110

Вожда е пътник

преди 2 години

На всяка една дисциплина , ще бъде бит като куче БаЦе , даже Луна ще го пречука !!! Пародия са от ГЕРБ.

109

Анонимен

преди 2 години

Злоба,злоба,злоба и много негативна енергия от този не бих го нарекла човек!

108

Крие се

преди 2 години

Зеления гащочорапник се крие под фатмашката шапка

107

Избирател

преди 2 години

Ректора на Софийския Университет срещу *** военен метежник. Вие решавате!

106

Кривондел

преди 2 години

Тия неща в качеството си на безпартиен обединител на нацията ли ги говори?Принизи президентската институция до бухалка за саморазправа.... Манталитет, какво да правиш...

105

Асан

преди 2 години

Книжен мишок филюложка не ни трябва... Поне ядрен физик или мозъчен хирург :)))

104

Анонимен

преди 2 години

Оффф, тоа па ми омръзна вече

103

Ай Сиктир

преди 2 години

Този индивид таман помислиш, че няма какво по-голяма глупост да направи и той те изумява. Щеше да е адски забавен, ако не беше Президент на Републиката. Какво падение! Даже е под нивото на махленска клюкарка. Какво съвършенство: с една фраза да обиди трима човека наведнъж - трикратен бивш министър председател, виден юрист и ректора на най-големия и най-престижен университет! Еваалла, гус'ин ПрезидентЕ!!!

102

Данко Харсъзина

преди 2 години

Невъзможно е човек да бъде едновременно интелигентен и почтен и да гласува за Радев. Ако даден човек е интелигентен и почтен, то той никога няма да гласува за Радев. Ако е интелигентен но гласува за фигуранта, едва ли е почтен. А ако е почтен и подкрепи недоразумението от Дондуков 2, то интелигентността му е под въпрос.

101

РоРо

преди 2 години

Махай се бе фигурант!!!!Първо съсипа авиацията ,а сега държавата!ОСТАВКА МУТРО!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Този професор е много умен и интелигентен човек. Само такова светило може да каже, че Бойко е направил повече за 6 месеца, отколкото Стефан Стамболов. Ама вие вЕрно ли се подигравате с нас и ни имате за овце. Как веднъж, поне само веднъж, а съм доста критичен, не чух да излезе подобна глупост от устата на Радев и как веднъж не чух диалект. Румен Радев е на светлинни години от всички до момента минали и не оставили никаква следа с присъствието си президенти. Радвам се, че има цели 2 милиона умни.

99

Асан

преди 2 години

Радев президент Луна вицепрезидент... долу червената Йотова :)))

98

Анонимен

преди 2 години

Радев първо да се оправи със заседналия кораб, после да говори че е мъж и да предизвиква тоя и ония. Последното знаете ли какво е? Не можели да съдят моряците, защото моряците не искали да слязат от кораба. Повтарям НЕ ИСКАЛИ да слязат от кораба. Имаме Генерал на чело на държавата. Толкова бездушно поведение от подчинените на един генерал съм очаквал. Станахме за смях и подигравка.

97

Монката

преди 2 години

*** на мутрите разбра ,че е пътник и пак Борисов му е в устата.състезавай се с луна и лупи,с йоло Денев, с копейкин!те са от твоята категория плювачи. Бойко е друга бира ,а професора нито си му на културата нито на образованието.пък и не си излизал из от полата на деса 5 години

96

Надблюдател

преди 2 години

Изгладеният мозък на Радев още не иска да проумее, че има насреща си професор от Софийския университет, а не тартор на футболна агитка!

95

Данко Харсъзина

преди 2 години

До аз....... Какво общо има професор Герджиков с герб, радевистче? Издига го инициативен комитет, сам ще си избира вицето. А на фигуранта кой му на тресе Йотова?

94

Ники

преди 2 години

Излитай ,хвърчило, не те искаме.

93

popo

преди 2 години

Много ниско падна тоя ушатия шапкар.

92

Анонимен

преди 2 години

Добре де... Може ли да е толкова елементарен, този Чорап? Борисов никога не е казвал, че иска да е фигурант, като това недоразумение на снимката...

91

Пян_Гъ

преди 2 години

Абе, Радев, Борисов НЕ Е ДЛЪЖЕН да се кандидатира за президент, както ти не си длъжен да оглавиш партия (то не че можеш, но това е друг въпрос). Второ, твой противник е професор от СУ - мисли за него, не за Борисов. Поведението ти издава вътрешен страх и несигурност, защото НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЕ ТЕ ПОДКРЕПЯ ИЗЦЯЛО И БЕЗУСЛОВНО. Няма как да преодолееш ГЕРБ, ДПС + фалиралите сектори особено при (сравнително) ниска изибирателна активност. Мен ако питаш, по-добре мисли как ще отговаряш пред Гешев...