69

Анонимен

преди 13 години

Цецка, сакън да не отиде на почивка в Арбанаси без охрана! Хахаха.. не е истина просто. Че и румънските бизнесмени вече са с голямо самочувствие, как гордо звучи- румънски бизнесмен..Хахахахаха!

68

до 61

преди 13 години

Няма значение дали са отседнали в хотела или не.Проблемът е, че заради "богоизбраната" са ограничили достъпа до цял хотел.Да бяха турили табелата "затворено" - ОК. Ама от къде на къде заради Цацка ще блокират достъпа до обществено място?

67

С

преди 13 години

Ха ха ха. Така му се пада на "румънецо"!Една храчка на лицето хооо хо хо хо!

66

Анонимен

преди 13 години

ВСИчКИТЕ ТУК ДЕТ СЕ ПрАВИТЕ НА мНОГО ОТВОрЕНИ ВИ ПОЖЕлАВАм ДА ОТИДЕТЕ В НЯКОЯ ЗАПАДНА СТрАНА И ДА ГО НАПрАВИТЕ ТОВА ПЪК ПОСлЕ ЩЕ ВИДИм КОЙ ЩЕ ВИ ПОмОГНЕ

65

P.djuf

преди 13 години

Представям си каква хубава реклама за България ще направят румънските медии!Щото точно това лято хотелите ни пращят от туристи.Щетите ще са плюс минус 100 милиона евро, ама няма да ги вади от джоба си цецка, че да се притеснява.

64

Анонимен

преди 13 години

Дежурен полицай - ОТКОГА в Хотелите има Дежурен полицай.Айде стига бе ,1000години да работя не мога да им платя Пенсиите.

63

Анонимен

преди 13 години

кво посягане на полицай бе? ай стига глупости! нали бех там та видех. полицая кихна и му падна фуражката, ама един *** се лепна на челото на ромънецо, ромънецо го избъра с пръс и го изтръска с ряско движение... и от там като стана една... милиционеро като скочи... ти на кого ше посегаш бе... и стана варгало

62

Анонимен

преди 13 години

Ъм ся?Цецко ще го пецкат заради Цецка :)

61

С

преди 13 години

Румънците идват тук и си правят каквото искат на улицата, с персонала на заведенията и хотелите, властите. За какви се мислят смотаните мамалигари?!?!

60

Анонимен

преди 13 години

Що да нямам право да посягам на полицай ?! Той нещо свещенна крава /***/ ли е ?! Я прочети закона пак !!! Когато разпоредбите на служителя на МВР са в пряко противоречие със закона ИМАМ ПРАВО ДА НЕ МУ СЕ ПОДЧИНЯ !!! Ако пък той застрашава здравето и живота ми, имам ИЗКОННО ЧОВЕШКО ПРАВО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ !!!

59

Анонимен

преди 13 години

От време оно в България властимащите обичат да се правят на важни и значими не чрез работа в полза на обществото а с блокиране на територията на която се намират. В случая бих могъл да разбера ,блокирането на един етаж ,но блокирането на целия хотел си е навик от времето на соца.

58

Анонимен

преди 13 години

Какво общо имат хулиганските прояви с туризма Свали си ЧЕРВЕНИТЕ ОЧЛА бре човек

57

P.djuf

преди 13 години

А така ,61!кайто стъпи в българия-стреляй на месо!Че "пияните румънски ***" хранят цялото ни Северно черноморие-какво ти пука, *** нещастен.

56

alex

преди 13 години

Predstaviam si tova lelce kak izglezda kogato kresti jiadosana..ili kato se napuva da driska s zapek...

55

малкият сашко

преди 13 години

от пресцентъра на народното събрание трябва да изчакат изявлението на американският посланник и тогава да обявят своето

54

Анонимен

преди 13 години

абе човеко-ми да резервират целия хотел бе-кой ги спира. Но нямат право да спират гостите на хотел да влизат в хотела си , за който си плащат! Нямаше да има никакъв проблем ако румънските гости бяха оставени да си отидат по стаите- за които си плащат-и то скъпо! сега пак държавата ще плаща обезщетениял Категорично -ако се стигне до плащене на обезщетения-държавата да ги търси от конкретно виновните лица!

53

Министър Цветанов

преди 13 години

След направена проверка по случая се установи, че служителите ми са действали в рамките на закона. В ход е била операция `Жиголо`. За нас бе важно да заловим двамата сводници осигуряващи жигола за г-жа Цачева. В хода на операцията, нашите служители са действали малко по бързо и така се е стигнало до удар с вратата на хотела по румънския гражданин.

52

P.djuf

преди 13 години

Страхотна реклама за туризма в България.Мерси, Цецке, всички хотелиери в България ще са ти вечно благодарни!

51

НАЙ - ПОСЛЕ

преди 13 години

Трябваше да дойдат хора от Румъния за да покажат на нашите Богоизбрани Политици че са земни.Трябва да се учим от тях,ако дойдат и да оправят и мафията ще сме им благодарни.

50

Анонимен

преди 13 години

Анонимен номер 34, къде точно видя да пише че са гости на хотела ? Или аз съм кьорав, или ти си екстрасенс. Каквото и да се е случило, НЯМАШ право да посягаш на полицай, ако ще да си и собственик на хотела. Наистина трябва да разрешат на полицията да си разтрелва такива ***.. деева и пияните му румънски ***