42

Анонимен

преди 2 месеца

Всички гласували за ППДБ задължително на фронта заедно с цялата им рода! Ходом марш!

41

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Появиха се данни как цели две украински бригади са дезертирали и избягали от битката в Очеретино. Явно да напечаташ пари не е равностойно някой друг да си даде живота за някакви съмнителни каузи.

40

Анонимен

преди 2 месеца

То тяхното е - не врат ами шия.Ще ядете бой докато ви дойде акъл в главите.

39

Нане

преди 2 месеца

и моя ПУТИН има нужда от войничета и колкото повече го турят в ПУТИН толкова по-добре

38

61 милиарда

преди 2 месеца

А какво ще стане ако след тези 61 милиарда Украйна не победи Русия и не върне Крим? Ще има ли нови 61 милиарда след това? Или Украйма ще победи, този път е сигурно, а?

37

Тази

преди 2 месеца

снимка би могла успешно да се използва в училищата за борба с дрогата, като под нея има надпис ,,ето до това води употребата на наркотици"

36

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Мен естествено може да ме хванете за .... оная работа да ходя в Украйна. Тук има достатъчно много коментатори пишещи, че искат да се помага за Украйна - нека да ходят те с всичките си роднини. Сата НАТО, пиянката мистик, и подобни да си стягат багажа и да не ни досаждат повече.

35

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

34

Предусещам

преди 2 месеца

Масово напускане на войниците от европейските държави. По- добре таксиджия или камионджия, отколкото пушечно месо заради американо- сатанинските интереси.

33

Анонимен

преди 2 месеца

А бе, Украйна защо загуби половин милион население пушечно месо и още милион и половина са инвалиди и икономиката е разрушена, и населението намаля от 45 милиона на 20 милиона за да влезе в НАТО. Какво НАТО, за какво им е НАТО, като всички и Борел, и Столтентакова, и Блинкен, и Байдан, и Манол, и Шолц и Урсула и всички западни свободни медии и в тази статия викат, че след Украйна Путин ще нападне страна от НАТО? Е за какво им беше това НАТО, като Путин така и така си напада страни от НАТО?

32

Христо Христов

преди 2 месеца

ПРАЩАЙТЕ ПРАЩАЙТЕ ДА МИ СЕ ИЗРЕДАТ ВСИЧКИТЕ В ПУТИН , ЧЕ СЪМ ЗАГОРЕЛА!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Дойдохме ли си на думата? Ще *** за Байдън и Зеленски роби! Още гласувайте за англо саксонци!

30

намерете и четете

преди 2 месеца

Автор: Веселин Киров - "САЩ подготвят Източна Европа за бойно поле при евентуална война с Русия. Време е България да заеме твърда позиция за защита на своите интереси." И е прав краварина, но в едно греши, няма да е Европа, а ще пратят Източна Европа да се бие с Русия. Хайде еврофенове, отивайте да тренирате за война с Русия, за да защитавате интересите на хегемона краваристан.

29

Сандо

преди 2 месеца

ооо как ще валят ракети по канчетата на нато-вците само да влезнат в Украйна, бедна им е фантазията. Ние нямаме правителство, ще пратим дедовия!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Герои на Чалгария, изпратете всичките ви генерали иФатмаци да се бият за Украйна! Генерал Боко, генерал Радев, генерал Янев, фелдмаршал Тагаренко, Райхсмаршал Шкембе войводата, фелдфебел Джамбазки и Хан Боян Расате да заминават за Източния Фронт! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо иТапирчо! Украйна има нужда от вашите военни гении!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Добре де, в статията се признава, че в Украйна вече действат сили за специални операции на западните държави, какво повече от това искат американците?! Съвсем да подпалят чергата???

26

селянин

преди 2 месеца

щатите винаги се включват на страната на победителите спомнете си псв и всв все в последния момент та нищо чудно след година да са съюзници с путин

25

Анонимен

преди 2 месеца

Никой нищо няма да праща, щото после ще го яде квадратен. Влиятелни евро--гей-ски над--упени държави ще плашат кучето с кебабче... хахахахахаха

24

Анонимен

преди 2 месеца

Трета Световна Война ! Някой кръвопийци жадуват за това !

23

Анонимен

преди 2 месеца

Кво ся? Ще поддържаме два военни съюза, и един "икономически"? Европейските държави не бяха ли в НАТО бе? ИИ-то ви пак даде фира, и избълва глупост.