиард да си крадат нафта и да возят за левче с пари на ръка на кондуктора. То и Кремиковци, дайте 2-3 милиарда да го пуснем отново, дайте 200 милиона да се гледа тютюн и задължетелно и нупушачите да пропушат ....опа долара стана 3000 лева ....ААААА.....що така бе , нали сме много добри харица всеки....ЯЯЯЯЯ.....то можело и пенсиите да са по 5000 лева , като долара е по 1000...най-после стана работата .