38

Анонимен

преди 2 месеца

до 41 Ъм Ади да видим таз сила западна срещу братушките уаааа, кравар? Докога ще ги чакат да я видят силата им? Кажи уаааа, кравар?

37

пияница мистик

преди 2 месеца

Значи те могат да разполагат ядрени ракети в Беларус и Калининград, а Европа не може?!? Тц-тц-тц....Евала, аферим, ашколсун, че и машалла. По нагли *** от opkите на планетата Земя няма. Поне на немския порно актьор трябва да му е ясно, че европейските столици са много, а те имат само 2 града в Мордор - Москалията и Ленинград, със стратегическо значение. Останалото е пустош, тундра, тайга и села с развитие от 17 век

36

Германец

преди 2 месеца

Тия коги открият, че тоалетната може да бъде и вътрешна, те тогава ще ги вземем насериозно.

35

Ха-ха

преди 2 месеца

Ако може ,да ударят Банкя,Княжево ,Лозенец и Драгалевци.Едни неприятни хора живеят там.

34

Анонимен

преди 2 месеца

А защо САЩ ще разполага ракети в Европа, след като европейските държави разполагат със собствени?

33

Анонимен

преди 2 месеца

Тия алкохолизирани полу-човеци осъзнават ли какво говорят, нали само ако си го помислят мацква ще бъде изпарена за 3-4 мин.

32

Кремълски цинизъм

преди 2 месеца

Непрекъснато раздрънкват оръжие и плашат света, а после реват, ...тия защо се въоръжавали! Даже и в Беларус закараха ядрени бойни глави ! Само от Кремъл са способни на такава висша форма на лицемерие! А и на тия , ако им направиш и най-малкият компромис, те стават още по-нагли ! Тази Империя на Zлото разбира само от сила!

31

до наблюдател

преди 2 месеца

Тези отдавна развенчани фейкове си ги наври отзад, дтбпуукатамай4ина!!!

30

Анонимен

преди 2 месеца

За всяка европейска столица се заделя поне една ядрена ракета, в момента в който държавата започне преговори за присъединяване към НАТО. Песков нищо не казва. Това не е новина.

29

Истината

преди 2 месеца

Прав е господин Песков,даже искам и да помагам аз да ги стартирвам и да наблюдавам с удоволствие резултата!

28

П. П. Шариков

преди 2 месеца

Европа се разпада само в безумните бълнувания на руските пропагандират и в сънищата на рубладжиите по света и у нас (нашенските повечето са копейки...). Всъщност идва неизбежният разпад на нелепата псевдоимперия с фалшив Лъжедимитрий Путин начело. Затова и се опитва да плаши гаргите... Нещастни руски хора, векове несвобода и подчинение са ги превърнали в човешки подвид с особено съзнание на жертви-насилници. И засега еволюция не се предвижда.

27

Бок лук

преди 2 месеца

Само обещаваш

26

Наблюдател

преди 2 месеца

Това е по важнжто Олга зеленска е купила рядък спортен автомобил Bugatti Tourbillon за 4,5 млн. евро докато им трябват помощи от света под формата на заеми то урките вече са разграбени защото сиренето е безплатно само в капана за мишки .Украинският народ ще ги плаща тия заеми следващите 200 години а тая ще си харчи милиардите

25

Анонимен

преди 2 месеца

Да покажат как се прави в Париж. Иначе само приказки. Няма кой да повярва ако бе думнат Париж.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Чудя се що за човек трябва да си, за да ги харесваш тези. Тотално дъно.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Руският голтак става от смешен шо-смешен. Абе, мили ми кремълски лидери, нали чаветата и семействата до последния живеят в тоя прогонил запад и в САЩ, бе? Какво ще удряте, смешки мили? НАТО има 1 цел, а жалка Русия- хиляди.

22

FCKPTN

преди 2 месеца

Cмъpт на Путин и Песков!!!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Тия руснаци като Доган.Постоянно ни плашат с ядрено оръжие, както Доган все ще подпалва България с етническата карта.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Тея диавци не си дават сметка, че същото се отнася и за тях. Достатъчно е да заличат Москва и Петербург и с рассиската фашистка империя е приключено.

19

Проскубан плъх

преди 2 месеца

Руската също