64

НИЕ ОТ СДС ...

преди 1 година

НАБИРАМЕ СРЕДСТВА ЗА РАЗРУШАВАНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ ПАМЕТНИЦИ И СИМВОЛИ ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА , В РАЗМЕР НА 3-МЛН.ЛЕВА ПО ПРИМЕРА НА ЛАТВИЯ ! КАНИМ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ И РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ ДА ПОДКРЕПЯТ ИНИЦИАТИВАТА

63

Защо неискат

преди 1 година

Комунарите приемане та еврото?Защото сега Бегето е една държава овшорка а тогава ще има контрол от Европа и ще ходят в затвора за пране на пари и кражби.

62

Един Българин

преди 1 година

Хехехе всява ли ви уважение за предложената позиция? :) Като гледам коментарите става за много други неща, но не и за министър-председател. Има някои фигури, които определено не стават за високи позиции като тази, ***, Цецка, Кати и други поп-фолк звезди.

61

Евроатлантик

преди 1 година

ПП-ДБ няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ! Ако ще и папата да предложат за премиер от ГЕРБ! ПП-ДБ ще управляват България без намесата на Бойко Борисов!!

60

Анонимен

преди 1 година

ДЪЛЪГ ГРЪЦМУЛ с него става за някой работи дето ги дават по нощните часове по специалните канали...

59

Анонимен

преди 1 година

Това създание освен като прислужница с огромна заплата от нашите пари друго работила ли е ?

58

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Поредната нагласена, наконтена и ухилена като "*****". Тези които и се кефите, само да ви кажа, няма да стане. Твърде кисело ви е това грозде.

57

Анонимен

преди 1 година

Пази Боже!!!! Това е номенклатура на европейските чиновници и ще гледа преди всичко техния интерес, не този на България!!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Кукла на конци. Може да говори цял час без нищо да каже, еврочиновничка, много семпла личност, като пластелин оформена с вечните "евроатлантически ценности" в устата.

55

Браво

преди 1 година

Силна кандидатура и голям реверанс към ПП-ДБ. Човек, който би се харесал на техният електорат. Сега ще стане ясно дали искат да направят нещо конструктивно или просто са на инат и наопаки на всичко, което ги приравнява на славчовите политици. Може би и те трябва да си починат и да размислят под бариерата тогава.

54

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Габровски-Габриел. Колкото стана преди, толкова и сега. Отиваме на избори. Боко го чака Магнитски 3.

53

Анонимен

преди 1 година

Чудех се,защо Бойко няма шия.Като гледам,тази е с двойна дълга шия.Подарък?!!

52

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Еййй,ако...стане премиер...отидоха 3(три) мандата. Помислете за Фандъкова.

51

Анонимен

преди 1 година

Мдаа,на самозванците-променители ще им се наложи да се пръждосват!Само не знам кога ще потърсим сметка на техните генни инженери-червената олигархия и лицето Радев като пръв съучастник в създаването на тоя провал!

50

До 14

преди 1 година

Не може, леля цецка си има гоуем апартамент и иска спокойствие!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Името й нищо не ми говори, освен, че се отказа от българската си фамилия. Безлична и послушна. А с тази номинация банкянският тарикат иска просто да разцепи ПП и ДБ. Само схеми и врътки са му в главата и докато е в политиката, България ще е на дъното.

48

Анонимен

преди 1 година

Ужас! УжаЗЗ! Мяза на водеща на някое женско феминистко шоу по евтина кабеларка.

47

Екстра е

преди 1 година

Мария Габриел да ти е премиерка

46

Анонимен

преди 1 година

Защото сме създали система, която ни отрежда лидери като Урсула, Шарл-Мишел, Борел, Олаф или Макрон. Те са нашето лице, значи, такова ни е обществото. По същия начин, тази женица, която освен с дългата си шия, не блести с нищо особено представлява и нашето лице. Такива хора нямат качесва да водят. Те само изпълняват това, което е добре за системата.

45

Мунчо

преди 1 година

На нас ни трябва Министър прецедател Емили с тротинетката, на вътрешните работи Куката, на външните Чеценеца. Това заслужаваме щом избираме всякаква тор да ни управлява. Заслужаваме се и женския Плевнелиев. А всички си мислехме че Плевнелиев е женския Плевнелиев.