37

Анонимен

преди 12 години

до 18 *** ако поне малко можеш да мислиш няма да ръсиш глупости или така ти изнася тези 6 апартамента си ги заври знаеш къде и оставете цветанов да разказва играта на престъпниците ако искате да живеете по добре

36

Анонимен

преди 12 години

Долу посланиците на Италия и САЩ, долу Европол - явно и те са в далаверата, я да ги проверят колко апартаментчета са им раздали и на тях за да подкрепят Цецо крадецо. 100 % шефа на Европол са му подарили някое хотелче на морето да си върти бизнеса и затова прави четки..

35

Анонимен

преди 12 години

Цецко наистина вота може и да не мине,благодарение на битпазара в парламента, но скоро ще разберете, че хората извън ГЕРБ не само не ви одобряват, но и ви мразят вече! Това вече е лошо! Дотогава се наслаждавайте на медийният комфорт:)

34

Анонимен

преди 12 години

Браво 30 взе струята от устата, тези коментари наистина са най-жалки.

33

nemam nervi

преди 12 години

ГЕРБ бяха избрани -не съм гласувал за тях - за да не са като тройната коалиция.Всякакви приказки този или онзи имал повече от Цветанов са несъстоятелни.

32

Анонимен

преди 12 години

Цветанов харесв ми как се плунчят комунистите по тебе.Объркахте им игрите само така.Народа е със вас.

31

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментарите, се питам: кое не ви хареса в термина "лош човешки материал"?! С такива налични *** не виждам кой може да помогне. Господ да ни е Премиер-вие и по него ще храчите. Лош Човешки Материал.

30

Злото джудже

преди 12 години

Защо Косто не скочи срещу Миков/Петков ,а срещу Цветанов? Кои интереси на мавъра бяха засегнати ?

29

Анонимен

преди 12 години

Колко блажна и гнусна муцуна...

28

Анонимен

преди 12 години

А трябва да е важен!Щом се е стигнало да там,значи има нещо.Живеем все по зле.Не е важно кой управлява , а как.Когато погледнеш начина на живот на един народ,разбираш как е управляван.На последно място по стандарт на живот в ЕС.Предпоследно в Европа.В големите градове е по-добре.В малките и особено в селата нещата наистина са зле.Сега е лято-вече има домати чушки,топло е..Но идва зимата.Пенсионерите си мислят със страх за нея.Няма място за сравнение между нашите и "западните"пенсионери.Агония?!

27

Един от обществото

преди 12 години

Цветанов, че то обществото е ясно какво мисли за теб. На 90% от нормалните граждани им се гади даже от униформите на лоените топки в МВР, пък ти директно предизвикваш позиви за повръщане. Кай точно те е излъгал, че обществото те харесва ?

26

u4indolskiq skopec

преди 12 години

DA TI GO NA4UKAM DEDO POPE V PEDALSKIQ KRADLIV I PRODAJEN ZADNIK!!!

25

Анонимен

преди 12 години

А какво стана със случая на 33-годишната Надя Иванова,която е била зад волана на скъпарското Ауди А 33-03 КС, което уби на място 12-годишното момиченце Валя Д. на пешеходна пътека в Бургас на 17-ти юниГовори се,че не и е за първи път да блъска човек,за нещастие сега е с фатален край.Татенцето я покрил първия път-червено "бизнесменче",държащо казина в центъра на Бургас.ТОЗИ СЛУЧАЙ ГО ПОКРИХТЕ,НАЛИ,***?НЕ СМЕЕТЕ ТАМ ДА ИЗПРАТИТЕ РЕПОРТЕРКИ!А там има убито българско детенце!

24

за 7

преди 12 години

Как ще коментираш политическото харакири на Командира? Още ли му вярвате?

23

Коко

преди 12 години

Важното е да се каже,че има "Политическа воля" и че са ни похвалили нашите "Евроатлантически партньори"....Това е важно,а не че хората страдат и ги бият отгоре на всичко.....

22

:-)))))))

преди 12 години

TAKIVA HORA ZASLUJAVAT NE 6 A 16 APARTAMENTA ZA6TOTO RABOTQT ZA BG.VA6ITE HOTELI I KOMPLEKSI KVO DA PRAVIM DRUGARI.OSVEN ZA SEBE SI NIKOGA ZA DRUGO NE STE RABOTILI. DOIDE VREME DA POVRA6TATE !!!

21

Ceco tvoi red e!

преди 12 години

mra4en ***, na koito oste mu visi veriovkata ot vremeto kogato e iskal da se cani za hrtka na DSmi sha vrna apartamentite na tystata , tia ste gi prodade na horata, a parite ste privede na ONKO bolnite deca- tova bi bil edin mnogo hubav jest ot neina, na tystata strana.

20

Какъв интелект строи

преди 12 години

от това лице !!!! Бог да пази България от самите българи !

19

живковист

преди 12 години

Защо стана така Цв. ? Защо така всичко се сгромоляса заедно с Бойко. Толкова се надявахме , че ще натикаш крадците в миша дупка.Как така народеца продължава да мизерства? Защото май сте забравили приказката за стълбата.Как можа Бойко да допусне да му викат лентореза и всеки ден да се пъчка колко са направили за народа. А той народа си мизерства още и още.За всичко е виновна демокрация, паравана на капитализма. Не съм допускал , че аз от заклет демократ ще съжалявам за времето на тоталитаризма.

18

wiktor

преди 12 години

Евала Цецо, народът е с теб! Щом червените се *** и оревават орталъка, значи вървим наред.