91

Бонго Бонго

преди 1 година

Още ако загубиЩЕ ПРЕМАХНАТ ЯДРЕНИЯТ АРСЕНАЛ И ЩЕ ЗАБРАНЯТ ДА ИМА АРМИЯ ЗА НЕЗНАМ КОЛКО ГОДИНИ. ТЪЙ БЕШЕ С ЯПОНИЯ С НАС СЪЩО.

90

Анонимен

преди 1 година

Русия не е воювала с Афганистана, Русия беше там по покана на афганското правителство по силата на военен договор и руските части бяха на подчинение на афганското правителство, всички решения се вземаха от афганистанското правителство.

89

Анонимен

преди 1 година

Обесен на стените на Кремъл на Червивия площад!

88

Анонимен

преди 1 година

Няма как да си победител срещуядрена страна до нейната граница, ако е на другия край на света както е със САЩ и Афганистан е друго.

87

Както САЩ загуби

преди 1 година

във Виетнам, така и фашистка Русия ще загуби в Украйна. Напълно нормално и логично. В 21ви век едно просто, руско джудже реши, че може да се прави на велик диктатор и завоевател. Няма кой да му позволи да поробва чужди народи и държави.

86

Има много опции

преди 1 година

Заточване на остров Св. Елена, самоубийство в бункера, в чувал метнат в океана, обесване и др.

85

Дедо Поп

преди 1 година

ПОБЕДАТА НА РУСИЯ Е ГАРАНТИРАНА И ПОДКРЕПЕНА ОТ САЩ ..... ФАКТ . Да припомням ли че САЩ за сега само натиска Европа да подарява пари и оръжия и да налага санкции , докато самите САЩ ПРОДАВАТ на Украйна оръжие и ДАВАТ ЗАЕМИ КОИТО ЩЕ ИСКАТ ДА СЕ ВЪРЪЩАТ ЕДИН ДЕН или да се погасят с природни ресурси и земя докато ТЪРГОВИЯТА НА САЩ С РУСИЯ РАСТЕ НЕПРЕКЪСНАТО.И не бяха ли САЩ заедно с Англия които НАКАРАХА УКРАЙНА ДА ВЪРНЕ НА РУСИЯ ЯДРЕНИЯ СИ АРСЕНАЛ и така улесниха "специалната операция" на Путин...

84

DIvanov

преди 1 година

А и прави впечатление, че включвате САЩ във всяка статия. Темата е за загуба на Русия. Защо включвате други държави?

83

Анонимен

преди 1 година

То тази статия, или по- точно съчинение по картинка, и автор няма!Госпожи и господа от dens.bg, надявам се, че не вярвате наистина на написаните в тази статия твърдения. И не, не съм нито русофоб нито русофил а стъпил здраво на земята здравомислещ човек!

82

В.

преди 1 година

Няма как да загубят при подкрепа от Китай, Турция и Иран.

81

Анонимен

преди 1 година

Говорите Глупости! Безумие е,Украйна да воюва с ядрена държава като Русия!

80

DIvanov

преди 1 година

Не става въпрос къде е Чечня сега, а даваме инфо на Историка за загубени войни от Русия. Нищо не казвате за Афганистан.

79

Анонимен

преди 1 година

Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А САЩ са малък остров, за САЩ и ЕС са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети САРМАТ, достатъчни са старите като Булава и Топол.

78

Анонимен

преди 1 година

Петата статия гарантира само, че страните започват консултации и обсъждане за защита на страна от НАТО. Но дали петата статия ще действа, ако България, или Полша, или Прибалтика не съществуват вече физически, от какво да се защитава купчина кирпич където само тук там са останали хора в мазетата. Богатите западняци ще се намесят за да се превърнат и те в купчина кирпич?

77

Факт

преди 1 година

Склерозиралите диктаторчета преди да се споминат започват война. Както Брежнев нападна Афганистан. Но Путин няма да загуби. Защото може да изстреля ракетите. Просто Русия ще бъде изтощена и превърната в китайски суровинен апендикс.

76

Анонимен

преди 1 година

до 116 И какво победи Чечня, като в крайна сметка си е руска територия в момента, кравар умрял? Победа е Косово над Сърбия и сега са независими от тях. Понял, кравар?

75

До тpoлю 81

преди 1 година

"Как си представяте в 21ви век една държава в Европа да пороби друга.......?" -------------- Какъв 21 век бе, тpoльооо... Тя Африка пороби цяла Европа, ти за държави говориш. Държавността се разпада, връщаме се към първобитната епоха и племенния начин на живот.

74

стига бе

преди 1 година

И защо в минало беше-ло време? Трябваше, трябваше, че то нищо не е ясно все още. Може да е коронният номер.

73

DIvanov

преди 1 година

До 109 Ти въобще знаеш ли за какво пиша, "умник"? Щим не знаеш какво е Първа чеченска война - прочети, поинтересувай се и ако можеш помисли?

72

Анонимен

преди 1 година

Ядрена държава не може да загуби война.