42

Възмутен

преди 13 години

То във Франция така интегрираха *** и арабите, че сега французин го е страх да мине из крайните квартали на Париж по тъмно. И както каза по-долу вие с 200 не се оправихте тръгнали да дават акъл. Лицемери.

41

другомислещ

преди 13 години

Опит за вмешателство във вътрешните работи на суверенна държава.Що за дипломотически подход ? Всеки съветва без да му искат мнението.Да си оправят положението с малцинствата във Франция,да не мислят за нас.

40

Росен

преди 13 години

Преди 50 години много хора в САЩ са смятали *** за животни, но след дълга политика на позитивна дискриминация сред *** израсна средна и висша класа в която има полицаи, инжинери, спортисти, адвокати, че дори и един президент!!!Ромите биха могли да се интегрират, но държавата трябва да компенсира липсващата образоване семейна среда при ромите, за да имат и те равен шанс за реализация!

39

Анонимен

преди 13 години

Френска му работа

38

Фон Франко

преди 13 години

Вече си имаме такъв. Външен министър. Действително трябва да си подобри работата и да ви ги праща по-бързо и на по-големи групи. А на вас, другарю, ще ви е необходим министър за ромите. Интегрирайте си ги и нека живеят в далеч по-добри условия във Франция.

37

Анонимен

преди 13 години

Защо само в България чуждите дипломати си позволяват *** изказвания?

36

Шемзи

преди 13 години

Е, че ние вече си имаме такъв министър - министър Божидар Димитров. Той отговаря за българите извън България. За какво ни е втори !?

35

Циганофоб

преди 13 години

Да бе, министър на ***. Има само едно решение- всеки *** който си вземе жена под 18 години да отиде директно в затвора за 10 години. Всеки *** който жени непълнолетният си син също 10 години в затвора. Там да работят и да научат занаят и азбуката на българите. Всяка майка която роди под 18 години за 10 години в затвора.

34

Тенката

преди 13 години

До 18: Ако мислиш че хлебарката трябва да се интегрира имаш много напреднало мислене. Когато се докажат като пълноценни граждани на Република България тогава за тях ще има интеграция. А първата стъпка за доказване е образованието и редовното плащане на данъците и таксите и спазването на законите на нашата държава. И искам да ми отговориш кое от 3те прости неща те правят??? Но не няма смисъл то се знае....

33

Анонимен

преди 13 години

злите хора не виждат ! но хората които не живеят в Бг. виждат невиждани неща !!!!!по скоро обратното - Бг. прилича на Индия с огромни контрасти, много бедни, много просяци и *** ГЕТА ........

32

Анонимен

преди 13 години

ГЕРМАНИЯ НЕ МОЖЕ ЛИ ДА НАЗНАЧИ МИНИСТЪР НА ФРАНЦУЗИТЕ? ЯВНО ОСТАВЕНИ САМИ НА СЕБЕ СИ ГЛУПОСТИ ПРАВЯТ САМО.

31

Дедка

преди 13 години

Ами как да имат ток и вода, като не искат да плащат сметки?!? Какви пътища да имат, като не плащат данъци?!? То ние, които плащаме данъци, нямаме нормални пътища, та тях ли да ги мислим?!? Ромите САМИ са си виновни за положението си. Толкова отстъпки са правени за тях, толкова неща са им дадени даром, колкото никой от нас никога няма да получи, но на тях просто им е много по-лесно да паразитират от нормалните българи и не искат да си бутнат мързеливите ***!!

30

Пич

преди 13 години

Етиен, чуй внимателно какво ще ти кажа - ако утре се налеят 10 милиарда евро за построяване на къщи, пътища, работни места за ромите и всичко това им се предостави, то точно след 2 седмици всичко ще е разрушено, *** пак ще са на улицата, мъжете ще са в кръчмата и никой няма да работи. Готов съм да си заложа цялото имущество, че това ще се случи точно както го описвам. Просто европейците не разбират и не подхождат правилно към този проблем. Това не е продоволствен или финансов проблем.

29

Анонимен

преди 13 години

аман*

28

БГ

преди 13 години

Господин надуто лицемерно франсе, огромната част от ромите още по комунистическо имаха жилища както всички останали имаха и работа. След "демокрацията" имаха същите възможности и условия както всички други. Погледнете общинските жилища обитавани от роми и вижте в какво са ги превърнали. Кой им е крив за това ? До кога с приказката за лошите българи и добрите унеправдани и подтиснати *** ?

27

Жана д'Арк

преди 13 години

Я , какъв бил шегаджия тоя жабар. Що не си гледа охлювите и разваленото мухлясало сирене , ми се мъчи да дава акъл?

26

!

преди 13 години

Сами министър за ромите ни липсва.Французите като ги разбират толкова много нещата, що не можаха да се оправят с ромите, а ни ги връщат?

25

Dude

преди 13 години

Айде и тоя се изказа..... ама с тея *** всеки ден за тях четем.

24

Ганьо

преди 13 години

Не давай акъл как да се справим със 700 000 ***, след като вие не успяхте да се справите със 700!

23

Анонимен

преди 13 години

Ако Франция излезе от ЕС, ЕС ще загуби много от своя колорит и екзотична миризма!!!!!!!!!!!!!!!!!!