54

До Анонимен

преди 4 месеца

За Зелю ли пишеш, м?Много си прав, да знаИШ!Все някога ще му се потърси отговорност - освен държавата ликвидира и "народа".. и за какво?! За съмнителна слава и бело...

53

Анонимен

преди 4 месеца

Миналата година един друг военнополитически анализатор от групата "Информационна съпротива" твърдеше, че Президентът Путин бил заповядал руснаците да превземат Авдеевка до Нова година. Заработват. Така и баба знае. На всеки два месеца "ултиматум".

52

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално за Русия и за Путин да разруши, убие, заграби, отрови .Нищо съзидателно!

51

Дойчо Велев

преди 4 месеца

Това е фалшива новина! Още миналата година Дойче Веле, CNN, BBC, Свободна Европа и др. авторитетни и утвърдени медии съобщиха, че Русия няма нито ракети, нито самолети, нито снаряди и армията й е дезертирала на Запад, за да мие чинии и клозети. Така, че с какво ще сриват Авдеевка? С кирки и лопати ли? Слава кокаiни!

50

Анонимен

преди 4 месеца

Колко "човеколюбив" е фашиста Путин- как завря Русия в блатото.

49

ПУТИН СЕ УПЛАШИ...

преди 4 месеца

РУСНАЦИТЕ МАСОВО НЕ ОДОБРЯВАТ КРЪВОПРОЛИТИЯТА НА ТЕХНИ РОДНИНИ В УКРАЙНА И НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ПУТИН, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН. ЗАТОВА БЪРЗА, ХАЙ. ВАНА....

48

Анонимен

преди 4 месеца

Мхм... Щом ще приключват Украйната значи вече са ни нагласили следващия сценарий... Не ми се мисли кво ли ще е...

47

мдааа

преди 4 месеца

Много травми има от детството си Путин и много тежко се отразява това на целия свят. Затова хора насилвани и унижавани, хора със зависимости и пороци, хора които крият своята хомосексуалностт и/ или педофилия, а на всичко отгоре (или може би в резултат на горепосоченото) хора бездарни и нямащи капацитета да управляват - на тях не трябва да им се дава достъп до власт на такова ниво, защото виждаме плачевните резултати.

46

Исус Йосифов

преди 4 месеца

Уж Русия е във война, а пък Европа минава от два хляба и пет риби на две риби и пет хляба. А в германската детска градина намаляват грамажа на вурста в сандвича, за да има за Украйна.

45

Източник: УНИАН

преди 4 месеца

<>Копи-пейст ми$$ирчУ : Пепа Бойчевска (малкото Кукунели)<>Хонорар на брой пропагандна "статия" : 50 гривни.<>Достоверност: евроатлантическа!<>блажени вЕрващи : 0,000001 % от съфорумците.:) :) :)

44

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам с погнуса и недоумение как копейките тук защитават тоя сатрап.И как все още има хора,които им се връзват.

43

14000

преди 4 месеца

Опорката на путин---украйнците убиха 14000 руснаци. Нека бъдат 50000, другарю.... а сега колко руснаци вече са мъртви?

42

Мда

преди 4 месеца

В момента, който чуя някой Нананенко да ми разкрива тайни от будоара на Путин, спирам да чета. Явно като върл враг на "Диктатора", всяка сутрин Хохоленко си пие чая с него и му биват разкривани най-съкровени и секретни информации...Няма смисъл да си губя времето с безкрайни и патологични лъжи!Сега и нашите копи-пейст драскачи ги разбирам - трябва да се папка, ама скоро да са се поглеждали в огледалото за някакви остатъци от достойнство?!

41

хайде

преди 4 месеца

Публикувайте този ултиматум на Путин. Иначе е ЕЖК. И тук 80% приемат всичко за чиста монета и кълват на гола кукичка.

40

До Дядо Мраз

преди 4 месеца

Защото УНИАН е единствената информационна агенция, която нашите проукронацистки *** признават. Само че, ние гледаме и слушаме и други чужди СМИ. Сега Тъкър Карлсон ще ви го на..ч.,ка с интервюто с Путин от Москва. По всяка вероятност ще се излъчи късно през нощта. Илон Мъск няма да блокира сайта си, за да може да се гледа в цял свят!! А сега де, нашите *** даже няма да споменат, вече са се на пи ка ли от страх, какво да правят!!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Не Путин е наредил, а Коваленко предполага, че Путин е наредил. Умрем неумни хора да говорят какво мисли или прави Путин. Войната има своя логика и тя в повечето случаи е насочена към унищожаване на силата на противника отколкото към взимането на някакво село. А селото може да е важно, ако в него има достатъчно противник, както е Авдеевка. Руската позиция както там, така и при днепър е добра: украинците пращат войска в една посока.

38

Да

преди 4 месеца

Време е Путин да действа както Израел в Газа ..

37

Анонимен

преди 4 месеца

До 34 - Глупости! Целото НАТо, с натрупаните си резерви от 75 години насам - успява да поддържа Укропия 2 години, ама сега и резервни оръжие нема, нито пък от Варшавския договор, нито янките искат да им наливат милиарди, а и Германия също НЕ ИСКА... Ерго, всичко може да се сгромоляса в Укр. за нула време. Е, предполагам, че ще ги задържат някак си до изборите отвъд океана, ама толкова ))

36

Путине Путинеееееее

преди 4 месеца

2г вече не можеш да превземеш 15% от Украйна която е въоръжена с 0.5% от арсенала на САЩ... Щял да смаже НАТО :D :D :D Смех баткоооо. Руски пи..я...ици. Пак ще фалират както стана 1991 и ще се разпаднат на племена.

35

Беляков Т.

преди 4 месеца

Той и Хитлер е тропал и крещял, но знаем какво се е случило в началото на м. май 1945г. ...