97

Анонимен

преди 2 години

Бойко и Доган са братя по крадене. Карадайъ, коя е твоята родина, нали каза че била турция.

96

Анонимен

преди 2 години

Навремето гледам по националната ни телевизия (то друга нямаше като сега), бай Тошо на посещение в Турция. Почетна рота го посреща на летището в Анкара, а той ги поздравява на турски с "Мараба аскер!".Другия когото видях дя поздравява с "Мараба аскер!" на турски беше Бойко Борисов!

95

Така е

преди 2 години

Никой не казва, че ще трябва да се увеличават данъците, камо ли да поеме отговорност за това после

94

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо изглежда интелектуалец в сравнение с Тиквата и Учиндолския чака-рака мартеничар!

93

Анонимен

преди 2 години

връщайте го по-бързо, че глад и мизерия е алтернативата

92

ПроСоТо

преди 2 години

такова зло,завистливо и опростачено същество като банкянскияМутряга,няма познато в историята ни!..Радев да го даде на съд за официална обида!..Президента бил.."диктатор",според Тиквата,който сам се изживяваше като брутален диктатор?!?!...Тоя ще се пръсне от злоба и простотия..Стига сте му се радвали!..Отровата му прониква във всеки от вас,които го слушате и гледате!!..БЕЗ ДА СЕ УСЕЩАТЕ започвате да го имитирате..СРАМ ЗА ВСИЧКИ ВАС!

91

Анонимен

преди 2 години

И Фигуранта и партиите на поДмяната бяха избрани с гласовете на 2 милиона пpocтаци...Затова сега България е в криза...

90

Гнидичка

преди 2 години

Не може да мълчи и да се завре някъде все трябва да пълзи и да смуче. Ама нали си е купил всички медии трябва да му се радваме, че ни боли ни боли ама с мачкане не става трябва добър препарат. ИТН (Има и Такъв Някакъв) го пробвахме ама си е български - има реклама няма ефективност.

89

Toy

преди 2 години

Харесван отричан е прав. Няма борба на идеи и политики. Трябва са се научат политиците че всяко нещо има цена, така е в живота. Като вдигаш пенсиите трябва да кажеш ще вдигнем и осигуровките догодина. Това е борбата на политики. Другото е популизъм. Сметката след това ще я плащаме всички ние и нашите деца.

88

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету 1 пак отвори торбата с лъжите. Добре че се изказва от време на време да му гледат хората акъла, че когато мълчи някои си мислят, че е поумнял и аха, аха да го харесат пак. Не се бил хвалил с бонусите за пенсионери. Това му беше главния коз, да подкупи пенсионерите с 50 лева и навсякъде където отидеше ги питаше хубаво ли е да имат 50 лева отгоре. За съжаление почти всички партии в стремежа си да се мазнят на пенсионерите за гласове говорят само за пенсии все едно млади хора няма в България

87

Анонимен

преди 2 години

До: Тц, тц (номер 102) Е ти ме уби!!! Га че другарят Бойко Методиевич някога е носил за нещо отговорност??? *** наивен мамин, ако партай геносе Борисофф носеше отговорност, досега да беше осъден на каторга в Сибир доживот!!! В малкото трудни за него моменти, или се "разболяваше" от КОВИД, ули "късаше" менискус! Другарят Балтов му е приятел и ортопед! Колко му е да му даде медицинско!

86

Зaпознат

преди 2 години

Щом бившия диктатор Борисов реве на умряло, значи Нинова прави каквото трябва. реално Бсп се оказа единствената опозиция в момента. Така наречените партии на протеста, правят всичко възможно да върнат диктатора Борисов на власт. Служебния министър на БСП Стоилов, беше единствения с реални действия против Гешев.

85

Анонимен

преди 2 години

Ако на ромите се забрани да гласуват с ГЕРБ е свършено

84

Portugal

преди 2 години

Борисов е злобно и откъснато от реалността човече.

83

Куку

преди 2 години

Нямам търпение да видя как си плащаш греховете, които стори на България и народа му. Тука съм и ще гледам с кеф.

82

Анонимен

преди 2 години

Трябва вече да приемете, че ГЕРП е минало и само надолу ще вървят. Без еврофондовe няма кинти за купуване на ромски гласове.

81

Анонимен

преди 2 години

А башибузуците на диктатора Борисов когато пребиваха бременни деца под колоните на министерски съвет!! Той ядеше суджук и броеше пачките.

80

Искрен Веселинов

преди 2 години

Най-великите български политик от Тодор Живков насам. Евала Баце!

79

Анонимен

преди 2 години

Отиват в Англия при Дянков.да ядат постни пици

78

Нане

преди 2 години

Аз ако съм на Кака Корни на местото, веднага го предлагам за Министър Председател, даже и екипа сам да си избере... Само да спре да реве...))