129

Анонимен

преди 2 години

243 починали-96,3% НЕваксинирани.Вероятно дори процента е и по-голям предвид бруталното фалшифициране на сертификати.Каква е позицията на антиваксърите ?Някакъв коментар ?

128

Анонимен

преди 2 години

Хайде да ви разясним нещо, вярваме че има ковид, но не вярваме че това е правилния подход за справяне с него. Защо ли? Ами защото света празнува справяне и след 2 месеца се поставя в пълен локдаун. Държава след държава. Крие се информация. Дори международните новини вече са за Судан и всяка друга Афганистански държава, но не и за Европа! И о чуда! В Судан станал военен преврат, но няма ковид. Целия свят се оправя от вируса но според СЗО Европа гори, само тя! Някой лъже, кой ли е?

127

Анонимен

преди 2 години

96,30% от тях НЕ СА ВАКСИНИРАНИ , а половината от останалите 3,70% са "ВАКСИНИРАНИ" заради сертификата. Нека онези, които по една или друга причина не искат ваксинация поне да спазват мерките - да носят правилно сертифицирани маски, да спазват дистанция и да поддържат висока лична хигиена. Дори това ще помогне много да преодолеем тази здравна криза.

126

Анонимен

преди 2 години

До man: Достатъчно е да разделят грипавите от ковид болните. Ама нямат ФАйда.

125

Анонимен

преди 2 години

а хората по света се готвят за коледните базари и ски сезона, отпуските, ваканциите. Но матряла тук вярва че искат да го оставят безплоден. Той ако се плодеше нямаше циг Ани те да са повече от него, но това са подробности.

124

man

преди 2 години

Да наредят труповете на жълтите павета, та да може бая *** да се увери лично, че не го лъжат. Ако може и с епикриза до всеки труп, щото може да са умрели от естествени причини.

123

Анонимен

преди 2 години

До Жо: Статистиката отчита всички грипави. Реално ковид болните са 20 пъти по- малко.

122

До 128

преди 2 години

Има статистика. 13.5% от новите случаи са на ваксинирани. Което пак е интересно, защото се предполага, че масата са ходили на тест заради издаване на сертификат. Откъде изскочиха тия 13%? Ваксърите да кажат.

121

Анонимен

преди 2 години

Поменика след обяд ще е дълъг. Доживях да чета всеки ден кой кога и от какво е умрял в БГ. Има по - интересни новини в Италия и Францйя.

120

Жо

преди 2 години

СТАТИСТИКАТА отчита само установените с тест заразени. Реално, в България заразените са 10 пъти повече. Те се разхождат сред нас и сеят заразата!

119

Анонимен

преди 2 години

ска пано про сто племе от неудачници!

118

Анонимен

преди 2 години

До бла- бла: Вярвай бе ***, кой те е спрял. Лъжа е. Всички го разбрахме, само ти не си.

117

Анонимен

преди 2 години

Не си оригинален 112! Ще приема данните от горе ако в тях си включи и статистика колко от новоразболелите се са ваксинирани. Нека хората знаят и сами си правят извода. А същи и каква е възрастта по групи на новоразболелите се!

116

Анонимен

преди 2 години

В България политическите игрички и интриги явно са по-важни от живота на хората. Сегашната катастрофа е изцяло домашно производство. Благодарение на безхаберните политици. На хоризонта вече се задават многобройни нови жертви, но за политиците бъдете спокойни винаги ще има място в болницата при необходимост и безплатно лечение, докато народа е оставен на произвола на съдбата.

115

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че всички болници се надпреварват да убиват болни от настинка и да лъжат, кое не е ясно.

114

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

до всички мангъровчета: Ако заразените могат да се покрият - то починалите не могат - те са истинският показател...

113

Анонимен

преди 2 години

Как установихте със ДНК тест , РНК вирус иди00ти ли сте ??

112

Анонимен

преди 2 години

Никой вече не ви вярва на тази стъкмистика.

111

Аз

преди 2 години

Не се карайте, аз съм оптимист. Потрайте още малко да излезе лекарството. А с него ако пак ви искат серификат, значи вече планът е наистина друг.

110

Анонимен

преди 2 години

Сякаш нищо не се е променило от миналия октомври насам. България отново е сред първите по смъртност, болниците отново са препълнени. Звучи пресилено, но не е: пътят към урните на 14 ноември ще е застлан с трупове.