36

VASILIS QNIS GERMAN

преди 14 години

ISKAM IZTOCHNA VIZANTIISKA IMPERIQ....I KONSTANTINOPOL ZASTOLICA.....A PO MAICHINA LINIQ....MAIKA MI E SLAVOMAKEDONKA.....ISKAM POLOVIN AFRIKA I ZEMITE DO MONGOLIQ.....

35

!!!

преди 14 години

На този *** може да му се прати писмото на запорожките казаци да прочете какво са писали и мислили християните за османската империя и техния султан ахмед и че пак са на същото мнение за тези "улични кучета османлии" !!!

34

23

преди 14 години

s kakvo stese bies be layno s naylonovi tubi4ki i torbi li

33

Анонимен

преди 14 години

ot taq po-golqma glupost ne sum 4uval tva ne e novina a provokaciq!ima6e kade kade po-huabvi *** ot taq,vzimame nefta ot Iran,opravqme konfliktite v iztoka,borim se sre6tu terorizma i kakto podobrqvame vzaimootno6eniqta s republika Srubska!

32

Анонимен

преди 14 години

NATO i zapada she ni zasheti.xa.xa.xa.......

31

Анонимен

преди 14 години

"Dnes.bg уточнява, че все още новината не е разпространена от нито една голяма световна медия. "- тъкмо щях да питам откъде сте изровили тази поредна глупост, след като я няма никъде.

30

Към 19

преди 14 години

Ами ти защо смяташ, че БТВ е българска телевизия?Една българска телевизия никога не би фаворитизирала филми като Перла!В Сливен едно *** хлапе ражда на 11 год. и кръщава детето си на участник от филма.Така БТВ "ни работи" - хубави турски филми, хубави турки имена .. и ... хубав турски език!!!

29

kokic

преди 14 години

На тоя читак трябва да му се извадят мъдете.... че да си помисли пак

28

1111

преди 14 години

Провокацията идва от Бойко Борисов! Целта е да отвлече вниманието от важни неща които се случват в момента!

27

Анчо

преди 14 години

Предвид, че "новината" е пусната от МАКЕДОНСКА медия значи, че най-вероятно е 99% чиста лъжа и 1% слух.В македонска медия вярна е само датата. :))))))))))))))))

26

Анонимен

преди 14 години

Дядо ми е воювал край Одрин в началото на миналия век.Нямаше нищо против обикновените турци.Разказвал ми е добри неща за някои от тях.Това е провокация на гадни политици.

25

Анонимен

преди 14 години

ти чуаш ли са ко прикааш ве *** С *** . Май та сарби гарба ,а ?

24

Анонимен

преди 14 години

Турците пробват какво ще мине: ДПС, каскада Арда, Рибново, партията на двамата хайвана, филма Перла (*** на 11 год. кръщава детето си на име от филма!), сега и външния им министър; ходенето по нервите ни продължава.А нашите "нови и надарени" политици помагат на Турция, като я правят транспортен център на енергийни суровини - явно по команда!Така Турция ще изнудва ЕС и ще си "разиграва кончето".Но къде ум в нашите политици свикнали да клякат и да се подлагат.

23

Анонимен

преди 14 години

може, може

22

Анонимен

преди 14 години

До всички български граждани!Не се поддавайте на провокации.Дали този е казал или не подобно нещо, ясно е, че ще се бием за Родината ако се наложи.Но това е провокация.Трябва по-скоро да се разбере от къде ТОЧНО идва.Напоследък само такива новини се появяват...ИСТОРИЯТА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!!!!

21

фен

преди 14 години

да го туря на братовчедка ти че и на съребрения ти вуйчо.

20

Жо

преди 14 години

Е, то не може хем в Европа, хем Османско царство! Тоя, май, живее в ХХ век. Приказва пълни глупости. Сега, като го "награбят" журналистите ще започне да увърта- не е искал да каже това. Прадядо ми е бил опълченец на Шипка и в наш,та рода такива ги недолюбваме!

19

Анонимен

преди 14 години

Е на това му се вика гьон сурат по турски . На този не му ли е ясно , че не е и не са никакви турци, на Балканите , а потурчени българи, гърци,босненци и т. н. Ама такива красиви руси със сини очи араби , перси няма откъдето са от където завладяват Балканите. Да не би инджи и тем подобни от сериалите ,които ги обожествиха бтв халал да им, са истински турци, но моля ви се те са си смесени със славянска кръв инджи ми е братовчедка а мехмед ми е втори съребрен вуйчо ха ха ха

18

брадваро

преди 14 години

като турчин какъв ли щеше да бъде при отоманците.....нищо повече от войник...

17

Анонимен

преди 14 години

Ама се чете най много май