31

iDiot

преди 13 години

С подводници от 60-те и самолети от 70-те ще създаваме модерна армия

30

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

САМО НЕ....ВОИНА С ВИЕТНАМ...

29

P.djuf

преди 13 години

Френските "Мираж"2000, германските "Тайфун" и шведските "Грипен" ряпа да ядат!На нас ни дай секънд хенд Ф-16, ;MADE IN TURKEY.Падение без край!

28

Авиоспец

преди 13 години

Зависи коя модификация на F-16...едва ли ще е базовата А. Със сигурност ще са по-нови от МиГ-29(от , който имаме 9-12 т.е. базовият вариант на техническо ниво края на 80-те), НО са си втора ръка, както всичката ни "нова техника".Едва ли ще има ли средства за приучване на летателния и техническият състав. То сега няма пари да летят повече от 5-6 машини, те нови самолети с капризна електроника ще ми купуват. И все пак това си е техника втора ръка , както корветите, джиповете , камионите...

27

Анонимен

преди 13 години

*** пак ще купят *** на американците по политически причини вместо 100 пъти по-пригодните за нашата армия и военна доктрина чисто нови грипени!

26

Боко

преди 13 години

Така е,ама кой да мисли ...

25

BG

преди 13 години

TAKA SHE E NARODA SHE SE PRASHTA SMS-SI ZA POMOSHTI NA BOLNI I NUJDAESHTI SE A DARJAVATA SHE IZHRANVA AMERIKANCHITE KATO VZIMA STARITE SAMOLETI PROST NAROD TAKA E KATO SI SEDIM S NAVEDENA GLAVA I NESME NA PROTESTI PO ULICHITE SHE SME SI HORA VTORA RAKA DUKATO NEIZLEZEM DA PROTESTIRAME

24

О.К.

преди 13 години

Те на т'ва се вика - " На гол ***, студена лимонада". Нямам думи!

23

Анонимен

преди 13 години

Борисофф:Ще купуваме Ф-16 ,но не за армията.Новите-стари изтребители ще служат и като туристическа атракция ... овсен това мога и да си разчиствам сметките със самолета..А освен това Обама може да ми прати второ благодарствено писмо !

22

Анонимен

преди 13 години

Тъй като го гледам на снимката само един кол в соплото и на магистралата край Омуртаг при руските си братовчеди.

21

bez

преди 13 години

I pri tova Gripen imat niakoi predimstva pred novite Amerikanski bokluci.

20

ЧОКО

преди 13 години

шведите ни предлагат нови Грипен на същата цена но Бойко прави кавал на САЩ. за изтребители втора употреба няма офсетна програма.офсетна програма -- швеция се задължава да инвестира съшите пари обратно в БГ като инвестиции.

19

P.djuf

преди 13 години

Следващия път , когато българи я закъсат някъде по света като медицинските ни сестри в Либия, ще иде да ги освобождава Мишел Обама.Ба си и неблагодарното племе!

18

нервна

преди 13 години

най-рано до края на 2012 г. , което означава, че първите доставки на изтребителите могат да се очакват през 2015 г.Аха,значи след края на мандата.Да загробим следвашите,те да му мислят кой джоб да изтръскат...............

17

bez

преди 13 години

Shtoto shtatite se chudiat kude da si razkarat ostarelite tarataiki i da vzeman nekoi lev za teh a BB e v polojenie "durja se za palcite na krakata". I estestveno BG shte plashta robuva na US izplashtaiki im stari bokluci. Neam dumi.

16

Анонимен

преди 13 години

Направо да купим една атомна бомба от Русия ,че да свършва всичко !

15

дърт урунгел

преди 13 години

Войска няма изтребители ще се купуват за къв *** са ви бе хора - дайте пари на хората, възстановете икономиката ни - баси нали сме народ втора употреба - всички *** на света ще изкупим ха, ха ама че работа - но колкото и да се мъчат да уморят българите - ГОСПОД е с нас и ще оцелеем и в студ и в глад - ще ровим в кофите,ще просим по тротоарите и пак ще оцелеем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

P.djuf

преди 13 години

Е айде най-после някой да каже, ние европейска държава ли сме , или щат на Америка.Първата работа на гербаджийското правителство беше да откаже френските корвети, щото нямаме пари.А за безнадежно остарели американски Ф-16 втора ръка, произведени в Турция, се оказва, че имаме.Как да ни възприемат Германия, Франция и Швеция, които произвеждат също бойни самолети, не по-лоши от американските?какво купува от нас Сащ, че и ние да им купуваме самолетите?

13

Анонимен

преди 13 години

Борисофф и Бориславофа да дадът пари за Ф-16 .. ние нямаме !

12

Orda

преди 13 години

Поредната тъпотия, защо ще купуваме F16 втора ръка като на същата цена Швеция ни предлага чисто нови Gripen? Още повече цената на подръжката на Gripen е по ниска.Явно никай не го интересува интересът на България а си гледат само далаверите.