135

Анонимен

преди 13 години

Словесна диария срещу 200 лв на месец.Евала !!! Кандидата е открит и честен.повече от всичко му личи !!!!

134

Русева

преди 13 години

"Няма да участвам в компроматни войни" И кой бе Росенчо извади този компромат. Кадиев, Прошко или Софиански... Не го ли извади твоя човек Цвъки дето ти хем началник в кабинета, хем ти води предизборния щаб. Ама вие сте голям ***. Сами се биете, сами ревете. На когото и да му вдигнете такава удобна топка всеки ще ви я забие.

133

Анонимен

преди 13 години

Pedali draskachi

132

Христо Маринов

преди 13 години

Със сценарии от от сержант Вили Шекспира, дажурен по бариера на централния наказателен паркинг на Мобилна София (Паркинги и гаражи)! ...(Паркинги и гаражи)! Плевнелиев, бъди така добър казва се паркинги- както го е написал и "Stream" в коментар по тази статия, а не паркинЗИ! Кандидат президентът на ГЕРБ Росен Плевенлиев натрапчиво ни внушава тежката си житейска драма, когато спял на паркинЗИте в Германия. Трябва да се приеме, че българинът е чувствителен на тема беднякът милионер, който честно и почтено от въргалящ се на паркинЗИте, е стигнал до благословената Бойкова десница, положена хрисимо върху главата му. Има нещо обаче, което никой не смее да каже в прав текст на свенливия кандидат президент на ГЕРБ. Плевнелиев, бъди така добър да не дразниш повече ухото на умния и мислещ българин с ужасното паркинЗИ. За твое сведение казва се паркинГИ и някой от пиарите ти, които ти направиха отчайващо тъпоумните клипове би трябвало да се е светнал вече, за да ти го каже.

131

Анонимен

преди 13 години

Тези съвсем се ошашавиха в стремежа си да окапезят другите партии! Цветанов твръди едно, а Плевнята - друго:) Веселяци! Кеф е да се гледа интелектуалното им състояние:)

130

Анонимен

преди 13 години

защо българския народ живее така зле

129

Ангел

преди 13 години

"...Аз лично подкуп никога на никого не съм давал." Забележете - "лично" Това сигурно е така. "самите вие знаете че подкуп не се иска директно, а с много завоалирани намеци." - и това е така. Това не означава, че подкуп не е бил даван. Просто парите не ги е занесъл самия Плевнелиев... Той си го е казал - Дал съм подкуп, но не съм го "предал" лично. И навярно не е излъгал. Хлъзгав камък е Плевнелиев!

128

Анонимен

преди 13 години

Червените пенсионери, гладни и обрани от собствената си партия, да си измият краката и да си лягат!

127

Предложение

преди 13 години

Цецо Шлифера да го разследва прокуратурата за набеждаване, в такъв случай

126

Анонимен

преди 13 години

пари нема действайте

125

ДА ама НЕ

преди 13 години

Искаха ми, ама не на мен. Не дадох. Но довършихме проекта

124

Анонимен

преди 13 години

"случаят беше доведен до край със силната воля на тогавашния кмет Борисов" Ето кой е взел подкупа. "Брокерите" са най обикновени мишки. Я да проверим Бизнеспарка да не е финансиран от една близка до премиера банка. Така ще разберем как се усвоява подкупа без да останат следи.

123

Анонимен

преди 13 години

В стремежа си да създадат компромат за други политици, глупавите гербери се насадиха на пачи яйца един друг:))) Та кой лъже сега - Плевнята или Цвъцко:)))) Цвъцко твърдеше, че компромати не ползват:)) Ха сега де!:)) Лъжците паднаха в собственият си капан:) Егати тъпите гербери прости:)) Милиционерска работа:)))

122

Танас

преди 13 години

Сега пък според Плевнята опозицията била виновна, че не могла да спре с миналото.. Та Герб нали само на врели-некипели за миналото се крепи вече 2 години... Ловко извъртване с финт..хехе..

121

РасПутин

преди 13 години

Треперете,маниакални,КРАДЛИВИ КОМУНОИДИ!Най-накрая България ще има за лице човек,от който няма да се срамуваме!Човек позитивен,добронамерен,компетентен,идващ от обикновено семейство,постигнал нещо в живота.Космополит,който ще превърне ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС в приоритет на държавата и институцията"ПРЕЗИДЕНТ".Това вие не можете да го осмислите,какво остава да коментирате.Затова замълчете,народа ще издуха *** кратуни,с които се опитвате да го подмамите и излъжете!Дотук с манипулациите-няма балами!!

120

Мазното помаче

преди 13 години

Искано ми е, пък аз не дадох, ама май беше обратното. Плевнелиев за президент се готви, пък не може да формулира една ясна позиция.

119

Анонимен

преди 13 години

по добре да не подкрепяме никой щото вече се знае кой ще е само въпрос на време е да кажат на избирателите

118

Анонимен

преди 13 години

Много дърти,платени червени *** са се изказали по-дулу!Видяха един честен човек и плюят отгоре му!Ама те комунистите хубаво ви нагласиха, ограбиха ви пенсийките до стотинка!

117

комуняга

преди 13 години

ДРУГАРИ радостната вест доиде от Изрел нашият лидер Серго наи после забременял УРРРААААААААААААААААА ВЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ НА ЦЕЛИЯТ ЕВРЕИСКИ НАРОД

116

Анонимен

преди 13 години

Комунистите са като ***, няма отърване.Препарата против тях, на 23.10. .Всичко има начало и край, те също .