59

до 22, София не е

преди 7 месеца

България, но това не го казвай на софиянци, че се сърдят.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Ролята на Хъкмъкян в ГЕРБ ще е да бъде лична метреса на вожда, метреса с партийна книжка! И ще му даде да води ГЕРБ-Жени, тъй като в тази партия има само един мъж, останалите са жени, въпреки,че някои от тях носят панталони и имат бради и мустаци.

57

следва поричане

преди 7 месеца

Буцка , абе звънят ти от посолството , чистачката имала нещо да ти предава от заместника на заместника на втория секретар , важно било .

56

Анонимен

преди 7 месеца

А СЛЕД ВЕЛИКАТА ОБСАДА ПЛЕВЕН ПАК НЯМА ДА ПАДНЕ!!!...

55

да знаете

преди 7 месеца

Този докато не се махне, България все ще затъва......

54

Тиквата от Банкя

преди 7 месеца

Еххх навремето как ръкопляскахме с баща му на Терзиев по конгресите на БКП а сега сина му ръкопляска по силно в посолството за да ми вземе хляба . Амааа така не е по комунистически :(((

53

Анонимен

преди 7 месеца

За Хелоин Хекимян щял да се маскира като кмет на София..

52

РУМЕН ПАШАТА

преди 7 месеца

ДОН БОЙКО ПЕТАХ ТИКВА , СКОРО КЕ БИДЕ В МАГНИТСКИ 3 ...ЛУКОЙЛ МУ КУПИХА ВИЛЛАТА В БАРЦА, А МЛАДАТА ЛЮБОВНИЦА ГЛЕДА ДЕТЕТО НА БОЙКО ТАМ, НА ЗАВЕТ .

51

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

ТЕРЗИЕВ КАКЪВ Е ПИСАЧИ НА ЛЪЖИ ДС СЕМЕЙСТВО ПЛЕМЕННИК НА МЛАДЕНОВ МИЛИОНЕР ДС СТАНАЛ ОТ БЕБЕ И НАЙ РАДОСТНОТО ЗАЕДНО В СГЛОБКА С БОНЕВ СПАСИТЕЛ ДО ШАРЛАТАНИН ТЕЗИ ДЕТО ГЛАСУВАТ ЗА ШАРЛАТАНИТЕ КАКВИ СА 118000 НЕ СА БЪЛГАРИЯ

50

Анонимен

преди 7 месеца

За съжаление това е края на Герб .Който загуби София , губи България .Сега гледам как брои колко кметове има и колко отиват на балотаж , но балотажа не се знае дали ще го вземе .На много места нещата са на кантар .Като сложим и новите общински съвети които са доста пъстри и се получава , че при едни предсрочни избори може и да не получи подкрепата за която си мисли .

49

От Котленско сме

преди 7 месеца

Бойко с едната ръка гали а с другата "меча" вади едновременно за двамата на балотажа. Накрая цял народ прецакан а той в бели дрехи спасител на България. Абе мислех да не глъсувам но ще глъсувам.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво е ,че разкри и дядо Вили като свое прокси. Сега чакам Васко Трътката и Богдана Карадочева да ми изпеят - Комунизмът си отива!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Кръв ще пуска, но кокала не иска да изпуска.

46

Тик Вун Днес

преди 7 месеца

Правилно Каза - Преходът Завърши - Държавна Сигурност се Завърна в Столицата! така, че вече не само ПП Промяната Приключи, а и ПП Преходът Приключи!!

45

бокоо загуби яко

преди 7 месеца

Герп залезе в София!

44

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 7 месеца

Хекимян щял да има роля в партията.Представяте ли си какъв шамар е това за герберите,които толкова години са се блъскали да се мазнят.Комунистът си остава комунист за цял живот!Такъв е ББ!Не разбира от технологии,мрази образованите и затова сега иска да си отмъсти.По-отмъстителен,злобен,арогантен и т.н.политик не сме имали.Как забравиха за публичното унижение на Караянчева,на шефа-дето трябваше да бие тъпана по мегданите("номерца ли ми правите"),как хокаше кметовете,че си мълчали за пътищата...

43

Анонимен

преди 7 месеца

Тииквата е наранен. Изпитва горчивина! Аз толкус направих за вас, пък на ей ся. Сега са Хелоуин може да се маскира като тииква!

42

Bad Face

преди 7 месеца

В интервю днес, за друга жълта медия, Тулупа публично заяви, че Ваня Григорова е по-стойностният кандидат за кмет на София. Доживях да чуя поне една истина изречена от неговата уста.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Честит Имен ден, Тикво. Пак ли изпълзя от дупката си.

40

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИК и ДАНС се държат от ГЕРБ-ДПС. Слафчу не даде да ги разчистят.