27

Калин2

преди 14 години

И все пак е хитър-мамито му.България има солиден враг в ногово лице..Мисля си че става дума за :"ти се махни пък ние няма да те закачаме след това"

26

Zdravko

преди 14 години

Абе, Иванчо какво му е мъдрото.Разиграва толкова години цяла България.По-скоро е хитър.И доста крадлив.

25

БЪЛГАРЧЕТО

преди 14 години

МАРШ В АНАДОЛА МРЪСЕН ФЕС ДОЛЕН .... МАМАТИ ПРОСТА ТУРСКА ГЛУПОШАТА

24

баба Хакерка

преди 14 години

Той бел родил вече,бе хора. Сигурно щото съм далеч и не бях разбрала. Трябва да допълня туй дето посах някога в ода за политиците:"... Ахмед Доган обзет от някаква мания,обърнал *** към Виена и Дания,през Босфора права пътека той виждал,да ме извини, и не се обижда,от Сендов уроци нека да взема,да научи някоя теорема и лема,посоката е крива нека разбере, виж до Анадола ще ни заведе!За сватбите Доганови не спряха да пишат,после колко много краката му миришат,че имал съмнения, когато се будел,той ли е бременен разбрахме се чудел!и т.н. и т.н.

23

Анонимен

преди 14 години

Е,той каквото трябваше да открадне,го открадна.Повече закакво да стои в т.н. политика?

22

Анонимен

преди 14 години

Е не разбрахте... До 20 30 години управлението ще бъде изцяло в наши ръце. Доган е най-големия лидер в новата българска история.

21

Гошо Тъпото

преди 14 години

Не се ....надявайте.Доганчо,като Съргейчо ще стои,защото така искала.....Партията.Тези първо като се събудят,първо питат Партията,дали да ходят в тоалетната да....акат.

20

Мента

преди 14 години

Новия председател кой ще е ? Данчо Ментата ( Йордан Цонев ) е най-достоен наследник на Доган, ако не се премести и той в редовете на ГЕРБ. Дребния хамелеон е много хитър. Къде има кинти и той там. Доган трябва да посочи наследника си. Седим и чакаме да видим.

19

DRS

преди 14 години

На този червей мястото му е в Пазарджишкия затвор където беше преди години...А партията му е незаконна.."Незаконно е сформирането на партия на етничекса основа".А всички знаем,че,той и избирателите му са резани(мюсюлмани) и лижат *** на турция..Ае вън кучета анадолски!

18

Иванчо

преди 14 години

и въпреки всичко Ахмед Доган е най-мъдрият политик, подвизавал се на българския политически небосклон - жалко че не е българин

17

Дражко

преди 14 години

Каква рожба бе?Това си е направо спонтанен аборт на политиката!Да лежи в затвор за тероризъм,да краде от Държавата и народа 8 години,да съсипва предприятия и сега да се прави на интересен?Щом Управляващите считат,че не са толкова силни да го накарат да върне краденото и да си получи заслуженото,да го пенсионират със награда.Това е още едно доказателство че в България управлява мафия!!!Срам!!!

16

Капитана

преди 14 години

Когато кораба потъва, мишките бягат първи.

15

ДАНС

преди 14 години

Обръчите от фирми започнаха да притискат Доган за мангизите, които му нариваха. А сега ги отсвирват от всякъде. Да ама къде ли ще се покрие Доган ?! Защото когато дължиш на някой МНОГО пари, вероятноста да те отстрелят е голяма. Още малко търпение. Ще има `взривно` развитие.

14

666

преди 14 години

Как така не го прихвана свинският грип това изчадие недно

13

бай Йух

преди 14 години

Дано те довърши доганката по-бързо изроде, за да не можеш да се порадваш на откраднатите милиарди

12

Jj

преди 14 години

Поредният умел ход на Доган - да напусне ДПС,защото хората,които не подкрепят тази партия виждат основно заплаха в него.Сигурен съм,че той ще продължава да си я напътства така или иначе,просто задкулисно.Цялото ДПС,с начело Доган,сега се е спотаило,лежи и се опитва да мине покрай капките...От такива най-много трябва да ни е страх.Догане,няма да ни залъжеж:) Ще продължим да мразим ДПС и да работим срещу него :)

11

до 9

преди 14 години

как така Волен ще им носи, ами Ваньо Костов и лакейчето му Мартинчо, какво ще правят ?

10

Анонимен

преди 14 години

най-после е решил да се отегли АГАТА,ЧЕСТИТО.

9

Сарай-Сарай

преди 14 години

Яне е изхвърлен от политиката. България има нова управляваща ос - Гоце-Доган-Бойко. Да ви е честито, избиратели! А пък смешника Волен им носи тоалетната хартия и други необходими принадлежности.

8

az

преди 14 години

поредната игра