83

Amenhotep

преди 15 години

Син да имаш, зет да ти доведе!

82

212

преди 15 години

Varg, Amenhotep, интересно ми е, ако синовете ви се окажат обратни, пак ли ще искате да ги разпънат на кръст или екзекутират? И не ми казвайте да, не вярвам да сте имали тази смелост да създадете потомство, поне за сега....

81

бейб

преди 15 години

не знам на колко години си но със сигорност нямаш деца престави си че имаш момче и той е нещо такова как ще реагираш

80

Косев

преди 15 години

Varg1 - ти сигурно си некой пропаднал безработен миризлив метал, който вони от 100 километра. Може да не са ми приятни гейовете, но такива *** да не са по-приятни.

79

жоро

преди 15 години

Фондация "Смърт за комунистите" организира дарителска кампания. изпратете sms на номер 634543643 с текст GEI_SERGEI и изтратете СърГей Станишев на ваканция в Ирак. на почивката СърГей ще опита блезплатно прочутите иракски лечебни процедури с лепило и разхлабителни водещи до мигновенно подмладяване и стягане на дупето.

78

$

преди 15 години

До: /Има един бутон Turn Off на компа, използвай го

77

/

преди 15 години

Защо ми натрапвате просташките си коментари?

76

Amenhotep

преди 15 години

Ето едно нещо, от което можем да се поучим! Всички *** и чалгари - в Ирак и Иран! БЪДЕТЕ НОРМАЛНИ, БЪДЕТЕ НЕТОЛЕРАНТНИ!

75

Данчо

преди 15 години

Не призовавам за избиването на педалит, но ги призовавам все пак да си траят. Тъй като това си е отклонение и не е необходимо да се афишира публично.

74

Анонимен

преди 15 години

и тук трябва да стане така

73

до 66

преди 15 години

ами възможно е и да се забелязва хомосексуализмът и при кучета и котки, ако стопаните им са върли фенове на Азис

72

varg1

преди 15 години

вземете пример от Ирак много хубаво правят тия *** нямат място в обществото

71

Срам

преди 15 години

Дааам,99% от коментиращите тук са изключително "интелигентни". Точно така се прави нормална, демократична република! Скапани хейтъри!

70

бейб

преди 15 години

Не говори така защото не знаеш какво ще ти дойде на главата

69

Панчо

преди 15 години

Статията е менте - в Ирак няма гейвое за разлика от Родината на Азис. Тук това да си хомосексуален е издигнато в култи и ако не си такъв, не можеш да успееш нито в политиката, нито в бизнеса, нито в шоубизнеса. Нормално е в страната създала и кланяща се на Азис да има толкова защитници на гейовете. Лично аз не ги обичам, ама никак дори, въпреки че едва ли все пак бих ги убил ...

68

не съди за да не ...

преди 15 години

Каквото и да си говорим тук , тия хора са жестоки просто, зверове. Не че умирам да ми щъкат насам-натам *** ,а и са ми особено гнусни като парадират със сексуалността си , ама е крайно да бъдат избивани , особено по такъв зверски начин . Трябва да си много извратен по природа, за да причиниш илеус на някого и да го гледаш как умира.

67

отговор

преди 15 години

Чужденците!

66

ju

преди 15 години

Ако беше право на избор дали щеше да има животни-гейове? Хомосексуализма се забелязва при кучета, котки, делфини, ***.. изобщо всичко с малко по-сложна нервна система. Определено има и хомосексуализъм, които е право на избор(като този в затворите например или в едновремешните сегрегирани училища), но той е малък процент. Повечето е вроден.

65

Валери

преди 15 години

Да, аз също нямам нищо против гейовете освен срещу ПОКАЗНОСТТА ИМ, С КОЯТО СЕ АФИШИРАТ. Каквото и да е - личен избор, болестно състояние, зависещо или не зависещо от тях, не разбирам защо трябва да го натрапват на цялото общество. Да се сношават там и да си траят. Ами хетеросексуалните правим ли публични паради за да афишираме ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТТА СИ. Така че всеки да бъде, какъвто иска, но да НЕ ГО НАТПРАВА НА ОСТАНАЛИТЕ.

64

Ал

преди 15 години

Интересна статия.Аз си мислех,че почти всички араби са имали хомосексуални връзки/като знаем за ограниченията за общуване с жени/.Но тук сигурно става въпрос само за пасивни хомосексуалисти.Но като ги избият,кого ще чукат?