121

Golemia

преди 14 години

Gospodi vikam, no nema koi da me rasbere

120

до115

преди 14 години

ами костов

119

Анонимен

преди 14 години

***,и когато идеш в така наречените от теб села даже няма лични лекари и ако нещо ти се случи и ти трябва помощ,и няма и линейка даже,друга песен ще запееш,и когато тези хора дойдат в София,и им кажат елате утре днес нема време за скенер,кво правим?Апят по централна гара,и кой ще им плати транспорта,на столичани им е лесно,айде с рейсчето,що не плащат и пътрните до София?

118

Бойко Борисов

преди 14 години

Чудя им се на тези от БСПто, не виждат ли какъв *** е българина , та седнали да да се грижат за него. Кой здрав - здрав, другите , знаете къде.

117

закопан

преди 14 години

къде са тези болници в села с 2000 население

116

Иван

преди 14 години

Точно така , бунт в *** на гея!!

115

Анонимен

преди 14 години

Ако комунистите бяха избити след 1989, България щеше да бъде много на пред. Точно така е трябвало да се направи, както те направиха след 1945, за да си разчистат път и никой да не им пречи. Тия гадни комунисти само надолу дърпат, само говорат срещу България, и само негативни неща. Тая Русия им е взела акъла....бре ако не им харесва в БГ да се махат в Русия,...на тези които не им харесваше в БГ по комунистическо се махнаха по западна европа и САЩ!

114

не!

преди 14 години

Заради това, че в някакви села има болници, в които има повече легла, отколкото има пациенти за цялата година, а ние се налага да ги издържаме, големите болници, където трябва да има добро качество, са супер мизерни. Аз съм "ЗА" закриването или най-малкото преструктурирането на малките болници. Когато имаш 1000-2000 души в населено място, няма нужда да имаш болница с 5 отделения. Достатъчно е да има 2-3 лекаря и спешен денонощен кабинет!А Станишев да се закопае сам някъде!

113

прав

преди 14 години

Не мисля, че форумците тук са против нормална здравна и социална политика. Европа в това отношение е светлинни години пред нас. А това, което се прави в момента не е здравна реформа и знам, че следващия изпаднал от кабинета, ще е здравния министър. Бойко, е човек от народа и няма да позволи такъв геноцит над поданниците си.

112

Glemia

преди 14 години

smeshkooo kato si tolkoz otvoren idi ti da se byntyvash ne stiga che oplyskaxte darjavata a sega shte mi se pravite na zagrijeni,mrasni cherveni boklyci

111

чичо

преди 14 години

Сергейчо пак ли си избягал от лудницата бе чичовото.Нанев я открий още някоя друга лудница ,че тия пак се говят за простотии.

110

Анонимен

преди 14 години

Пожелавам му да му се наложи да се лекува в някоя от тези болници, за които толкова се е застъпал.... че да види какво е!

109

Анонимен

преди 14 години

Профуканите само през 2008г. пари от тройната коалиция /сборове от потенциални преки инвестиции, еврофондове и раздут бюджет, специално за техни фирми/ се равняват на 14,8 млрд.лева. Това означава, че в Световната криза, Бълария можеше да влезе с два пъти по-високи заплати, с поне 2 магистрали през цялата й територия, с добре оборудвани болници и ремонтирани училища. Факт!

108

Анонимен

преди 14 години

Е,не е лошо да си препарираме някой ,че сега загубиха изборите,но на следващите въобще ще изчезнат,така че да има да се показва на поколенията какъв дзвер е това комунягата :)))

107

:)

преди 14 години

Приятел, та нали това е сегашната има "стратегия". Или по-точно анти-стратегия. Сети се за предизборната има кампанийка...Те не наблягат на нищо позитивно (понеже от тях такова не може да се очаква), а само плюят и гледат да правят все повече мизерии - пък било то и на страната ни.

106

4аушеско ви вика

преди 14 години

Бой и ***,докато съветския хамстер стане немска ов4арка...

105

Анонимен

преди 14 години

ТОЗИ Е ДОЛЕН ГЕЙ, НАГЛИТЕ СА ЦВЕТЕ ПРЕД НЕГО

104

до 101

преди 14 години

Ами таксата е един отстрелян комунист и получаваш карта за цяла година ...И можеш да не ми го носиш целия,че много са се охранели и тежат..може само ушите му,пак се признава :)))

103

ritci

преди 14 години

Другарю Станишев, когато се разболееш върви да се лекуваш в болницата в Исперих,Ивайловград,или в Симитли да речем, и тогава давай акъл дали трябва да се закриват.Защото с малкият си мозък не можеш да прецениш че вашето(и предното) правителство, с неадекватната си здравна реформа докара малките болници до фалит.

102

разсмян

преди 14 години

Абе ей, *** смазан, ти няма ли да разбереш, че си нежелан дори и в медийното пространство!? Защо за Бога грабителите на 1 народ настояват за бутн - нима малко видяхме по време на вашата Окупация? А Емито Масларова... какво да говорим за нея? Цялата ви жалка партия трябва да смени имената и страната или поне да не надига глава - какво остава за медийни изяви...