84

Анонимен

преди 1 година

75, 'ИТ почват с 5к. Ако си добър, след 6 ,месеца вече си на 8к' -- смятай колко всъщност печели шефа ти от теб и колко дава на теб

83

Анонимен

преди 1 година

До До анонимен До 50 Не илитерате! Ти не си нормален! От 1-ви септември миналата година МИНИМАЛНАТА даскалска заплата е 1496 лв. Ха сметни им и изработените часове, платените отпуски в дни, виж как им се плащат болничните за разлика от другите, виж кан нарастват тези показатели заедно със стажа, гледай и БЕЗПЛАТНИТЕ им лагери и екскурзии за сметка на децата, направи си справка какво получават при пенсиониране и пак ми се застъпвай за учителите - паразите!

82

Анонимен

преди 1 година

На запад и 50 000 на месец да вземаш - това са дългови пари и военни облигации ,после се чудете що Украйна ще задава тона на всичко, тепърва се започва, шарани хаха

81

Анонимен

преди 1 година

В някои сектори тези пари са достижими за начало. Айде почти тези пари- около 3500 се дават на младши програмист в моя екип.

80

Анонимен

преди 1 година

Инженерите взимат най-много. Но това е тежко следване и не всеки има сили да учи.

79

Анонимен

преди 1 година

Ами нормално. То касиерка в Лидл без образование взема 3500.

78

Анонимен

преди 1 година

Сега ще прещракам каналите да видя В.Велев по телввизията. Искаме 300лв не повече. Хляб с маргарин. Чиит дея хлям с камчия ! Стига глезотии .

77

Анонимен

преди 1 година

Човек сам определя цената си. Ако ви кажа, че на човек с 2 години опит дадохме 9000лв., няма да повярвате, но щом има клиент, който да плати за него 30000 месечно, всичко е ок. Не всеки е аутсайдер мрънкалник по рождение. Има и можещи хора, които вече след 22 умеят повече неща от 100000 бачкатори взети накуп.

76

Анонимен

преди 1 година

Много ми е любопитно анкетираните от къде сте ги изнамерили, Американския колеж ли?

75

Батьо ви

преди 1 година

Съгласен съм с Любо. И моят опит показва същото - този дето първо те пита за парите, а не каква е работата - усмихни се, почерпи го едно кафе и бисквити, но не го наемай - ще береш ядове с него.

74

Анонимен

преди 1 година

'А и младежите също тарикати, не казват какво могат да вършат, ами директно питат за заплата' -- могат да те лишат от бентлито и яхтата

73

Анонимен

преди 1 година

ИТ почват с 5к. Ако си добър, след 6 ,месеца вече си на 8к

72

Анонимен

преди 1 година

Хората не са виновни,че навсякъде им искат пари- затова и им нужна работа,която да им покрива нуждите.Сами изградихте такива личности, нали комунизма те ограничвал , сега било замърсено от свръхпотребление,а и хората не пипат работа без пари,общо взето окипзихте поколенията от малки с тези реклами на всякакви продукти и нормално е всеки да иска най-доброто за себе си ,видовия ще дойде когато тези млади се окажат гръбнака на икономиката, нямат да има от кого да искат тези пари,освен самите тях

71

Пепе

преди 1 година

Нека да е така. Това е начинът да се дърпа напред. Трудещите се определят условията, голяма част са готови да се дообучават, има предприемчивост искат да създават бизнес. Не като нас, дете на прехода, сега работя за 6хил.лв, но до преди 5 години едвам докарвах 1500лв.заплата, години наред работех за жълти стотинки. Аз съм оптимист!

70

голямото падане

преди 1 година

По форумите пада голямо искане и фасони,а навън пада голямо недаване и безразличие!

69

ИЛЮЗИЯТА IT

преди 1 година

САМО ДОПУСКАНЕТО 1000 IT СПЕЦИАЛИСТИ НА ГОДИНА ЗА 20 ГОДИНИ ПО 10 000 НА МЕСЕЦ ДАВА 2 400 000 000 НА ГОДИНА САМО ЗАПЛАТИТЕ, КОЕТО ОЗНАЧАВА МИНИМУМ 12 000 000 000 НА ГОДИНА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПРОДУКТ НА ПАЗАРА, ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ НЯКОЙ БУДАЛА ОТМИНЕ СОБСТВЕНИТЕ IT СПЕЦИАЛИСТИ ИЛИ ИНДИЙЦИТЕ. ХА-ХА БУДАЛА,Я КАЖИ "АМА АЗ СЪМ МНОГО КАДЪРЕН..."!!!...

68

Анонимен

преди 1 година

Няма как да живееш в едно заможно семейство каквото е ЕС и да заплащаш за свършена работа 800-900 евро месечно,просто изчезваш!След 30+ години реалността във България е:Девет милиона -Шест милиона,и това благодарение на няколко дузини червени крадци които се обогатиха неимоверно!Струваше ли си?

67

Борис Орсов

преди 1 година

Аз работя в НАП. Много съм доволен:))

66

Анонимен

преди 1 година

Младите са доста по-умни от вас които се скъсвате от работа за 1200 лв

65

до 61

преди 1 година

Заплати под 4200 има в София. Например- касиерка в магазина докарва максимум 2.5к месечно и то след години "опит". За шофьорите си прав, да. Да го кажем така- в София няма заплата под 7000лв., ако си кадърен и не работиш държавна работа (учител, лекар, канцеларски плъх).