54

Рептила

преди 3 години

Съвсем на фараонска мумия е замясъл, жив ли е още?

53

АнонимеН

преди 3 години

АКО В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ОБЯВЯВАХА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ СЕГА НА ВЛАСТ ЩЕШЕ ДА Е ГЕРБ ПОДОБНО НА ПУТИНОВЦИ, ЛУКАЧЕНКОВЦИ , БАШАР АСАДОВЦИ КОИТО ОБЯВЯВАТ КВОТО ИМ СКИМНЕ КАТО РЕЗУЛТАТ ! НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ Е ГЕРБ! НО И НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НЕ НИ МИСЛИ ДОБРОТО ЩОМ ЩЯЛА ДА ЗАКРИВА КОМИСИЯТА ЗА ПРЕСТЪПНО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО!

52

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори Слави ще бъде изчегъртан.

51

Анонимен

преди 3 години

Демократична България , са виновни за гей парадите , джендър натрапването на обществото , *** натрапване, учебниците за децата които са пълни с безумия , развалянето на демокрацията , прегръщането с ДПС и много други бели Напълниха му джобовете на Хр.Иванов и взе да мечи.....

50

Анонимен

преди 3 години

ИТН имаше консултации с ДПС. Карадайъ им каза, че няма подкрепа безвъзмездно.

49

Да да

преди 3 години

Радев уж бави мандата, тия смешки уж се договарят, а целта е нови избори, за да върнат жеста на Радев и да се краде на корем в мътни води!

48

Иванова

преди 3 години

Това изчадие адово,колкото пъти си отвори устата ,толкова пъти омирисва всичко около себе си!Славчо,миличък, имай милост към тези ***,които гласуваха за теб-не ги карай да осъзнават,че са сбъркали!

47

Анонимен

преди 3 години

Ама вие какво очаквате от Христо Иванов - Бойкикев, дето си говори с Маджо по телефона? Да поеме отговорност въобще за нещо ли? Абсурд.

46

Зозо

преди 3 години

Славчовците са гола вода. Никакво правителство няма да направят.

45

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО!!! ИЛИ КАБИНЕТ НА ИТН ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ !! БРАВО!

44

Анонимен

преди 3 години

Бойко връщай се да управляваш, че ни писна от тези не ка дър ни ци. Ще съсипят държавата.

43

Анонимен

преди 3 години

Вече загуби гласовете на моето семейство - лъжец и въжеиграч. Нали знаеш, къде горят онези с крадените пари... За там си се запътил, заедно с доста ти. Най-лошо е да предадеш доверието.

42

....................

преди 3 години

Има достойни хора в служебната правителство,които доказаха,че Могат и работят в ползафна България! Защо не разговаряте с Тях??? ИЛИ това е Неприемливо за "слънчоглед партиите" жадни за власт и пари???

41

Един от народа

преди 3 години

Славчо, разбрахме, че вече си готов с правителството и то изцяло било от светци. Светец до светица. Бъди така добър да ни осветлиш за имената на тези светци и баш светецът а премиер. Аз вече си купих очила за слънчево затъмнение, че да не взема случайно да ослепея от светлината на тези светци. А какво ще правиш с Св. Ники Мук? Него от светец блажен ли ще го правиш или само мъченик?

40

Анонимен

преди 3 години

Има Такъв Народ очевидно. Над 600 хиляди "интелигентни" гласоподаватели са пуснали гласа си. Но има ли Такъв Лидер? Или шаранчетата пак се хванаха на внушенията на един болнав и маниакален организъм. Ако в протестните партии има потенциал, той е очеизвадно в Демократична България.

39

АнонимеН

преди 3 години

АЗ СУПЕР ДОВОЛЕН ЩОТО ВАРИАНТ ИТН ДА УПРАВЛЯВА СЪС НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПО-ЛОШ ОТ ТОВА СЛУЖЕБНОТО ДА УПРАВЛЯВА!!!! БРАВО!!! БРАВО !!!БРАВО!!! БРАВО!!!

38

негласуващ

преди 3 години

Казвате партията на Слави Трифонов!Негова лична партия ли е?А тогава защо гласувахте за него като е един никакъв...какъв е тоя бе?Някакъв свободен атом ли е..мошеник ли е..честен ли е...какви са идеите на партията му..той каква роля играе и защо само като кукувица се показва у фейсо и изчезва!?

37

Анонимен

преди 3 години

Той Бойко ви го каза , че никои освен тях няма капацитета и възможностите да управлява ! Скачахте , викахте ......е навикахте се

36

пирогоф

преди 3 години

Слави трифонов умря от коронавирус.Интересно е кой пише от профила му.

35

До 37

преди 3 години

На следващи избори ГЕРБ ще има пълно мнозинство, а Радев ще е минало!