119

Анонимен

преди 13 години

А ти ли си народа!?А компромат ли е истината?! А това на устата ти пяна от шизофреничен пристъп ли е!?:)Няма вече психодиспансери ей! Съкрати ги ББ за да може електората му да гласува и изложи нормалните хора на риск:)))

118

аноним

преди 13 години

като е *** ще мълчи ами да с види бклуците дето ги сложи за министри и вицепремиери , то всъщнст един кадърен няма от Гербарките

117

Dani

преди 13 години

Този *** ЦЦ прати по дяволите цяла една партия...Цял един народ.

116

Анонимен

преди 13 години

Ако се броиш сам за целия народ ,може .Но на мен свръх умните които по цял ден плямпат ми омръзнаха още по времето *** соца.А и искам и аз на 1000 лв квадрата в кв Изток и на 2000 лв заплата да ми дадът кредит за 30 години да плащам по 900 на месец.

115

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО ПОСМЕЙ СЕ НА ТЕЗИ ДЕТО НАПРАВИХА ПЯНА НА УСТАТА ДА СИПЯТ КОМПРОМАТИ. И ЗНАЙ ЧЕ НАРОДА ВИ ОБИЧА И ТЕБ И ЦВЕТАНОВ. ЗАЩОТО ПО-ДОСТОЙНИ ОТ ВАС ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО. НАИСТИНА "КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА " -ТОВА Е ЖЕСТОКАТА ИСТИНА ЗА БЪЛГАРИЯ!

114

Анонимен

преди 13 години

А защо крещиш? Много ли си отчаян? Да не си посегнеш,ей! Не е хубаво за едн крадец да се линчуваш ти!:)

113

до 118

преди 13 години

Не, бе, той ги е заложил на бас - дали ще спечелят изборите или не. Спечелили изборите - спечелил и баса. И апартаментите се удвояват! :)

112

Анонимен

преди 13 години

Ами питай тея дет им ближеш някой части, защо не са им потърсили сметка, ами пускат клонингите да пускат кьорфишеци.......

111

Гражданин за EРБ

преди 13 години

БОЙКО, ЧИСТИ СЕ ОТ ХОРА КАТО ЦВЕТАНОВ ДОКАТО ТИ Е ВРЕМЕ.

110

Анонимен

преди 13 години

ами кво да ви каже човека ,всяка дума за хубаво или за лошио ,вие й праите интерпретация в стил свободни съчинения ,,,,,,като говори с медийте ,било пиар ,като мълчи какво е ?

109

ДЯДО йОЦО ГЛЕДА

преди 13 години

НЕ СЕ ГНЕВЕТЕ !!! НАРОДА СИ ГО ОБИЧА ЦВЕТАНОВ ВЪПРЕКИ КОМПРОМАТИТЕ ЗАЩОТО КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА СЪЧЕНИ ЕДИН КОМУНИСТ КАТО МУ БЛЕСНА НА СЛЪНЦЕТО ОСРАНИЯ *** ПОКАЗВАЩ СЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ ПАЛАТИ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !

108

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ами значи че:ПАША БОЙКО БОРИСОВ АГА се държи здраво за потурите на Доган Ага

107

шменти-капели

преди 13 години

Ще мълчи, щото всичко, което каже, може да се използва (и ще се използва) срещу него в съда.

106

Анонимен

преди 13 години

В този ред на мисли един цитат - "ГЕРБ в ОбС - София се обгражда с кадри на ДПС"Та за какво говорехме!?

105

еееее

преди 13 години

Ама ЦЦ нали заедно с ББ си бяха заложили апартаментите по изборите за ГЕРБ!И вместо да връща парите, Цецо Багера получава още 5 апартамента!!!Как става това??????

104

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо ненормално човек да придобие имат ,но по честен начин.Министерска заплата но от юни 2009 год. ,а имотите са от 2008 год..Браво на банката която е дала кредит знаела е предварително че след една година Цветанов ще стане министър.А това че Яне е *** и *** се знае от години,но имотите са на Цветанов!Но явно на теб много ти харесва да ти работят така ефтино.Но народа му писна ,единият крадец вика по другият крадец ,те този е крадеца.

103

ДЯДО йОЦО

преди 13 години

КРАДЕЦА ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" НОВИЯТ ФИЛМ НА ГОЦЕ...

102

Знак

преди 13 години

Това вече е лош знак за Цецо. Да го праща някъде посланик, а той да продължи да реже лентите още няколко месеца.

101

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Борисов мълчи за Цветанов и Октопода"Ясно е, че ще мълчи. Какво може да каже горкия читател на "Винету".Ясно че не Станишев или Костов са купували от името на Цветанов апартаменти за общо 200м2 в кв.Изток и 2 гаража със средства с неясен произход - и то в периода когато е бил Зам-Кмет по сигурността....и то КУПЕНИ ОТ ФИРМА СВЪРЗАНА С ДОГАНРазБойко ще си мълчи по-същия начин, по който не обели и дума за фалшивите болнични на Калинка Илиева - щерка на приятеля му, бившия му шеф в пожалната

100

Ха ха

преди 13 години

Бат ви Бойко мълчи.Че какво ще каже за дясната си ръка, която само се маха без нищо да върши. Само голи приказки. Уж престъпността била " намаляла" Ай де бе !!!.Как негоните хора - полицаи ще вдигнат палка на някого, той няма да спре, те няма да обявят за спилане от други постове или да го подгонят, за да го спрат? Лесно - по номера на колата намират собственика да плати. Нищо, че колата му е открадната и обявена за издирване. Това Е ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!