94

Анонимен

преди 2 години

Много сметки, много проценти, графики и таблички, накрая пак ще стане едно голямо нищо, както обикновено. Ще чакат до последния момент и ще почнат да затварят когато вече е напълно безсмислено.

93

Анонимен

преди 2 години

Има една една истина заради безмозъщните български *** егоисти и неграмотни роми в България страдаме ние нормалните интелигентни българи и точно заради *** нашата родина България никога няма да се оправи като държава

92

Анонимен

преди 2 години

Това е без да се отчита скритата заболеваемост.

91

Анонимен

преди 2 години

До Математик-ясновидец........ "Ваксите след 10 години ще ги познаем по шестия пръст и трето ухо." ...... Завиждаш ли? Ясновидците нали по третото око се познават.

90

Алооо

преди 2 години

Тия са като Ким Чен Ун, всяка сутрин ти говорят, щеш не щеш. Не знам тоя вирус, ама щом започна да има режим на тока в някой населени места, по-скоро май инфлацията ще ни убие преди вируса. Започва големия глад и то за 2 месеца мандат, ще забравите за вируса скоро време ми се струва.

89

Анонимен

преди 2 години

И сега какво, трябва са се ваксинираме ли? Аууууууу.

88

Ха-ха-ха

преди 2 години

Зеленият сертификат "работи"... Благодарение на един миризлив Чорап и Кацаров имаме ежедневно рекорди за цени на ток, инфлация и брой заразени...

87

Анонимен

преди 2 години

Докато здравните осигуровки са по 30 лв. Кой платил, кой не ще продължаваме да чупим рекорди по смъртност.

86

Анонимен

преди 2 години

10 000 парчета! Точно така антивакси! Трябва да го изкарате още 2 пъти за бустер! Дручко си е дивата бустерица! Като в джунглата!............ Скачат по каваците, макаците!

85

до 62

преди 2 години

Естествено, че ще намаляват интензивните. 161 са напуснали без да се сбогуват.

84

Анонимен

преди 2 години

До 86 Да разбирам,че ти си много умен и си се ваксинирал,но яъпреки това си го лепнал. Аз всеки ден съм с градския транспорт пък за 3 г нищо не лепнах. И после ми казвате,че рискът ваксаните да се заразят е над 6 пъти по-малък. Значи единствената причина да се заразиш е ако се целуваш със заразен или ако хигиената ти е нулева и си пъхаш всякакви неща в устата без да се миеш. Само 5 игли не стигат. Трябва и миене.

83

Pfizer Moderniq

преди 2 години

Ваксове - след година / две нема и да има помен от вас. :))))

82

До 94

преди 2 години

Ако имаше реална криза, тия тестове нямаше да показват положителен резултат на някой, който няма симптоми. Криза няма, но психично болни с деменция има

81

Анонимен

преди 2 години

2 год имах имунитет. Но сега съм в карантина. Омикрона пробива както ваксината, така и преболедувалите. Да, карам го като обикновен грип, но и обикновения грип е заболяване, доста неприятно при това. В карантина съм. Затворих целия отдел в който работя. 9 човека са в карантина за контактни само от мен, а тоя дето зарази мен, затвори 12 човека, 6 от които са дали положителна проба с целите си семейства. Аз чакам да видя аз колко от колегите си заразих реално. Верижен огън, ей това става.

80

Зелен Демократ

преди 2 години

До 86, бързо оздравяване друже, имаме нужда от полезни идьоти като теб. Не се давай, но ако те загубим и не издържиш ще знаеш, че си косвена жертва в тая наша борба с мислещите нещ.ас.тници. И бъди спокоен, когато те няма ще си спомним за теб и ще кажем едно наздраве с колегите!

79

Asd

преди 2 години

Много гора се тестват с тест от аптеката и не се регистрират в системата. Бройките са занижени, а не преувеличени. Никой политик няма интерес избирателите да го мразят, защото е криза. Разберете, че кризата е реална.

78

СМЯЯЯХ

преди 2 години

А междувременно ваксинираните гении със сертификатите се натръшкват яко и ръсят заразата навсякъде!

77

Анонимен

преди 2 години

А Коце-възрожденеца се е ваксинирал.Не вярва в тази конспирация.Ама за всеки случай.

76

Анонимен

преди 2 години

Тази статистика е гола вода. Първо-само учениците които тестват са поне 30 хиляди. Принципно учениците са повече,но да речем,че не всички ходят на училище и не ги тестват. Второ- само пред софийските молове на ден тестват поне 10000 хиляди човека общо за всички молове гояоря. Може да са и повече. Тези цифри обаче никога не ги вкарват в общите бройки тествани. Отделно тестват и пред моловете в другите градове. Къде изчезват тези бройки.

75

Леша

преди 2 години

До 86 Защо си болен, не си ли надупчен? Как разбра, че е Омикрон? Защо се тровиш с антибиотици? Ти ненормален ли си?