28

Boroka

преди 13 години

EEEEEEEEEEEEEEEE- Bravo

27

хю

преди 13 години

Нужен ние нов треньор и то чужденец,иначе ще затъваме все повече...нищо чудно и във вторник дани отнесат пак.

26

смислов

преди 13 години

Ами другарю михайлоффф-перука,като е от фотбулистите да се бяха подписали поне,и можеше и да ви повярваме че декларацията е от тях,но всички знаем че е по решение на цк на комсъвета-бфс.....

25

Фенка

преди 13 години

Давайте напред, момчета!Една загубена битка не означава, че сте загубили войната. И не е нужно Господ да е българин, просто вие бъдете такива.БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ!!!

24

иии

преди 13 години

ще се молят за равен

23

Анонимен

преди 13 години

ЛеWCкарска работа,такива простотии само *** може да измисли.Ами щом така ни молят да играем заедно, аз викам да си разделим премиите -публика и футболисти.Сега ние ще излезем виновни,това е клопка ако паднат пак, *** ще каже-видите ли нямахме подкрепа от публиката.Некадърници!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Нека да позная репликите на ръководство и футоблисти след мача с Черна гора :Футбола е игра на голове, ако не вкараш - ти вкарват. Видяхме какво ни е нивото, не стояхме зле, имахме свойте положения, но нещо не се получи... Ще преспим, ще помислим па ще видим какво ще правим..... :DDD

21

фен

преди 13 години

вън на дпс от управлението на бфс. вън на всички авантаджии и софраджии вън на шуробаджанаците

20

Анонимен

преди 13 години

Това парче ми е познато "Скъпи сънародници,Квалификациите за Евро 2012 започнаха по възможно най-лошия за България начин.Всички ние страдаме от резултата, с който загубихме на "Уембли". Страдаме не по-малко от вас.и с Англичаните искахте дадохме 8 хиляди българи са си дали парите само и само дави подкрепят вместо да ги инвестират в нещо което ще им е в помощ !!! Лично моето мнение,че сме българи и трябва да се даржим в добро и в лошо !!!

19

moni

преди 13 години

Vqrvam ,4e shte biete Cherna gora... No na vodna topka!!!

18

Emi...

преди 13 години

Тая сме я слушали обаче - Ние можем по-добре ... е не можете! То бива бива себезаблуждение - истината е че толкова са ви силите. А Мъри е крайно време да сменя пропрището - срещу такъв отбор, в толкова важен мач и по този начин да се изложат... не знам с какви очи още стои - вс знам с по 2 долара в тях - далече сме от Аржентина, Марадона се отказа след 1/4 финал, това е да можеш - вие просто сте слаби.

17

Анонимен

преди 13 години

безсъзнание*

16

ил

преди 13 години

Прав е Джумаеца. Да си част от националния отбор е привилегия която всеки трябва да заслужи. Тея 22- 23 търтея по скоро са сборище хрантутници на заплата. Ако се чувстват българи трябва да се откажат от заплатите и да играят за едната чест. Тогава може и да ида да ги гледам.

15

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да играеме само домакинските си мачове, а гостуванията да пропускаме и да губим само с 3/0. Хем и пари ще спестим, хем и играчите ще са отпочинали за домакинствата.

14

Анонимен

преди 13 години

Що не ни извикате да ви подкрепим, когато сте в безъзнание в Син Сити :))

13

Анонимен

преди 13 години

Дори ви е малко критиката ако питате мен

12

sas

преди 13 години

Това е спорт, това е игра, това е спортментство. Декларацията ми звучи така, сякаш започва Отечествена война. Хайде без излишно драматизиране на нещата! Но лично аз смятам, че трябва като обезщетение за загубата на Уембли да спрат веднага предаването "Футболни съпруги". Поне това заслужаваме.

11

Анонимен

преди 13 години

Мача във вторник е на живот и смърт...аз ще подкрепя наще.Лъвовете ще изядат монтенегро :)

10

анонимен

преди 13 години

Какво ще се играе балет или сляпа баба.Ако е футбол ви трябват други футболисти и най-много ДРУГ ВРАТАР

9

Ivan

преди 13 години

Пълни нещастници !!! Искаме ново ръководство !!!