187

хах

преди 2 години

Дядото на снимката е успял да купи двойно от разрешеното и показва знака на БСП.

186

Евроатлантик

преди 2 години

Вече в ЕС и в цивилизования евроатлантически свят е демократично да се призовава към убийство и насилие на руснаци, официално го обявиха. Да обявим Русия за виновна, Кирил да раздаде оръжия както Зеленски и да започнем да избиваме руснаците, защото те са виновни.

185

Анонимен

преди 2 години

Това е огромна глупост да се пуска каквато и да е стока умишлено на по-ниска цена отколкото е моментната пазарна цена. Това сега е излишно. По-добре беше да е по 5 лева бутиката и цената щеше да спадне сама. Всеки щеше да си купува по една-две, а сега всеки граби като за последно. Пълна дивотия

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 "58 това е олио за 3-4 месеца МАКСИМУМ." Аз на снимката виждам 24 ЛИТРА олио. На 4 месеца това прави по 6 литра на месец! После не се чудете, защо страдате от сърдечни болести и диабет от затлъстяване!

183

Опашкар

преди 2 години

Дойде "промяната" !!!!!!! И поредната национална катастрофа !!! Теглете си спестяванията , хора ! Следва фалит на банки и излизане от валутен борд ! Веднага следва смяна на националната валута с рубли !! Честито !

182

тТт

преди 2 години

Не знам кой какво губи и печели от войната в Украйна. Само ще ви кажа, че сигурно над 70% от металите в България се внасят от Украйна - арматури, тръби, листове и т.н. Ха сега сложете и горивата, който внасяме от Русия чрез рафинерията и Булгаргаз и ще ви се изясни съвсем картинката. За торовете за земеделието само подсещам... Та стягайте се за поголовна инфлация у нас! БРУТАЛНО ОБЕДНЯВАНЕ ОЧАКВАМ ТАЗИ ГОДИНА!!!Нищо чудно и накупонна система за хляб следващата зима.

181

до Българина

преди 2 години

Иронията ти няма да бъде оценена подобаващо. Пък може и да греша.

180

Анонимен

преди 2 години

Не-умен народ. Ако не се блъскат да се презапасяват, няма да има липса на олио

179

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това е положението в милата ни татковина, в момента гражданите на Украйна воюват и дават живота си за свободата, независимостта и суверенитета си, а тук едни граждани воюват помежду си за няколко бутилки олио при пълни със стоки супермаркети, позовавайки се на внушения, дезинформация и манипулации, май пак всичко опира до човешкият матрЯл по нашите географски ширини и начина по който е ашладисан от едни другаре и товарищи по времето на Тошовия СОЦ и "нерушимата българосъвеЦка дружба" ... !!!

178

преди 2 години

Пушите цигари по 5лв/ден, а олиото ви е скъпо 6лв/месец !?

177

много ми е жал

преди 2 години

за руснаците, как ще живеят без Гучи и айфони.

176

Анонимен

преди 2 години

Боже, Господи, Исусе, Аллах....и с такива хора очаквате промяна в БГ?! НИКОГА, АМА НИКОГА! Такова нещо по света никъде го няма!

175

БиблейскиСиндром

преди 2 години

В Библията е описан същият случай на спекула с храни. Един древен богаташ събрал цялото жито в неговия район, с цел да го продава многократно по-скъпо при настъпващата суша и глад. Господ, обаче, му пратил мишки, които изяли житото и спекулантът се разорил!

174

до Иван

преди 2 години

Те да си подадат оставката, ама началниците им не дават. Колкото Зеленски ще си подаде оставката без разрешение, толкова и просто Кире или Урсула, примерно. Началниците са тръгнали да зануляват ЕС.

173

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън Ако и кажеш, че си путинофил, вероятно ще ти донесе едно канче със супа. Като хуманитарна помощ.

172

Българин

преди 2 години

Готов съм да понеса тежистите на санкциите, за да накажем диктатора Путин за бомбите които пуска над украинските дечица.

171

Анонимен

преди 2 години

А кво става в Русия ? Бият ли са за айфони по 2000 лв ? Фалираха ли щот ние много дълго няма да издържим . Да спрат износа на олио и да изнасяме само банани щото пазара в ЕС е общ и това че сме производител нищо не значи . Ако германците платят повече за олио и наще цени ще скочат . И за бензина се отнася и за тока . Аве направо да излезем от ЕС за да спрем ръста на цените.

170

Черен Петък

преди 2 години

Електоратът на Бойко и Нинова!

169

Анонимен

преди 2 години

Боже, Господи, Аллах, Исусе....и вие очаквате някаква положителна промяна в БГ, с такива хора?! Никъде другаде по света го няма това...

168

Анонимен

преди 2 години

Пpocт народ ей, купувайте оръжие а не храна, като му дойде времето на големия глад с оръжието ще си набавяте каквото ви е необходимо - гориво, храна, лекарства.